Sziasztok!
Ide is kiteszem a kérdésem, és várom a segítőkész jó tanácsokat.
Tanácsot kérek tőletek. Eljött az idő, amikor már alig van hatos-hetes tankom és már nem is igazán szeretek velük játszani. A kilencesek grindelése az én tudásom mellett prémfiók nélkül meg minimális bevételt hoz (nulla közelit). Így hiába is érek el a batchathez , E 50M-hez, IS-7, Pattonokhoz egyszerűen képtelenség összehozni rájuk a zsetont. Ráadásul küldetéseknél sincs igazán már sok potenciál, mert a T55 küldetésekből is csak olyanok vannak hátra hogy hujjuj.
Ergo kellene egy prémtank. Mivel franciáknál mindkét med ág érdekel, így elsőre a CDC-re gondoltam (a statok szerint az jól is hoz). De kíváncsi lennék ti mit ajánlotok. Szóba jóhet még a T54 mod is, vagy más ha van mellette nyomós érv.
Akinek van tapasztalata az ossza meg légyszíves.
-CDC mivel batchatet akarsz. Ebben húzd a legénységet. FCM heavy, viszont jobb, mint a CDC a tierlimit miatt.
- Nem muszáj prémtankot venni ahhoz, hogy finanszírozd a játékot. Egy idő után mindig lesz valami, amivel jó üzletet tudsz csinálni. Ráadásul a küldetésekből is töménytelenül lehet zsetont kiszedni. Figyelni kell az akciókat (fogyóeszköz akció, tankakció, equipment akció a legnagyobb barátod ebben a sorrendben).
Érdemes sok free xp-t felhalmozni, hogy ne kelljen szar köröket menni a magasabb szintű stock tankokkal, hanem egyből fejleszd ki valamennyire őket, így kevesebb pénzed megy majd el.
- Küldetésekből megszerezhető prémnapokkal élni kell (amelyik nem valami nyerj 50 csatát mert az hosszú), és úgy kell felhasználni, hogy minél többet tudj a prém idején játszani.
Nekem nincs T7/T8 prémtankom. Ennek ellenére semmiből nem sajnálom a goldot

és mindent meg tudok venni időben
https://tanks.gg/tank/chi-se