Laggolás, ping

1 éve 8 hónapja #305414 Írta: téttry.géza
Megválaszolva: téttry.géza
Nálam ma 50-70 között mozgott.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #305442 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Nálam ma 50-70 között mozgott.

Igen, péntek óta nálam is jó, de csak az EU1, EU2 továbbra is felejtős.

1 éve 8 hónapja #305519 Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos
kalap szar még mindig vodafon 1 Gigás net ellenére 2-3 mp-eket is kihagy és ezt 20mp-enként adja be. Minden egyes patch után újra és újra el kell ezt játszani. Hát komolyan, ki a faszom védi még ezt a takony céget? Én nem értem, kik ezek valami szellemi vezetők vagy mik? Szaros gyökér WG, szakma nyomorultjai. Bezzeg a TS-nemtomhányból veszek majd kettőt is baszki. Mekkora idióták ezek!   

1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #305520 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8

1 éve 8 hónapja #305521 Írta: VaFec

Bocsánatodat a kérdésért csak szeretném megérteni. Ez milyen vodafon net?  Mobilon fut és PC-n játszol vele?  Vagy miért hagy ki? 
Természetes , hogy nem vagyok képbe csak szeretném megérteni.
Vagy ad a vodafon vezetékes internetet ami ennyire szar? 
Nekem 300MB -os interetnetem van, de semmi gond vele remekűl fut.  
Thx. 

Levegővételhez is segítség kell?
www.vodafone.hu...ternet

1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #305522 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
...

1 éve 8 hónapja #305609 Írta: téttry.géza
Nekem Vidanet és újra 100 fölötti pingek.

1 éve 8 hónapja #305611 Írta: VaFec

Nekem Vidanet és újra 100 fölötti pingek.

Nálam jó mindkét szerver. Nem fut valami a háttérben, esetleg valaki más is használja a netet a családból, amikor játszanál?

1 éve 8 hónapja #305624 Írta: téttry.géza
Valamit bénázhattam, ( anti számtekes vagyok, 59 év van mögöttem) de most már jó.

1 hónapja 1 hete - 1 hónapja 1 hete #307997 Írta: Termis
Megválaszolva: Termis
Sziasztok,

nekem az elmúlt időszakban (elmúlt 1-2 hét) vannak mikro laggjaim, ami elképesztően idegesítő. Az gondoltam az SSD-n volt valami gond, ezért áttettem egy másik SSD-re, de ott is. 40-60 között van a pingem, de egy-egy pillanatokra egy akadás erejéig megakad a játék.
Maga a pingem nem megy fel max ilyen 60-80 közé, de a ping előtti zöld pirosra vált és el is múlik.
Ami változás volt, hogy a digitől új router kaptam, az okozhatja ?

Üdv, Dani

1 hónapja 2 napja #308026 Írta: Sota5
Megválaszolva: Sota5
Szevasztok!

Ahogy látom sokan vannak úgy mint én a folyamatos lagg-al főleg EU2-n, nekem csúcsidőben ez idáig játszhatatlan volt. Ugye azt már mindenki tudja, hogy megoldást jelent a VPN amit én is teszteltem és teljesen rendben volt, próbaidőszak alatt minden problémát megoldott ping alacsonyabb, packet loss nem volt. Viszont a legtöbb VPN oldalon az 1 éves előfizetés vagy a hosszabb időre szóló mondható nagyon olcsónak némelyiknek a sima havi előfizetése többe kerül mint amit én az internet szolgáltatómnak fizetek.   
A problémám ezzel az, hogy ha belegondolunk akkor havonta fizetjük az internet szolgáltatónknak a havidíjat és még végül is fizessünk havonta VPN-t azért hogy játszhassunk normálisan, meg fizessünk havonta a játékba is mert ha nem akkor nagyon lassan tudsz csak haladni. Szerintem vicces és régen nem voltak ilyen problémák de ez mind1, más világot élünk.
Viszont egy ingyenes lehetőséget osztok meg most nektek semmilyen garancia nincs rá, hogy nálatok be fog válni, de nekem eddig jó és csúcsidőben is működött az EU2. Egyébként az internet szolgáltatóm DIGI. A program elindítását követően a pingem továbbra is magas viszont a packet loss megszűnt így megszűnt a lagg is. A program neve: WARP cloudflare. Egy borzasztóan egyszerű program és ingyenes. Válaszokat nem tudok adni, hogy hogyan, mint és miért oldotta meg a problémát, mivel nem vagyok nagy PC guru, az egyik haverom ajánlotta. Én csak akkor kapcsolom be amikor indítom a WOT-ot, azóta az EU2-n is tudok játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, LesPgt

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.