Sztok!
Tokenekért nem lehet felszerelést venni?
Lehet hülye kérdés, de úgy emlékszem amíg nem fejeztem be a pass-t még volt rá lehetőség., de most csak tank van meg kötvény..
Rosszul emlékszem?
Sztok!
Tokenekért nem lehet felszerelést venni?
Lehet hülye kérdés, de úgy emlékszem amíg nem fejeztem be a pass-t még volt rá lehetőség., de most csak tank van meg kötvény..
Rosszul emlékszem?
Szezononként 1-et lehet. Arra nem emlékszel, hogy már kivetted korábban.
Last edit: 2 éve 10 hónapja by PZoli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
worldoftanks.eu oldalon vettem ma egy Battle Pass "Erősítés" nevű csomagot, pénzt levonta,de nem jelent meg semmi a játékban.. Ez nem a játékon belüli Battle Pass "szakasz" megnövelt jutalmak lett volna?
köszi, fukibacsi
worldoftanks.eu oldalon vettem ma egy Battle Pass "Erősítés" nevű csomagot, pénzt levonta,de nem jelent meg semmi a játékban.. Ez nem a játékon belüli Battle Pass "szakasz" megnövelt jutalmak lett volna?
köszi, fukibacsi
Nem ez nem az. Az a fejlesztett / improved battlepass, ami az alsó sor jutalmait is elérhetővé teszi.
Amit te vettél, annak ehhez nincs köze, csupán küldetéseket kaptál, amivel ezeket a cuccokat tudod megszerezni:
"RÉSZLETEKHa megvásárolod ezt a csomagot, hozzáférést kapsz egy sor küldetéshez. Ezek teljesítéséért a végső jutalom egy egyedi legénységi tag – a szezon negyedik karaktere, valamint a Hofu 2D-stílus. Ezen kívül Battle Pass-pontokat, kötvényeket és képzési füzeteket is szerezhetsz.Teljesítsd az összes küldetést, hogy megszerezd a következő jutalmakat:
Akár 1000 Battle Pass-pont
Akár 500 kötvény
Akár 3 képzési füzet minden nemzethez
Univerzális kézikönyv 250 000 legénységi XP-vel minden egyes legénységi taghoz
Személyes képzési kézikönyv 850 000 legénységi XP-vel egy kiválasztott legénységi taghoz
A Hofu 2D-stílus
Gisèle Ardane jutalom legénységi tag
Teljesítsd a küldetéseket, mielőtt az aktuális szezon véget ér. Ellenkező esetben az előrehaladásod elveszik."
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...