FCM 50 T szerintem közel se a legjobb prém tank O.o Szerintem nagyon papír és könnyen gyullad is :/ :/bárhol átütik,
Előnye ,hogy igen gyors és mozgékony, az ágyú pontos ,de kicsi az átütő.
viszont elég nagy szóval könnyű célpont :/ :/
Nekem nem szokott gyulladni az FCM, ammo rack sérülés szokott lenni, de a biztonságos elhelyezés azért segít. Ha "véletlen" jól sikerül beállni vele azért tudd pattintani, de erre nem alapoznák.
"Kicsi átűtő"??? WTF!? 212mm ezzel mi az amit nem lehet átütni 8-9-ben ennél csak a Lowe, T34 jobb átütésben, de ők mennek T10-be is.
Nekem csak egy gondom van ezzel az FCM-el sokáig nem bírok a seggem ülni és a gyenge páncél, jó sebesség nem segíti a túlélésemet.
Üdv! 112 vásárlásán gondolkodom vajon megéri megvenni ha már megvan az orosz társa(IS6)?
Helo!
Nekem megvan mindkettő. is6 szerintem egy nagyságrenddel jobb tank. Ha elrejted a 112 testét, akkor nincs gond, viszont a hull downhoz kellene még egy kis ágyúsüllyedés, ami ugye a kínaiaknál nincs. nekem is csak azért lett meg, mert valamikor szeretném kihúzni a kínai ágat is. T34 is ezért lett, meg Löwe is, meg Fcm is. Ha elindulok azokon az ágakon, akkor lesz egy 1-2 skilles legénységem. Szerintem neked csak akkor érné meg, ha kínai nehéz legénységet szeretnéd húzni. Az is6 jobban keres, nálam sokkal jobb az ágyúja és nagyságrendekkel többet pattint, bár mostanában inkább arannyal lőnek még a tier Ix-esek is...
mi a véleményetek a Tier III: Pz.Kpfw. S35 739 (f) ról?
most hétvégén le lesz akciózva 50% és így csak 500 arany, most van 400 am, és a maradékot megszerzem hétvégén. és kíváncsi vagyok milyen, nem farmtanknak inkább fun tanknak kéne így érdekelne menyire pattogós az ágyúja milyen stb.. előre is kösz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#36581Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
A legjobb tier3 tank!A gépágyúsoknak (Pz1c stb.)szemből sérthetetlen.490m röl is eltalálja az ellent!És a lényeg az állca.Már alapból jó de ha az összes legénységnek ezt a skill-t adod szinte láthatatlan.A sebzése átlagos vagy egy kicsivel fölötti de nagyon gyorsan tölt. VEDD MEG!Ha akarsz hívj szakaszba.Csatát lehet fordítíni vele.A másik neve MINI MAUS!
Last edit: 11 éve 5 hónapja by CrossMetal1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
A legjobb tier3 tank!A gépágyúsoknak (Pz1c stb.)szemből sérthetetlen.490m röl is eltalálja az ellent!És a lényeg az állca.Már alapból jó de ha az összes legénységnek ezt a skill-t adod szinte láthatatlan.A sebzése átlagos vagy egy kicsivel fölötti de nagyon gyorsan tölt. VEDD MEG!Ha akarsz hívj szakaszba.Csatát lehet fordítíni vele.A másik neve MINI MAUS!
Szia!
Bocsánat, hogy közbeszólok, nem kötözködik akarok, de nem jó az infód, ez a tank amiről beszélsz az nem a "mini maus".
A "mini maus" az ez: Pz.Kpfw. 38H 735 (f) tier 2-es tank, és csak tier 2-3-ba rakja be.
Megvenni nem lehet, hanem bizonyos akciók mellé osztogatják, mint tavaly a modell tankok mellé, nekem is onnan van. De ha esetleg az én infóm a rossz, akkor bocsi és javítsatok ki!
egyébként érdemes megvenni bármelyik tier 3-as prémet???a t-25-öt most meg fogom venni,de gondolkoztam hogy veszek egy hármasat is.összegyült némi ingyen arany az elmúlt hónapban
mi a véleményetek a Tier III: Pz.Kpfw. S35 739 (f) ról?
most hétvégén le lesz akciózva 50% és így csak 500 arany, most van 400 am, és a maradékot megszerzem hétvégén. és kíváncsi vagyok milyen, nem farmtanknak inkább fun tanknak kéne így érdekelne menyire pattogós az ágyúja milyen stb.. előre is kösz!
Tier 3-ban brutális, nincs ellenfele, gyorsan lő, nagyon gyorsan céloz, gyakorlatilag nehéz tank jó álcával. Kicsit lassucska.
Egyetlen hatalams hátránya, hogy nincs könnyitett mm-je, és nagyon gyakran palokja tier 5-be, ahol igazából csak free frag, mert nincs sebessége ahhoz, hogy jó scout legyen.
Sziasztok. Jó a Pz.Kpfw. S35 739 (f) csak nagyon észnél kell lenni amikor játszol vele.A mardereket hetzereket nem szeretjuk. Próbáld ki a T-127et az is akcóban lessz, és annak van javított mm. Tier 3-4be rakja én is most fogom vissza venni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…