Sziasztok! Nekem mostanában óriási pingek vannak, gyakran van 999, de az átlag, amiben játszok, az 260. Valaki tudja az okát? Azért hoztam létre a csoportot, hogy hátha valaki tud segíteni az ilyen problémák esetében más játékosoknak.
Sziasztok! Nekem mostanában óriási pingek vannak, gyakran van 999, de az átlag, amiben játszok, az 260. Valaki tudja az okát? Azért hoztam létre a csoportot, hogy hátha valaki tud segíteni az ilyen problémák esetében más játékosoknak.Szia!Melyik szolgáltatónál vagy?
SZiasztok. Nálam sem müködik sajnos. De van egy program ami esetleg segíthet nektek is! Én is telekomos vagyok. Nekem is magas a pingem este 16-orától 22-ig. Ingyenesen le lehet tölteni a HASTE nevü prgramot. Nálam ez fut egész este és a pinget tényleg csökkenti. SZerintem egy próbát megér mindenkinek.
Szia ! Nem akarom elkiabálni ,de eddig egy körre mentem vissza és a 105 ös pingemből lett 45 , szóval ha ez így marad és működik akkor jövök neked pár sörrel
Szia! Nem vagyok egy nagy guru, de hogy kell beállítani pontosan? Regisztráltam, újraindítás, Haste elindítás, WoT elindítása, csata elkezdése. Csata végén vártam volna, hogy látom a progiban a Ping eredményeket, de semmi. Köszi a segítséget előre is.
ha elindult a progi az már jó. amikor abbahagyod a játékot akkor írja ki mennyi is volt a pinged.
Tegnap este viszonylag jó volt a PING, így aztán az eredményt már nem néztem meg. A winrate is jobban alakult, mint amikor 120-as a PING-em, mert olyankor akkor lőttek szét amikor már azt hittem, hogy fedezékben vagyok.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...