Az A46-os prémium brit könnyű tank nem elérhető a karácsonyi férőhelyekbe. Már feloldottam a 6-os tankoknak. Valószínűleg megfeledkeztek erről a tankról és kihagyták az elérhető tankok listájából.
Írtam a Supportnak, küldtem screenshotokat, erre azt a választ kaptam, hogy a tank már benne van a férőhelyben és lezárták megoldottnak a ticketet. A screenshotokból egyértelműen látszik, hogy nem ez a helyzet.
Eléggé felháborító, hogy egy ekkora cég, amire ráköltöd a pénzedet és kiszenveded a jutalom tankot, ilyen könnyen hülyének néz és leráz. Nyilván egy micropatchet kellett volna berakni, hogy ezt megoldják, de legalább írták volna azt, hogy hibáztak, ahelyett, hogy hülyének néznek...
Itt vannak a screenshotok:
Azért írtam Nikko Brownak egy üzit, hogy ne nézzen hülyének és ha bevallja, hogy hibáztak, akkor letojom az egészet. Eljátszok más 6-os tankkal is, de az ember általában nem szereti, ha hülyének nézik.
Azért írtam Nikko Brownak egy üzit, hogy ne nézzen hülyének és ha bevallja, hogy hibáztak, akkor letojom az egészet. Eljátszok más 6-os tankkal is, de az ember általában nem szereti, ha hülyének nézik.
Nem biztos, hogy ők a hülyék! Elolvastad, hogy mik a kritériumok?
Ez jól olvasható a 3. fotódon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kristofprof
És tényleg... Én néztem be, mert nem olvastam el az apróbetűs részt. Köszi szépen a felvilágosítást! A Dicker Maxom sincs ott, szóval valóban. A Super Chaffee jutalomtank, az azért van bent. Teljesen összezavart, főleg, hogy a Supportnál se tudták egyből, csak leráztak, aztán már küldték a kövi üziben, hogy olvassam el az eseményről szóló cikket. Figyelmetlenségem eredményeként tévesen vádoltam a Supportot. Elnézést is kérek tőlük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Janimperator
És tényleg... Én néztem be, mert nem olvastam el az apróbetűs részt. Köszi szépen a felvilágosítást! A Dicker Maxom sincs ott, szóval valóban. A Super Chaffee jutalomtank, az azért van bent. Teljesen összezavart, főleg, hogy a Supportnál se tudták egyből, csak leráztak, aztán már küldték a kövi üziben, hogy olvassam el az eseményről szóló cikket. Figyelmetlenségem eredményeként tévesen vádoltam a Supportot. Elnézést is kérek tőlük.
Ha a support-nak írsz valami problémával kapcsolatban, általában egy sablon szöveget kapsz vissza. Megoldani gyakorlatilag semmit nem tudnak. Én is, amikor évekkel ezelőtt egy black market akció keretein belül vettem egy tankot kreditért, a kreditet levonta, a tankot nem kaptam meg. Írtam a support-nak, azt választ kaptam, hogy megvizsgálják a problémát, és ennyi....az ügyet ezzel elintézettnek tekintik. Szóval nem kell tőlük semmit várni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kristofprof, AMD5
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...