Érezhetően jobb lett a hangerő, de azért még mindig nem egyenletes és az angolod is darabos, mintha felelnél az iskolában, látszik, hogy nagyon koncentrálsz és nem élvezed a dolgot és ezáltal nem is tudja meg a néző, hogy ki is vagy te (mi a te stílusod), DE ez egyértelműen az izgatottságból fakad és ez csak idővel, videóról-videóra tud javulni, ahogy egyre inkább belejössz, otthonosan érzed magad a dologban, szóval hajrá!
Azt látom, hogy nem replay videó, hiszen utána látszik a garázs, de mivel a kettő között nincs loading screen, ebből következik, hogy vágva van és bár lehet tévedek, de az jön át, hogy a kommentár utólag készült. Ezzel persze nincs is semmi gond, de nagyon fura nekem, hogy a csatában gyakran kinézel a kamerába és úgy beszélsz. Ha real-time csata van, akkor ez nagy luxus, ilyet a "nagy" streamer sem szoktak csinálni, de legalábbis más ütemben (nem tudom teljesen megmagyarázni, csak olyan nem természetes érzésem van). Persze, ha utólagos az alábeszélés, az más helyzet, de valahogy fura hatást kelt egyelőre (lehet csak azért, mert, az jön át, hogy "ja, akkor most bele kéne néznem a kamerába a nézőkkel való kapcsolat miatt" és még minden olyan robotikus).
Nem feltétlen kritika, de nekem személy szerint nem tetszik ez az átlátszó szélű fehér "glória" hatású háttér mögötted, amolyan photoshop feeling-et érzek miatta, de ez csak az én véleményem.
Hajrá!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...