@Tankpeti
Szép munka!
Én is valami hasonlót kezdtem el rajzolgatni tegnapelőtt, csak aztán igen hamar berekesztettem. : ) Mi már nem annyira vadászunk a nyulakra, de a boss spawn info mindenképpen hasznos volt ma!
Harmadik nap, már az összes credit booster megvéve! Az eddigi tapasztalatok alapján gyorsan összeírom, hogy milyen
fogyócikkeket és miért használok, használunk. (Aztán, talán holnap még összeszedek pár dolgot.)
A két light:
Szigorúan nagy gyógyítás, pajzs és újratöltés. (Emergency Repairs, Energy Shield, Born Ready).
A két med:
Szigorúan nagy gyógyítás, turbocharger, aztán ismét pajzsot javasolnék, de esetleg már szóba kerülhet a csapat gyógyítás is (Field Repairs).
A heavy:
Nagy heal, csapat heal, turbocharger.
*
Emergency Repairs:
Elengedhetetlen. 20k credit, de kötelezővé tenném a használatát, mert enélkül játszó csapattársat nagyon nem szeretnél magad mellé. Gyakori a modulsérülés, égés, és persze HP veszteség - ez jó mindenre.
Energy Shield:
Hét másodperc sok idő és tökéletesen passzol a játékmenethez! Nagyon közel kell menni a spawn pontokhoz, nehéz okosan felállni, ezzel pedig az egyik játékos azonnal berohanhat idő szűkében. Vagy felbukkan mögötted a mumus? Vagy már csak le kell adni a pontokat mindenáron? Vagy éppen kitárazott mindenki, amikor megjelennek a pörgettyűs bombák? Ezzel egy játékos simán eléjük gurulhat és felveheti a robbanásokat. Eloltja a tűzet is, ami nem egyértelmű elsőre.
A két lighton feltétlenül ezt választanám. Berohansz, megjelennek, shield, már az oldalukban/hátukban vagy, első tár, instant reload, második tár, haladjunk a következőre.
Born Ready:
Azonnali újratöltés táras tankokkal? Nem kell magyarázni szerintem.
Nem haszontalan a nehéztankon sem, de ha mindenképpen szeretnénk csapatot gyógyításból vinni, akkor nem kérdés, hogy inkább itt áldozzuk be. (Azonos igaz a pajzsra is.)
Turbocharger:
Magától értetődőnek tűnik, időre megy a játék, elég lassúak a medek is, oda kell érni, menekülni is kell néha. Csakhogy! Aztán kiderül, hogy mindamellett nem is ez az elsődleges felhasználása, hanem a sebzésosztás (meredek DPM növekedés)! Nem csak a heavy, de a medek is rengeteget rammolnak teljes sebességnél. Ráadásul, mi meglepően keveset sérülünk tőle! Ugyanakkor, az ilyen irányú használata ismét egy kiváló ok a pajzs megvételére medeken is. Azzal a kettővel aztán tényleg nem kell túlgondolni a kezdeményezést. A pontok gyors kitakarításával pedig sokkal több időt meg lehet spórolni, mint a pontok közötti ellövésével. Ha mindez nem lenne elég, akkor ennek a legkisebb az újratöltési ideje is. Gyakran, minden ellenfeles csoportra jut belőle egy. Tehát, ajándék 3k creditért.
Field Repairs:
Elméletben jól hangzik, de aránylag keveset gyógyít, hosszú a cooldown, rövid a range, és nem segít a modulsérüléseken sem. Persze, azért elfér belőle!
Emergency Kit:
Gyenge és "szituációs" a többihez a képest.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...