Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok! Most az akciók, folytán eléggé beindult az aranytermelésem, és vennék egy Tier V premium tankot, éppen csak nem tudom, hogy milyet. Olvasgattam az elemzéseket, de akkor se jutottam előbbre. Olyan kellene ami hozza a kreditet. Én főként mediumokkal játszom imádok belemászni a másik arcába, röhögve kilőni, és a legidiótább helyeken megjelenni. A heavyk közül is a mozgékonyabbakat szeretem, IS nagyon jó volt, most az IS-3 is, még a Tigris se rossz. A medek közül az orosz ágat húzom, (a régit) most a T-54 et nagyon szeretem. T-5 ben amivel nagyon jól ment, az az M4 Sherman, KV-1 páros, ezeket nagyon szeretem, még a PzIV, és a Pz III/IV se volt rossz. A Churchill nem nagyon jött be, a BDR -t meg most húzom, szóval még nem tudom, hogy szeressem e. Tehát a mozgékonyabb elmeháborodottabb tankokat szeretem, de a heavyk között is vannak nagyon jók amikkel jól elvagyok. A Segítségeket előre is köszönöm.
Sziasztok!
Visszakérdezek: Kell-e egyáltalán / van-e értelme prémium tankot venni Tier5-be? Mi a prémium tank lényege? A cél, hogy kreditet farmolj?
Mert kétségeim vannak afelől, hogy megéri aranyat pazarolni egy gyenge tankra, ami alig vagy semmivel sem jövedelmezőbb (farmol több kreditet), mint egy jól megválasztott másik - normál - Tier5 tank.
Pl.: említettétek a KV-220-at (ezt most meg lehet egyáltalán vásárolni?)
Ennek a tanknak a DPM-je 1500 körül van és kb.: KV-1 szinten van azzal a különbséggel, hogy amíg a KV-220-nak jobb a test páncélozottsága, addig a KV-1-nek meg a tornya jobb és annak meg 2000 körüli a DPM. Fontos különbség még, hogy a KV-1 átütése normál lőszerrel annyi, mint a KV-220-nak arannyal(!).
Ergo, én személy szerint nem pazarolnék Tier7 alatt prém tankokra aranyat, hiszen nem fogják hozni a várt "gazdagságot". Egy a stílusodnak jól megválasztott és jól felszerelt normál tankkal legalább vagy még eredményesebb is lehetsz.
Szerintem...
Szerintetek?