Jelenleg 112 vendég és 2 Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 10 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 22 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 8 hónapja #170838 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
SU-100Y nagyon kétesélyes TD, mivel hatalmas, és legalább se páncélja, se camója, de van egy hajóágyúja, ami hatalmasat vég bele abba, aki olyan sötét, hogy elémegy.
IS-6-ot régen szerettem volna venni, de azóta meggondoltam magam, mert bármelyik másik nyolcas heavyvel, de néha a hetesekkel is ott szopatom be, ahol akarom, csak paradicsomok ellen ér valamit. Ha már hosszú célzási időt akarsz, akkor T34, van átütése is, és toronypáncélja is, én máig szeretem, annak ellenére, hogy már nem a régi.
FCM nem közepes tank, még ha nagyon hasonlít is rá, ellenben CDC/T-54 Mod 1 egész jónak tűnik szerintem.
Type 62 igazából nem megérősebb szerintem a Type 64-nél, egy igazi előnye, hogy nem veszi a játék könnyű tanknak, amikor balanszolja a csapatokat ily szempontból, így lehetsz egyedüli könnyű tank, ami Campinovkán és Prokhorovkán hatalmas spotolási lehetőséget biztosít neked, hisz minden spothely a tiéd.
AMX 13 57-ben sosem láttam meg azt a varázst, amit azok látnak, akiknek megvan, mivel akármennyire is jó, ha kitárazol vele valakinek a seggére, de az átütése és at egy lőszerrel való sebzése is a legrosszabb a mezőnyben, én pedig a 13 75-öt sem szerettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja #170844 Írta: _Lucifer99_
Megválaszolva: _Lucifer99_

A legjobbak sztem:
TD: SU-100Y
Heavy: IS6
Med: FCM/T54prot (mivel a type 59 nem kaphato)
Light: Type62 es AMX 57F

Ízlések és pofonok eltérők. :)
Szerintem meg ezek:
Panther 8.8 TD-ként használva, mert páncél nulla.
T-34 még mindig a legjobb heavy szerintem.
SU-122-44 a legjobb prém TD, mivel E-25 már nincs.
AMX CDC bár nagyon jó, nekem gondjaim vannak vele, a reflex problémák miatt. De aki szereti a gyors, jó pennel rendelkező tankot az szeretni fogja.

9 éve 8 hónapja #170860 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

A legjobbak sztem:
TD: SU-100Y
Heavy: IS6
Med: FCM/T54prot (mivel a type 59 nem kaphato)
Light: Type62 es AMX 57F

Ízlések és pofonok eltérők. :)
Szerintem meg ezek:
Panther 8.8 TD-ként használva, mert páncél nulla.
T-34 még mindig a legjobb heavy szerintem.
SU-122-44 a legjobb prém TD, mivel E-25 már nincs.
AMX CDC bár nagyon jó, nekem gondjaim vannak vele, a reflex problémák miatt. De aki szereti a gyors, jó pennel rendelkező tankot az szeretni fogja.

A legjobb TD az AT-15A nem tudom hogy nem jöttetek rá :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Morphelo

9 éve 8 hónapja #170862 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

SU-100Y nagyon kétesélyes TD, mivel hatalmas, és legalább se páncélja, se camója, de van egy hajóágyúja, ami hatalmasat vég bele abba, aki olyan sötét, hogy elémegy.
IS-6-ot régen szerettem volna venni, de azóta meggondoltam magam, mert bármelyik másik nyolcas heavyvel, de néha a hetesekkel is ott szopatom be, ahol akarom, csak paradicsomok ellen ér valamit. Ha már hosszú célzási időt akarsz, akkor T34, van átütése is, és toronypáncélja is, én máig szeretem, annak ellenére, hogy már nem a régi.
FCM nem közepes tank, még ha nagyon hasonlít is rá, ellenben CDC/T-54 Mod 1 egész jónak tűnik szerintem.
Type 62 igazából nem megérősebb szerintem a Type 64-nél, egy igazi előnye, hogy nem veszi a játék könnyű tanknak, amikor balanszolja a csapatokat ily szempontból, így lehetsz egyedüli könnyű tank, ami Campinovkán és Prokhorovkán hatalmas spotolási lehetőséget biztosít neked, hisz minden spothely a tiéd.
AMX 13 57-ben sosem láttam meg azt a varázst, amit azok látnak, akiknek megvan, mivel akármennyire is jó, ha kitárazol vele valakinek a seggére, de az átütése és at egy lőszerrel való sebzése is a legrosszabb a mezőnyben, én pedig a 13 75-öt sem szerettem.

A SU-100Ynak hasznalhato alcaja van 6-7ben amugy sincsenek felelmetes latotavok. Sidescrappel meglepoen jol pattint es +2tierben sincs gond az atutessel.

Ha heavyrol beszelunk (fcm nem az csak papiron) is6 sztem kituno valasztas, jol pattint ha tudod hogy kell forgatni es tierlimites. T34 se rossz, de az ugye a T30 masolata egy tierrel lejjebb. Inkabb TD. Viszont lassabb az IS6al sokkal elvezetesebb (mozgalmasabb a jatek)

Type 62 simplan fasza tank. De teny type 64 is jo. De en mondjuk a minel magasabb szintueket neztem. En nem jatszom mar 8 tier alatt.

AMX 57F pedig nagyon egyedi. Nem azert jo, mert OP, sot eleg nehez vele jatszani. De ennek a lovesi sebessegnek van egy kulonos varazsa.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kovacs

9 éve 8 hónapja #170865 Írta: uniscum
Megválaszolva: uniscum
Hogy forgatsz egy tankot, aminek vállemezei vannak? :) Ja meg átlőhető toronyfront, autopen toronytetővel és két kupolával :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Morphelo

9 éve 8 hónapja #170877 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Az IS3A-val gurultam és jött balról egy WZ111 és egy IS6...

Rám lőttek párat, aztán figyelmen kívül hagytak és azt lőtték akit tudtak sebezni. :trollol: Mindkettő meghalt. Eljárt felettük az idő...

9 éve 8 hónapja #170878 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Mmmmese
Lehet a megfelelő skillekkel, felszerelésekkel remekül lődözni vele. Azonkivül a leggyorsabb heavy prém (na jó a franczia nélkül :P ), valamint a dpmje is magas, hamar tölt. s pattint meg stb...
szted mi minden más jobb creditfarmolásra mind ez? pl?

FCm, CDC, T34, Patton KR,
Speciális esetekben Berlini trió, type 64

Is6 egy halott tank már nagyon-nagyon régóta.
"Lehet remekül lődözni vele". Eléggé merész egy kijelentés ez olyan ágyúkarakterisztika mellett, amilyen az IS-6-nak van. Alacsony átütés, hosszú célzással, és szar pontossággal. Érdekes egy kombó volt ez mindig ;)
Az ilyen IS-6, 112, WZ-111 tankok köztudott tény, hogy mára nagyon kikoptak. Egyszerűen vannak sokkal univerzálisabb, jobb, szórakoztatóbb prém tankok ezeknél.

A kérdésem az volt, h melyik jobb creditfarmolásra és nem az, h melyikkel szórakoztatóbb a játék ;)
FCM CDC Patton mozgékonyabb ez tény. De arra nem nem vennék mérget h többet lehet velük keresni. Ami biztos, hogy nem hatékonyabbak csatában, mind az IS6. Megvan mindegyiknek a megfelelő szerepköre s a sajátjában az IS6 tökéletes. Nem véletlen h az IS3at tartják a legjobb 8as heavynek, pedig annak is de szar az ágyúja, mármint a célzás és pontosság. Pont annyira mind az IS6nak... B)
az átütése persze sokkal jobb, de az Is6 nem megy tir 10be. S ja, az IS3 páncélját könnyebb belőni... Az IS6 töltésideje pedig jóval jobb, messze a legjobb ezek a 390es átlagsebzésű, ritka szar célzású és pontatlan 8as heavyk között.
az pedig jó vicc h azok a kis 6os tetűk szóba kerülnek creditlista közben... :lol:

9 éve 8 hónapja #170880 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Az IS6al es a T54 prottal szeretek jatszani leginkabb, de mivel neha kell veluk goldozni nem a legjobb credit farmerek.

FCM es T34 azert a legjobbak creditezesre, mert sose kell veluk goldozni. Gold nelkul eleg hasonloan hoz mindegyik.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170881 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Megvan a CDC is és biztos h élvezetesebb vele a játék. Én is szeretem a pontos, jó átütésű ágyúkat :lol: , de az h az Is6é pontatlan még nem jelenti azt, h nem használható...

9 éve 8 hónapja #170891 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Egyébként a nyolcas prémiumok között szerintem a KR patton keres a legjobban, szubjektív emlékeim szerint.

9 éve 8 hónapja #170893 Írta: uniscum

A kérdésem az volt, h melyik jobb creditfarmolásra és nem az, h melyikkel szórakoztatóbb a játék ;)
FCM CDC Patton mozgékonyabb ez tény. De arra nem nem vennék mérget h többet lehet velük keresni. Ami biztos, hogy nem hatékonyabbak csatában, mind az IS6. Megvan mindegyiknek a megfelelő szerepköre s a sajátjában az IS6 tökéletes. Nem véletlen h az IS3at tartják a legjobb 8as heavynek, pedig annak is de szar az ágyúja, mármint a célzás és pontosság. Pont annyira mind az IS6nak... B)
az átütése persze sokkal jobb, de az Is6 nem megy tir 10be. S ja, az IS3 páncélját könnyebb belőni... Az IS6 töltésideje pedig jóval jobb, messze a legjobb ezek a 390es átlagsebzésű, ritka szar célzású és pontatlan 8as heavyk között.
az pedig jó vicc h azok a kis 6os tetűk szóba kerülnek creditlista közben... :lol:

IS-3 páncélját könnyebb belőni?! Srácok, adjatok már abból, amit szívtok, mert elég fasza cucc lehet.

Kb. két kommenttel a tiéd előtt írtam le, hogy miért szar az IS-6 páncélja. IS-3-nál egyedül a T32 jobban páncélozottabb T8-ban, HA hulldown...

9 éve 8 hónapja #170894 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

IS-3 páncélját könnyebb belőni?! Srácok, adjatok már abból, amit szívtok, mert elég fasza cucc lehet.

Kb. két kommenttel a tiéd előtt írtam le, hogy miért szar az IS-6 páncélja. IS-3-nál egyedül a T32 jobban páncélozottabb T8-ban, HA hulldown...

IS-6-ot ott lövöd át ahol nem szégyelled.

9 éve 8 hónapja #170897 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Type 62 simplan fasza tank. De teny type 64 is jo. De en mondjuk a minel magasabb szintueket neztem. En nem jatszom mar 8 tier alatt.

AMX 57F pedig nagyon egyedi. Nem azert jo, mert OP, sot eleg nehez vele jatszani. De ennek a lovesi sebessegnek van egy kulonos varazsa.

Nekem se Type 62, se 13 57 nem áll a garázsomban, bár az előbbit szívesen látnám ott, mert tudom, hogy hiába jobb a WZ-131 összességében (talán), még mindig ott van, hogy lehet egyedüli lightként is meccseken, és az komoly előny tud lenni, amikor nincs light versenytársad a másik oldalon.
A 13 57 valóban gyorsan repíti a lőszereit? Ha ez igaz, talán félreismertem, mivel Tigrisen és WT Pz IV-en volt lehetőségem megtapasztalni, mennyire használható is az ilyen ágyú távolra.

9 éve 8 hónapja #170898 Írta: uniscum

IS-6-ot ott lövöd át ahol nem szégyelled.

Hát ezaz. Nem tudom, hogy az illető milyen tudatmódosító-szerek hatása alatt írta, hogy az IS-6 jobban páncélozottabb.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170899 Írta: uniscum

Nekem se Type 62, se 13 57 nem áll a garázsomban, bár az előbbit szívesen látnám ott, mert tudom, hogy hiába jobb a WZ-131 összességében (talán), még mindig ott van, hogy lehet egyedüli lightként is meccseken, és az komoly előny tud lenni, amikor nincs light versenytársad a másik oldalon.
A 13 57 valóban gyorsan repíti a lőszereit? Ha ez igaz, talán félreismertem, mivel Tigrisen és WT Pz IV-en volt lehetőségem megtapasztalni, mennyire használható is az ilyen ágyú távolra.

Csak az a különbség, hogy a Tigris és a WT ágyúja baromi pontos, jó átütésű és nem mellesleg van használható alfájúak az osztályuknak megfelelően.
A 1357-tel nem sniperkedni kell. Tipikus hit 'n run tank: megjelensz valahol, lőssz addig, amíg nem lőnek vissza és elpucolsz.

Szerk: intraclip-re gondolt az illető.

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 4 órája 9 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 6 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 4 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.