30-40%-ban megy tier 10-be, ott hátul maradsz, kerülöd a nagy tankokat, spammeled az apcr-t. Ha csak azt lősz, kijössz kb 10-20k kreditre, ha tier 8-at kapsz, 50+ k kredit, határ a csillagos ég.
Különben egyáltalán nem lassú, jól forog és nem könnyű flankelni, 50 100-at pl. lehagyja sok mással együtt, illetve leforogja a tankok felét is.
30-40%-ban megy tier 10-be, ott hátul maradsz, kerülöd a nagy tankokat, spammeled az apcr-t. Ha csak azt lősz, kijössz kb 10-20k kreditre, ha tier 8-at kapsz, 50+ k kredit, határ a csillagos ég.
Különben egyáltalán nem lassú, jól forog és nem könnyű flankelni, 50 100-at pl. lehagyja sok mással együtt, illetve leforogja a tankok felét is.
A 30-40% elég sok a T34 kb 10%-ban megy oda. (amin mondjuk meglepődtem, pláne hogy 9-es ágyúja van)
Amikor az IS6-al játszom és melletem indul, mindig csodálkozom, hogy gyorsabb vagyok, mint a T-54prot.
Köszi a választ, egy pillanatig elgondolkodtam, de végülis van már orosz med legénységhez prém tankom a Matilda V. Na mondjuk az is inkább heavy mint med. 25-el megy és tud pattintani ha szögbe állok vele, de fun kis tierlimites tank
Haver T34-e csak Tier10-et lát... ezért ha T34-et rak, senki nem akar vele szakaszolni...
Én is erre számítottam, amióta megvan 1 hónapja, de csak 8-9-ben játszom vele 90%-ban. Komolyan!
Én a 112-vel vagyok így, szinte csak top tier vagyok. Nagyon jó az MM-je csak au a 175pen.... Ha betesz 9-be akkor is max 1-2 magasabb szintű tank van.
A 30-40% elég sok a T34 kb 10%-ban megy oda. (amin mondjuk meglepődtem, pláne hogy 9-es ágyúja van)
Amikor az IS6-al játszom és melletem indul, mindig csodálkozom, hogy gyorsabb vagyok, mint a T-54prot.
Köszi a választ, egy pillanatig elgondolkodtam, de végülis van már orosz med legénységhez prém tankom a Matilda V. Na mondjuk az is inkább heavy mint med. 25-el megy és tud pattintani ha szögbe állok vele, de fun kis tierlimites tank
Anno az én T34-em sűrűn ment 10 -be. Nem tudom azóta változott-e valami. Én rosszul voltam attól a járműtől, egyszer felbaszott, de nagyon, el is adtam. Nem hiányzik. Viszont, ha napjainkban tényleg ritka a 10-es buli, akkor lehet kezdeni vele valamit.
A Szovjet IS-2(Budapes-Berlin expressz :/ ) jobb, mint a fullos IS? A Berlin Cromwell és TéRudolf után gondolván.
Köszi
QB ismertetoje (
) alapjan ugy tunik, jobb, foleg a sofor koruli gyenge pont es meg par aprosag miatt. Hatrany, hogy nem valaszthatod a D10T-t, amennyiben ez zavaro. Nalam az IS meg nem fullos, de az IS2 jo ideje eleg jol muzsikal (a kepessegeimhez kepest, persze).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Nekem csak IS-6 van meg. De az egy jó tank. Élvezet vele a játék és tierlimites. A pen nem mindenre elég, ezért érdemes goldozni a keményebb tankokat (IS3, TigerII, 9 heavyk), de mivel max. 1-2 jön szembe csatánként, minden más pedig mehet a normál lőszerrel olyan 40-60K átlag bejön így is vele és még a játék is élvezhető marad, mert versenyképes vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Luminoscope
IS6 általánosan jobb, WZ gyorsabb, keményebb a tornya, messzebb lát, több lőszert visz magával, de kisebb a csőlehajlása, lassabban tölt, gyengébb a testpáncélja és a gyorsulása, és az ammorack sérülékenyebb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Luminoscope
Nekem egyik sincs - nem is kell - mint ellenfél inkább IS-6, mint WZ.
Az IS-6-nak mega troll páncélja van, néha olyat is pattint, amit nem kéne... russian bias
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Luminoscope
Sziasztok! Melyik a jobb választás? IS-6 vagy WZ111?
Az örök visszatérő kérdés
Nekem megvan mind a 2 (megdolgoztam értük phűű), 4 skilles emberek a ruszkiban, talán 3 a sárgában. a wz a 75százalékossal nagyon rossz volt, kell bele legalább 2 skilles legénység. Az is6nál az az előny, h szinte biztos, h van már orosz heavy, vagyis fejlett legénység. Mivel 4 orosz heavym is volt, gyenge legénységgel nem tudom h milyen
de amugy jobban tetszik az is6. A wznek nagyon gyenge az alsó lemeze, ejsze tier 4essel is belőhető. Az is6 meg szépen párnázott, jól tud pattintani. S nagyon gyorsan tölt, is3nál, a wznél jóval gyorsabban.
Jól keresnek, talán picit jobban az is6. Prémmel elég gyakori a 80-90 ezres kör.
Uh melegen ajánlom
Last edit: 9 éve 9 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Luminoscope
Anno az én T34-em sűrűn ment 10 -be. Nem tudom azóta változott-e valami. Én rosszul voltam attól a járműtől, egyszer felbaszott, de nagyon, el is adtam. Nem hiányzik. Viszont, ha napjainkban tényleg ritka a 10-es buli, akkor lehet kezdeni vele valamit.
Az elmúlt 3 napban mentem vele vagy 40 csatát, tier10-ben tán 6-7-szer voltam vele.