10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#145392Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
Vajon az, hogy a WG vezető történésze elkezdett behatóbban kutatni egy Jugoszláv tankot (
link itt
), jelentheti-e azt, hogy a WG a magyar és a svájci lehetséges tech tree mellett (a nemrég bejelentett Turán III proto, Toldi III és Pz. 58 prémium tankok után) feláldozta a jugoszláv tech tree-t is egy-két prémium tankért cserébe? Ez nem lenne túl jó hír szerintem
Hunyadi_Loveszdandar,-szerintem egyszerű oka van...1,-egy kis ki kapcsolódás miatt,-2,-a kíváncsiság miatt.. 23k után is néha visszamegyek egy kicsit "dilizni"..a szappanos dobozkákkal"...
Lenne egy kérdésem srácok...Beharangozták a "mini Maust" a 8-as vk 4502 a (ha jó írtam a típus nevet?)..helyére...lesz ebből valami?..
Ime a kép róla...
Lenne egy kérdésem srácok...Beharangozták a "mini Maust" a 8-as vk 4502 a (ha jó írtam a típus nevet?)..helyére...lesz ebből valami?..
Ime a kép róla...
A tier9 VK 45.02B-t akarták lecserélni, de sikerült egy ritka xar Mauschen-t alkotniuk, amit a teszt szerveren mindenki gyalázott...
A kérdést elnapolták és még agyalnak rajta...
Last edit: 10 éve 4 hete by Charlie5.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PANZERKANDÚR
Ime a kép róla...
Ez a mammut, t8-as német prém heavy, annak okán, hogy a 9-es maus proto-t nem sikerült berakni, így lehet ez kerül be
(még az lesz, hogy a Löwe helyett ezt lehet megvenni, de nem hiszem a Löwe-hez hozzányúlnának, az se jobb )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PANZERKANDÚR
Grievous,-Ha már csak a lövege jobb lesz mint a löwe ágyúja...akkor egy hajszállal jobb lenne...Vánszorogni a terepen 8-12 km/órával,és a betöltési idő alatt meglehetne borotválkozni...Ez a Lőwe ismertető jegyei...egy pozítivum van neki,hogy a credit az még elég jó amit ad...De már szívesen elcserélném a prémhajóra ha lehetséges lenne...(már csak ezért tartom a garázsomban)...
Grievous,-Ha már csak a lövege jobb lesz mint a löwe ágyúja...akkor egy hajszállal jobb lenne...Vánszorogni a terepen 8-12 km/órával,és a betöltési idő alatt meglehetne borotválkozni...Ez a Lőwe ismertető jegyei...egy pozítivum van neki,hogy a credit az még elég jó amit ad...De már szívesen elcserélném a prémhajóra ha lehetséges lenne...(már csak ezért tartom a garázsomban)...
Jöhet, úgyis kéne a Tigrisben aszalódó fiúknak egy új edzőgép
Sziasztok!
A JT88-at is úgy cserélik le, hogy lehet választhatom helyett az újat? Vagy megmarad a Jagdtiger 88 a garázsban, és ha kell az új, akkor meg kell vennem?
Sziasztok!
A JT88-at is úgy cserélik le, hogy lehet választhatom helyett az újat? Vagy megmarad a Jagdtiger 88 a garázsban, és ha kell az új, akkor meg kell vennem?
https://tanks.gg/tank/chi-se