Az egyetlen kapható prémium "valódi" TD jelenleg a SU-100Y. A hűtőszekrény, mégha túl nagy is a profilja, szuper gép és TD életérzést ad. 6-8ban még nincsenek félemeletes látótávok, nagyon használható kis jószág.
Érdekességképp felteszel rá egy jó legénységet (bia, stb), és egy periszkópot és máris egész jól szpotol magának.
Dmax is ilyen, 400-as látótáv, és mivel prém, nem sok camot veszít lövés után. Egyébként minden másban gyenge szerintem
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#170431Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan
M46 Patton KR nekem nagyon bejön.
az 59 részemröl fostalicska.
t34-3 idegesitö a csöhajlása.
sokakkal ellentétben nekem a löwe hozza a legtöbb pénzt.
napi 1500000 haszon körül volt,amikor azzal toltam pénzügyi okokból.
biztos sokan többet tudnak ,de nekem ez is jól jön.
igaz undoritó módon nem a csapatért játszom vele és nyiffantom ki magam az elsö percekben ,hanem inkább páncélvadászkodom vele.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#170480Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Létezhet olyan, hogy a prémium tankba rakott legénység több xp-t kap, vagyis gyorsabban fejlődik, ha a legénységet kiképzem az adott prém tankra?
Többnyire csak bele szoktam pakolgatni valami hozzáillő legénységet, de nem képzem át.
A cromwellB-hez viszont adtak kiképzett legénységet, és azt vettem észre, hogy meglepően gyorsan feljődik. Elvileg ezen a legénységen van bia alapból, és a második skill fejlődik olyan gyorsan, mint másokon az első, szóval elvileg nem ezt néztem be. A különbség ennek tudatában is szembetűnő volt.
Esetleg a cromwellbének lenne valami növelt legénység xp termelő képessége?
Létezhet olyan, hogy a prémium tankba rakott legénység több xp-t kap, vagyis gyorsabban fejlődik, ha a legénységet kiképzem az adott prém tankra?
Többnyire csak bele szoktam pakolgatni valami hozzáillő legénységet, de nem képzem át.
A cromwellB-hez viszont adtak kiképzett legénységet, és azt vettem észre, hogy meglepően gyorsan feljődik. Elvileg ezen a legénységen van bia alapból, és a második skill fejlődik olyan gyorsan, mint másokon az első, szóval elvileg nem ezt néztem be. A különbség ennek tudatában is szembetűnő volt.
Esetleg a cromwellbének lenne valami növelt legénység xp termelő képessége?
Mint elöttem írták, ezek az alapból bia-val rendelkező legények/leányok 0-ról indítják a perk fejlődést.Az meg ,hogy gyorsan fejlődik a Cromwell B-ben a legénység abból adódhat, hogy jól tud felderíteni , sebezni egyaránt. Ami meg ugye zikszpé nem vagyok egy jó játékos, de nekem is meglepő dolgokat csinál, pl majdnem 70% vele győzelmi arányom 40-50 csata után...a felderítésem jobb, mint sok lightal. Szerintem ennyi a "titka".
Melyik a legkönnyebben játszható és melyikkel a legjobb élvezet menni a 8-as prémek közt?
Melyik a finomabb: a tökfőzelék, vagy a túrós tészta? A cicege, vagy a paradicsomos káposzta?
Ha medes vagy, azaz az agilis tankokat szereted, akkor a CDC vagy az FCM. Ha heavy-ben érzed jól magad, akkor az IS-3A, T34, IS-6.
Melyik nemzet milyen ágához húzol legénységet?