Az érkező svéd hatos prémtankról (STRV M / 42-57 ALT A.2.) egy youtube videó, illetve aki tud angolul, annak a hivatalos fórumon a téma, ahol találtam.
@MPeter, szedd le a repeszpáncélt át STA-ról... STA-nak még nerfelve is sokkal jobb a RoF-e, mint az FV-nek és a soft statjei is jobbak. Az FV ágyúja egy nagy kamu, annyira szét van baszva soft statekkel és még az alfa is csak 230.
@Tigibeeb, annak a lőszernek csak a sebessége az előny, minden más hátrány a másik két ágyúhoz képest.
Szerintem meglehetősen hektikus az az ágyú. Hatalmasakat tud trollkodni, ghost shell feeling (kerekedik a szemem: na ez most hova ment), lehetetlen lepattanók és sárgára lőtt láncok nulla dmg-el. De ha adja és nem bottom tier akkor arat. Bár ebből van a legkevesebb...
@MPeter, szedd le a repeszpáncélt át STA-ról... STA-nak még nerfelve is sokkal jobb a RoF-e, mint az FV-nek és a soft statjei is jobbak. Az FV ágyúja egy nagy kamu, annyira szét van baszva soft statekkel és még az alfa is csak 230.
@Tigibeeb, annak a lőszernek csak a sebessége az előny, minden más hátrány a másik két ágyúhoz képest.
Sosem volt repeszpáncél az STA-n, nem tudom honnan szedtél ekkora ökörséget.
Onnan, hogy azt feltételezed, hogy az FV gyorsabban lő, mint az STA.
Hát szerintem a 200 pen egy mednek t8 ben elfogadható...
A három közül az utolsónak soroltam volna a revet. A gyors lövedéken kívül semmi előnye a másik két tankkal szemben. A platform rossz, az FV sem túl jó, mert lassú nagyon és nem kiemelkedő a páncél, de legalább - 10 gundep. Az STA már jobb ilyen téren, de annak nagyon lassú a lövedék.
STA-ra lassan összegyűlik a gold, akkor tudok majd többet mondani, de szerintem jobb az FV-től is, és inkább azt vettem volna.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911
A három közül az utolsónak soroltam volna a revet. A gyors lövedéken kívül semmi előnye a másik két tankkal szemben. A platform rossz, az FV sem túl jó, mert lassú nagyon és nem kiemelkedő a páncél, de legalább - 10 gundep. Az STA már jobb ilyen téren, de annak nagyon lassú a lövedék.
STA-ra lassan összegyűlik a gold, akkor tudok majd többet mondani, de szerintem jobb az FV-től is, és inkább azt vettem volna.
Én egyenlöre élvezem a Revot...
De lehet rosszul tettem fel a kérdést melyiket vegyem meg elöször
Nem most hétvégén lesz vmi japán tankok akcio? worldoftanks.eu...endar/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Én egyenlöre élvezem a Revot...
De lehet rosszul tettem fel a kérdést melyiket vegyem meg elöször
Nem most hétvégén lesz vmi japán tankok akcio? worldoftanks.eu...endar/
Battlefield 2D style