Pz.Kpfw. 38H 735 (f) azaz MiniMaus-om nekem is van. Szerintem nem rossz kis tank, egy fél topGun-t sikerül elérnem vele 3. szintű tankok között. (azért fél, mert 6. lőttem, de az ellenfélnél is és ő kapta a plecsnit, bár az adatlapon valamiért nem jelzi a 6-t). El lehet vele szórakozni, olyan 3-5k körül van a nettó bevétele prém nélkül. A legtöbb találat amit kaptam az 132 volt, de nem éltem túl végül
Most az akció során egy T14-t vettem, sok jót hallottam róla. Az hogy gyorsan fel megy a hegyre, ez így nem egészen pontos, úgy mondanám, hogy felrohan, kb 20km/h-van

Sebessége nem túl nagy, de jól gyorsul, viszont nem mozgékony, lomha a fordulása. Páncélja se túl vastag az 50mm-el, de tény hogy meglepően sokat bír, jól manőverezve meg igen pattogós

Toronyban nagyon erős, szinte átlőhetetlen, toronyharcra tökéletes. Az ágyúja papíron 0,46m/100m pontossággal bír, amit néha meg is mutat. Olykor közelről bezúmolva mellé megy, de szerintem pontosabb mint papírforma szerint, de tény hogy nem egy sniper tank. Átütése nem az igazi, de azért elégséges, a KV1 ha kicsit is forgatva akkor nagy falat tud lenni. Sebzése olyan 85-130 között van, abszolút változó, mikor milyenje van a gépnek; átlagban olyan 90-110 között szokott lenni. Cserébe ezt elég gyorsan tudjuk osztogatni, jelenleg 88-89%-os a legénységem, így a betöltési időm kb 3,8 sec, felszerelések nélkül! Viszont szeret ammorack-et kapni, legalábbis én már többször kaptam vele, a kb 40 csatám alatt. Javítása olyan 2-3k körüli, nettó átlag bevétel tapasztalataim szerint kb nettó 10-12k körül van prémium nélkül egy sima átlag csata alatt.
A tank legnagyobb ellenfele az a T14. Ha egymásra akadtok és kicsit szögbe álltok, akkor csak lövitek egymást, néha sebzés is előfordul

Csak ajánlani tudom, nekem bejött. Jól játszható, jól kezelhető, ha kitapasztalod, megszokod a gyengeségeit és erősségeit, akkor igazán élvezetes meccseket lehet vele vívni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...