Jelenleg 173 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Amint becserélsz egy toborzói programból származó tankot azt újból ...
alfonzka33 45 perccel ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 2 órával ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 12 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 12 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 19 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja

Prémium harckocsik

11 éve 5 hónapja #36971 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr

Nem :-)
Aranyért átváltható XP lesz belőle.

Köszi, ezt sajnálattal olvastam... :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #36975 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

...

Én PZ IV S-t vettem akcióban. Első csata T6, tök jó, aztán még mentem vele 4-et T8-ban...na ahhoz sem sebessége, sem penje nincs. Persze szokni kell még tudom, de ez az állandó +T2 ez zavar.

...

A legtöbb pályán (ahol van mód passzív spotra, vagy van jó support pozíció) jól lehet vele boldogulni T8-ban is. Emiatt én szeretek is 8-ba kerülni vele, mondjuk a 80% +2 tier az tényleg sok a jóból...

11 éve 5 hónapja #36990 Írta: Dinasti
Megválaszolva: Dinasti

...

Én PZ IV S-t vettem akcióban. Első csata T6, tök jó, aztán még mentem vele 4-et T8-ban...na ahhoz sem sebessége, sem penje nincs. Persze szokni kell még tudom, de ez az állandó +T2 ez zavar.

...

A legtöbb pályán (ahol van mód passzív spotra, vagy van jó support pozíció) jól lehet vele boldogulni T8-ban is. Emiatt én szeretek is 8-ba kerülni vele, mondjuk a 80% +2 tier az tényleg sok a jóból...

Igen a legtöbb prémgép ezzel van eltolva,hogy alaphangon gyengébb mint tierbéli rokonjai+ még 2 tierrel feljebb is dobálja. Amivel nem számit a + tier az a Su 122-44 T34. Az E25 meg most a legjobb szerintem mivel a könnyített mm miatt max 8 ba teszi,de ott is simán jó mindenre. A pz4-s is sokkal használhatóbb lenne ha max 7 ig tenné. Ha már költött rá az ember...

11 éve 5 hónapja #37001 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Hát ilyet is tud a kicsike!

azt elismerem nem sajnáltam a goldot, de szerintem ha 5 tier be dob ez nem is baj :D
de az azért kicsit szégyen hogy 3 mas létemre többet sebeztem mint a z 5ösök xD

Melléklet:

Melléklet:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

11 éve 5 hónapja #37367 Írta: srgred
Megválaszolva: srgred
Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok! Most az akciók, folytán eléggé beindult az aranytermelésem, és vennék egy Tier V premium tankot, éppen csak nem tudom, hogy milyet. Olvasgattam az elemzéseket, de akkor se jutottam előbbre. Olyan kellene ami hozza a kreditet. Én főként mediumokkal játszom imádok belemászni a másik arcába, röhögve kilőni, és a legidiótább helyeken megjelenni. A heavyk közül is a mozgékonyabbakat szeretem, IS nagyon jó volt, most az IS-3 is, még a Tigris se rossz. A medek közül az orosz ágat húzom, (a régit) most a T-54 et nagyon szeretem. T-5 ben amivel nagyon jól ment, az az M4 Sherman, KV-1 páros, ezeket nagyon szeretem, még a PzIV, és a Pz III/IV se volt rossz. A Churchill nem nagyon jött be, a BDR -t meg most húzom, szóval még nem tudom, hogy szeressem e. Tehát a mozgékonyabb elmeháborodottabb tankokat szeretem, de a heavyk között is vannak nagyon jók amikkel jól elvagyok. A Segítségeket előre is köszönöm.

11 éve 5 hónapja #37370 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hali!
Itt körülnéztél már? ;)

hacl.blog.hu/20...ankkal

hacl.blog.hu/20...oriaja

-üdv-

11 éve 5 hónapja #37375 Írta: mario76
Megválaszolva: mario76
Szia ha lessz KV 220 bátran megveheted, szerintem a legjobb tier 5 prémium.
Tegnap katasztrófa volt a játék mindennel, ezzel a tankal hoytam vissza a VN8at meg a kreditet. Ha goldal játszol akkor is hoz kreditet.

11 éve 5 hónapja #37376 Írta: Iranyzo
Megválaszolva: Iranyzo
Szerintem nézd meg a T-25-öt...

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #37381 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok! Most az akciók, folytán eléggé beindult az aranytermelésem, és vennék egy Tier V premium tankot, éppen csak nem tudom, hogy milyet. Olvasgattam az elemzéseket, de akkor se jutottam előbbre. Olyan kellene ami hozza a kreditet. Én főként mediumokkal játszom imádok belemászni a másik arcába, röhögve kilőni, és a legidiótább helyeken megjelenni. A heavyk közül is a mozgékonyabbakat szeretem, IS nagyon jó volt, most az IS-3 is, még a Tigris se rossz. A medek közül az orosz ágat húzom, (a régit) most a T-54 et nagyon szeretem. T-5 ben amivel nagyon jól ment, az az M4 Sherman, KV-1 páros, ezeket nagyon szeretem, még a PzIV, és a Pz III/IV se volt rossz. A Churchill nem nagyon jött be, a BDR -t meg most húzom, szóval még nem tudom, hogy szeressem e. Tehát a mozgékonyabb elmeháborodottabb tankokat szeretem, de a heavyk között is vannak nagyon jók amikkel jól elvagyok. A Segítségeket előre is köszönöm.

Sziasztok!

Visszakérdezek: Kell-e egyáltalán / van-e értelme prémium tankot venni Tier5-be? Mi a prémium tank lényege? A cél, hogy kreditet farmolj?

Mert kétségeim vannak afelől, hogy megéri aranyat pazarolni egy gyenge tankra, ami alig vagy semmivel sem jövedelmezőbb (farmol több kreditet), mint egy jól megválasztott másik - normál - Tier5 tank.

Pl.: említettétek a KV-220-at (ezt most meg lehet egyáltalán vásárolni?)
Ennek a tanknak a DPM-je 1500 körül van és kb.: KV-1 szinten van azzal a különbséggel, hogy amíg a KV-220-nak jobb a test páncélozottsága, addig a KV-1-nek meg a tornya jobb és annak meg 2000 körüli a DPM. Fontos különbség még, hogy a KV-1 átütése normál lőszerrel annyi, mint a KV-220-nak arannyal(!).

Ergo, én személy szerint nem pazarolnék Tier7 alatt prém tankokra aranyat, hiszen nem fogják hozni a várt "gazdagságot". Egy a stílusodnak jól megválasztott és jól felszerelt normál tankkal legalább vagy még eredményesebb is lehetsz.

Szerintem...

Szerintetek?

11 éve 5 hónapja #37382 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Sziasztok!

Szia! Ha mozgékonyság a legfőbb szempontk, akkor V-ös szintem az Excelsior-t ajánlom. Van itt az oldalon elemzés olvasd el! Vannak hibái, de a mozgékonyságába nem lehet belekötni.

A T-25 hiába gyors közepes harckocsid, ha az átlagon aluli toronyforgás miatt nem adja a med feeling-et...

11 éve 5 hónapja #37384 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Szia,én a T14 amerikai heavyt ajálom neked!Szintén van rola elemzés az oldalon!

11 éve 5 hónapja #37385 Írta: srgred
A probléma az , hogy nincs felesleges pénzem amit elpazarolnék egy játékra (vagy csak nagyon kevés), ezért nem tudok magasabb szintű prémium tankot venni. Egyébként egyszer amikor régen hozzájutottam egy Pz S35-höz arra is mindenki azt mondta, h gyenge nem hoz pénzt stb, ahhoz képest nekem folyamatosan 25000 körül hozott. Csak, annyit azért a kv-1 el is összeszedek , és a pz s35, hát nem egy izgi tank, még akkor se, ha jól hoz. Ezért, okoskodtam úgy, hogyha 5 öst veszek az már jobban fog hozni. De nem tudok, nekem mindegy, egy olyan stabil kreditszerző tank kéne amivel egyszerűbb hozni a pénzt, mert xp az mindig jön, de sok tankot szoktam kipróbálni, ezért a pénz mindig hiány. Prémium fiókon is gondolkodtam, de az nagyon sok pénz, és előbb-utóbb lejár.

11 éve 5 hónapja #37387 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika

Sziasztok!

Szia, ha a kredit farmolásra kell a prém tank akkor felejsd el a tier V-öt és tier VII-VIII-ban gondolkozz

arra aranyat pazarolni h tier V prém tankot vegyél nem éri meg, akkor inkább vegyél 1 hónap prémiumot,
jobban megéri akkor egy erősebb tier V- VI tankot felszerelni+ jó legénység és ugyan ott vagy mint a az V-ös prémium tankkal, + ezekre a tankokra gyakran van akció is ( PL + kredithozam) és akkor már jobbak is mint a tier V prém tankok,

Tier V prém tankot akkor érdemes venni ha nagyon tetszik és funolni vele.
vagy legénységet / statot húzni.

11 éve 5 hónapja #37390 Írta: srgred
A prémium fiókkal azon kívül, hogy sokba kerül az a bajom, hogy össze-vissza játszom, és olyan rengeteg időm nincs is a játékra , hogy kihasználjam maximálisan.

11 éve 5 hónapja #37391 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
@Popika
Statot Tier5-ös prémmel lehet húzn?

@srgred
Szerintem először próbáld ki teszt szerveren a prémium tankokat, mielőtt megvennéd, mert arannyal való vásárlás egyszeri és visszafordíthatatlan!
Nem adják vissza az aranyat, ha nem tetszik a tank.

Ezzel szemben van szerintem alternatíva olyan normál tankok személyében, amelyek előfizetés nélkül is tudnak profitot termelni és még ráadásul csatát is el lehet velük dönteni, azaz izgalmas és élvezetes velük a játék. (továbbá ha nem tetszik eladod, de akár később vissza is veheted stb.)

Ha a nehéz tankok stílusa tetszik, akkor KV-1-et mindenképpen ajánlom. Ezzel le lehet hozni egy csatát és ha pontosan célzol és szépen sebzel, akkor szép summát lehet vele összegyűjteni.

Ha jobban szereted a mozgékonyabb tankokat, akkor M4 Sherman és T-34 közepes tankokat ajánlom.

Én mindenképpen ezekkel kezdeném és nem ugranék bele arannyal kétes kimenetelű vásárlásokba, mert onnan nincs visszaút.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Örömködő (2)
    • Emlékszem még tavasszal mondtam magamban: "Na...
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 23 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 22 órája 4 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.