Sziasztok!
Hogyan tudok szerezni nemzeti töredéket (tervrajz)
Nagyon örülnék ha valaki megmondaná hogy egyáltalán lehet-e még szerezni mert nagyon sok univerzális töredékem van és örülnék ha pár tankra tudnék némi akciót tenni.
Az eventeken kivül gondoltam pl hogy csata után kapni vagy stb...
A napi küldetések szoktak random dobálni párat. Ha nem azt adna, lehet újrapörgetni is. A mostani battle pass meg dob jó sok russzki töredéket, az nagyon hasznos!!
Köszönöm a választ!
Hát a battle pass most nekem pont nem jó mivel én most pontosan Svéd nemzeti töredéket szeretnék mert nem igazán tudok haladni a fejlesztési ágon.
Remélem egyszer lesz egy olyan event ami kedvező lesz nekem.
Lehet újabb rossz hírem van, ha esetleg pont nem játszottál akkoriban, de pont nemrégiben volt Top of the tree a kranvagen.. Akkor könnyű volt haladni a svéd nehezekkel..
Mi történik a nemzeti töredékekkel, ha az adott ország teljes kollekcióját kifejlesztettem. Pl. a csehek utolsó tankjához még kell két tervrajz töredék (azaz 24 univerzális és 8 nemzeti) és van a raktárban 130 nemzeti töredékem. Ebből majd 8 kerül felhasználásra. Mi lesz a maradékkal? Átváltja a rendszer univerzálisra, vagy marad egy rakás cseh töredékem?
Mi történik a nemzeti töredékekkel, ha az adott ország teljes kollekcióját kifejlesztettem. Pl. a csehek utolsó tankjához még kell két tervrajz töredék (azaz 24 univerzális és 8 nemzeti) és van a raktárban 130 nemzeti töredékem. Ebből majd 8 kerül felhasználásra. Mi lesz a maradékkal? Átváltja a rendszer univerzálisra, vagy marad egy rakás cseh töredékem?
Nekem több nemzet is ki van húzva, semmi nem váltódik át, megmaradnak és csak gyűlnek tovább. A WG írta az idei fejlesztési tervei között, hogy erre is akar majd valami megoldást kitalálni (pl.: átválthatóság valamire), de még semmilyen konkrétum nem ismert.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kapatox
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...