Sziasztok!
Segítséget kérnék Premium tank vásárlással kapcsolatban.
Van lehetőség XP beváltásával vásárolni és van arany érmével fizetni. Mi a helyzet azokkal a tankokkal melyek fekete háttérben vannak? Se XP se arany vásárlási opció nincs. Előre köszönöm a segítséget!
Nekem is az a gondom, mint Bandrasnak. Szerény tapasztalataimmal szívesen segítenék, de ilyen táblázatot még sosem láttam. X-es / vásárolható/ prem. tankról meg nem is tudok. Igaz csak a PC-s verzión, EU szerveren játszom.
3 éve 1 hónapja - 3 éve 1 hónapja#306179Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
A játéknak egymástól eltérő felületei vannak a különböző eszközökön. Azért nem tud neked segíteni senki, mert ezen a fórumon szinte mindenki PC-n játsza a játékot, illetve néhányan a Blitz telefonos verzióval, de szerintem ők is inkább csak bizonyos helyzetekben kiegészítésképpen.
Ennek okán értetlenkedtünk a beküldött képernyőképen, mert a PC n ilyennel nem találkoztunk.
A játék különbözö hardverekre specializált változatai között egyébként számos és jelentős eltérés van. Ez vonatkozik még a tankokra és a pályákra is.
Last edit: 3 éve 1 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli, Janimperator
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...