A LeFH a legjobb arty a játékban és most ismét kapható, igen kedvezményes áron. Ajánlott beszerezni. Ízleljétek meg az artyzás gyönyöreit még ezt az ótvar sandboxost be nem vezetik ! .
A LeFH a legjobb arty a játékban és most ismét kapható, igen kedvezményes áron. Ajánlott beszerezni. Ízleljétek meg az artyzás gyönyöreit még ezt az ótvar sandboxost be nem vezetik ! .
Megvenném, ha fele ennyibe kerülne és nem lenne mellé a sok gold. 9,5k forintot ki nem adok most semmiért.
Tetszik ez az AMX CDC, volt vele egy szerencsés köröm! A 13. meccsre meg lett a Tankász is Pedig még az első skill 70%-nál tart, a töltőnek pedig nincs is
üdv
2db paysafe kártyával 10es meg 5ös is meglehet venni egy 13ezres tankot a shopbol?? nem akarnék 25ezres kártyát vásárolni.
köszönettel.
szia igen meg lehet 10. paysafe -et lehet 1x-re használni akár.
viszont ha nem valami specko akcios tankot akarsz venni ami csak az online boltban érhetö el,
akkor olcsobb a játékon belül meg venni arany -ért tankot.
lásd pl: a mostani akcio
online 13%-ot ad a löwe-re is , játékon belül 15%-ot
még garászhelyel is olcsobb játékon belül meg venni.
Persze van olyan tank mint most a lefos arty amit játékban nem lehet de online igen.
ha aranyat akarsz akkro any amount ott egyénileg irod mennyi arany kell 500-tol közel a csillagos ég-ig.
Ennek az az oka, hogy az online shopban csak garázshellyel tudsz tankot venni és az nem akciós és levonják. Az ingame shopban meg garázshely nélkül számolják ki az engedményt.
A hatos csehszlovák prém medről van valakinek tapasztalata? Egész kellemes papíron az ágyú 145/220-as értéke.
Nekem megvolt, eladtam. Nem tetszett, prémium lőszer HEAT, és 6-os szinten az annyira nem nyerő amikor 8-as tank jön szembe, oldalt bárhol.
Ezen felül lassan tölt, az ágyú pontatlan volt.
Van aki tud vele játszani, de a játékban sem sok rohangál belőle, ennek talán oka van.
Én azt javaslom ne ezt vedd meg, várj egy kicsit és ha lesz Rudy akkor inkább azt, vagy az új svéd 6-ost majd.
Egyetértek az előttem szólóval, azzal a kitétellel, hogy tapasztalatom szerint egyre kevesebbszer dobja a nyolcasok közé. Már-már tier limites, olyan keveset rakja a legalsó sorba. Lehet vele jó köröket menni, de tényleg nem olyan magas az élvezeti értéke, mint a Rudynak, vagy a CromwellB-nek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector
A hatos csehszlovák prém medről van valakinek tapasztalata? Egész kellemes papíron az ágyú 145/220-as értéke.
Nekem megvolt, eladtam. Nem tetszett, prémium lőszer HEAT, és 6-os szinten az annyira nem nyerő amikor 8-as tank jön szembe, oldalt bárhol.
Ezen felül lassan tölt, az ágyú pontatlan volt.
Van aki tud vele játszani, de a játékban sem sok rohangál belőle, ennek talán oka van.
Én azt javaslom ne ezt vedd meg, várj egy kicsit és ha lesz Rudy akkor inkább azt, vagy az új svéd 6-ost majd.
Egyetértek az előttem szólóval, azzal a kitétellel, hogy tapasztalatom szerint egyre kevesebbszer dobja a nyolcasok közé. Már-már tier limites, olyan keveset rakja a legalsó sorba. Lehet vele jó köröket menni, de tényleg nem olyan magas az élvezeti értéke, mint a Rudynak, vagy a CromwellB-nek.
Egyetértve az előttem szólókkal, hozzátenném, hogy legénységhúzásra csak tier VIII-ig jó sajnos, onnantól felfelé már csak 4 fős a legénység, nem kell a rádiós. Én amúgy szerettem vele menni, nagyon jó köröket lehet lehozni vele, főként miután több skillesek a legények (nálam a 4.skill közepe felé jarnak már). Amióta viszont kihúztam az ágat, talán elő sem vettem, mert csak a rádiós fejlődne, és valóban elmarad az élvezeti faktora más prémium gépekétől.
Ennek az az oka, hogy az online shopban csak garázshellyel tudsz tankot venni és az nem akciós és levonják. Az ingame shopban meg garázshely nélkül számolják ki az engedményt.
igen , mint irtam is evvel tisztában vagyok, de ami emgvehetö igy játkon belül azt ott érdemesebb, pont amiat , mondjuk még garázsal is , de a garászt emg lehet venni olyan kor, amikor féláras.
Battlefield 2D style