Mi legyen prèm tank vagy elõfietès vagy minegyik vagy egyik sem?!?!
13.000 meccs utàn arra jöttem rá hogy van vagy 10-15 tank amit kifejlesztettem ès egyszerûen nem tudom megvenni mert nincs rá kreditem,
vagy ha tudok akkor úgy ha 1-2-t szèpen eladok

Okosan kitalálták a wg-nèl, ha haladni akarsz ès pedig akarsz akkor költsèl rá paraszt vagy egy helybe topogsz mèg kèt èv mulva is :@ Szètcseszett az ideg mikor leultem jatszani mondvan hatha ma jol megy keresek egy kis pluszt hûzogatom a tankjaimat stb. elindultam 1.3 millával pár óra alatt ( tier 9 pattont próbáltam húzni) úgy buktam 3-400 ezret mint aa pinty :@ E100-al egy kèt benèzett minuszos kört hagyjuk,el is adtam mert nem tudtam fenntartani :'( Csak addig idegesitettem magam mig szántam rá pár forintot vettem egy "szupcsipörsit". Ár èrtèk arányban jónak találtam (teszten próbáltam szinte mindent)
Elõtte hetekig kellett szívni mire összejött egy kis suska egy tier8 ra. (pzIV-et tartottam farmtanknak több mint 1000~meccs nèha10K hozamèrt jóesetben)
Most hogy megvan a T26(teljesen átlag játèkos vagyok) Pár nap alatt több kreditet KÖLTÖTTEM el mint elõtte fèl èvig :@ pár nap alatt összeugrott 4-5 milka vele nem hittem a szemenek hogy már kèt uj tankra egy rakat felszerelèsre tokkal vonóval futotta.

[prèm számla nèlkül]
Nekem az SP olyan is-is tank talán jó a lassúsága a vèrmèrsèkletem csillapítására mert elõtte èn voltam mindig mindenhol elsõnek èn lõttem az elsõt majd utána következtem èn xD(nèha ezzel is odaèrek xD). A páncèlja jóljön mikor noobkodok benèzek vmit ès jèè lepattant

mèg mindig èlek

ágyúja megfontolt játèkra kèsztet (közhely- weakspot gyenge pontok stb) ès hozama pedig nagyon jol jön a konyhára 10K-tol felfele volt már brutto 90K is prèm számla NÈLKÜL

Nèha tenyleg bedobál kilencesek közè akkor vagyok a legutolsó nûb kemper xD szinte már növèny csak hagyjanak

max ha már jo messzire elhaladt elottem hatulrol ralövök párat xD
Szakasszal bevittek 10esek közè na az már nem az SP helye ez tuti ,bár kajàn vigyor ült az arcomra mikor ruinbergen obj 268 10-es TD valami különös módón lepattant mikor kilestem a sarkon oldalamat mutatva. (Nem tudom hol lõtt meg) Szóval sztem jó kis tank bár pár negativ tulajdonsagan javitanának ami lehet h pàr verzioval ezelott meglehetett egy szavam se lenne

köszönöm aki vette a fáradtságot

ui: sajnos egyre tobbet dobal be kilencesekhez szakasszal (löwe,type) siman bedobal 5-6 tier10eshez is :'(:'( megjegyznèm hogy nem ejjel mikor keves ember van fent :@
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...