SU-100Y nagyon kétesélyes TD, mivel hatalmas, és legalább se páncélja, se camója, de van egy hajóágyúja, ami hatalmasat vég bele abba, aki olyan sötét, hogy elémegy.
IS-6-ot régen szerettem volna venni, de azóta meggondoltam magam, mert bármelyik másik nyolcas heavyvel, de néha a hetesekkel is ott szopatom be, ahol akarom, csak paradicsomok ellen ér valamit. Ha már hosszú célzási időt akarsz, akkor T34, van átütése is, és toronypáncélja is, én máig szeretem, annak ellenére, hogy már nem a régi.
FCM nem közepes tank, még ha nagyon hasonlít is rá, ellenben CDC/T-54 Mod 1 egész jónak tűnik szerintem.
Type 62 igazából nem megérősebb szerintem a Type 64-nél, egy igazi előnye, hogy nem veszi a játék könnyű tanknak, amikor balanszolja a csapatokat ily szempontból, így lehetsz egyedüli könnyű tank, ami Campinovkán és Prokhorovkán hatalmas spotolási lehetőséget biztosít neked, hisz minden spothely a tiéd.
AMX 13 57-ben sosem láttam meg azt a varázst, amit azok látnak, akiknek megvan, mivel akármennyire is jó, ha kitárazol vele valakinek a seggére, de az átütése és at egy lőszerrel való sebzése is a legrosszabb a mezőnyben, én pedig a 13 75-öt sem szerettem.