Miért fontos a Cromi B, hogy SH-n mégtöbbet keress? A sima Cromi gyakoraltban jobb nem?
Bár nem engem kérdeztél, az én esetemben nagyon jól jött, hogy
-alapból BIA van mindenkin,
-ha már jól hozhatja a pénzt, akkor miért ne?
-még csak a Centurion I-nél tartok, nem kell két legénységet tartanom, így nagyon szépen fejlődnek.
Miért fontos a Cromi B, hogy SH-n mégtöbbet keress? A sima Cromi gyakoraltban jobb nem?
-még csak a Centurion I-nél tartok, nem kell két legénységet tartanom, így nagyon szépen fejlődnek.
Jogos.
Hunyadi, én úgy tudom amikor bekerült a játékba nem azt a teljesítményt produkálta, ami a papírokon volt. Illetve több játékos eredményeit is megnéztem és mintha a cromiwal átlagban jobban szerepelnének.
De lehet hogy valamit nagyon beflashelek.
Jogos.
Hunyadi, én úgy tudom amikor bekerült a játékba nem azt a teljesítményt produkálta, ami a papírokon volt. Illetve több játékos eredményeit is megnéztem és mintha a cromiwal átlagban jobban szerepelnének.
De lehet hogy valamit nagyon beflashelek.
akkor majd remélem egy hiteles cromi és cromi B tulaj majd elmondja
rólam köztudott, hogy falramászok a cromi szórásától... de gondolom ebben mindkét tank ugyan olyan
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
A cromwell B jobb mint a sima, jobb a talaj ellenállása picivel, és ezért a gyakorlatban ha egy falka cromwellből egy irányba indul meg mindenki, 20-30 másodperc múlva a B-k mennek elöl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
akkor majd remélem egy hiteles cromi és cromi B tulaj majd elmondja
rólam köztudott, hogy falramászok a cromi szórásától... de gondolom ebben mindkét tank ugyan olyan
Gyorsabb (a talajellenállás miatt), jobban fordul, a többi ugyanaz. A lövegnek van egy kis szórása.
Ha megállsz és megvárod, míg beszűkül és nem lőnek ki addig, akkor meglepően pontos és az átütése is jó. Menet közben lövésnél skillek nem, csak az ima segít. Még ha körözök egy ht körül, akkor is meg tud viccelni. Ettől függetlenül az egyik kedvenc tankom a játékban.
Szerintetek STUG IV light küldetéseknél melyik tank a legalkalmasabb az utolsó küldetéshez? Luchs-al végigmentem az összesen eddig, de az utolsó küldihez tier alapján nekem mintha kicsinek bizonyulna. Csinálj 4000 spot/saját sebzést. Csak narancssárga hobbi játékos vagyok, Luchs legénységem is mág csak 61%-os álca skilles, semmi egyéb.
A legkisebb és erre talán leginkább alkalmas tank szerintem a T37, esetleg a vk2801 azon a vonalon.
100% legénység, látótáv+álca kimaxolva amennyire ez csak lehetséges (látótáv ugye azért, hogy tudj spotolni és ne lopkodja el minden jöttment a spotokat, álca, hogy minél nehezebben szúrják ki merre vagy), és természetesen a hatodik érzék is lényeges. Ha akciós időszakban pénzt szánnál egy prémium tankra, akkor erre a küldetés sorozatra a Type64 is jó lehet.
Emiatt nem érdemes még prémium tankot venni. Folytasd csak a Luchs vonalán, aztán egyszer csak meg lesz, legkésőbb az SP I C-vel.
Amint magasabb tier-be kerülsz, látod, hogy extrém esetben már két 10-es tank spotolása is elég lehet. Nekem SP I C-vel lett meg tier 10-ben, de Chaffe-vel is sikerült már a 4000 spot dmg, 8-as csatában. (Ez is csak 4 db átlag 1000 HP-és nehéz tank.) - Ilyen alapon a Leoparddal / VK 28-cal is összejöhet a küldetés.
Értem, a Luchs az szerelem. VK28am volt, de eladtam idejekorán, mert nem szerettem. Most viszont akkor valószínűleg vissza veszem. Nem egyszerű nekem ez, eddig mindig flank-elős tankokkal nyomtam meg TD-kel, kissé idegen ez a sunyi lopakodó stílus. Mindenesetre nagy flash lenne Luchsal akár véletlenül is de megcsinálni.