Szevasztok!
Ahogy látom sokan vannak úgy mint én a folyamatos lagg-al főleg EU2-n, nekem csúcsidőben ez idáig játszhatatlan volt. Ugye azt már mindenki tudja, hogy megoldást jelent a VPN amit én is teszteltem és teljesen rendben volt, próbaidőszak alatt minden problémát megoldott ping alacsonyabb, packet loss nem volt. Viszont a legtöbb VPN oldalon az 1 éves előfizetés vagy a hosszabb időre szóló mondható nagyon olcsónak némelyiknek a sima havi előfizetése többe kerül mint amit én az internet szolgáltatómnak fizetek.
A problémám ezzel az, hogy ha belegondolunk akkor havonta fizetjük az internet szolgáltatónknak a havidíjat és még végül is fizessünk havonta VPN-t azért hogy játszhassunk normálisan, meg fizessünk havonta a játékba is mert ha nem akkor nagyon lassan tudsz csak haladni. Szerintem vicces és régen nem voltak ilyen problémák de ez mind1, más világot élünk.
Viszont egy ingyenes lehetőséget osztok meg most nektek semmilyen garancia nincs rá, hogy nálatok be fog válni, de nekem eddig jó és csúcsidőben is működött az EU2. Egyébként az internet szolgáltatóm DIGI. A program elindítását követően a pingem továbbra is magas viszont a packet loss megszűnt így megszűnt a lagg is. A program neve: WARP cloudflare. Egy borzasztóan egyszerű program és ingyenes. Válaszokat nem tudok adni, hogy hogyan, mint és miért oldotta meg a problémát, mivel nem vagyok nagy PC guru, az egyik haverom ajánlotta. Én csak akkor kapcsolom be amikor indítom a WOT-ot, azóta az EU2-n is tudok játszani.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...