Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 17 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Gépigény

9 éve 10 hónapja #160150 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Annyira nem szép a játék, nem lesz döbbenet. :D

max zökkenőmentes :) gtx960-al full graf + élsimítás 90-100 fps, Full HD-ban. De látszik rajta , hogy a játékot nem ma készítették, hiába foltozgatják. Nevetséges dolgok vannak azért.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #160159 Írta: HnRcO
Megválaszolva: HnRcO
Bocsi Srácok, félreérthetően fogalmaztam.
Arra gondoltam, hogy nagyon fog döcögni nagyobb felbontáson?

Elsősorban munka miatt kell egy szélesebb, nagyobb felbontású monitor, és azt hittem, kénytelen leszek vele a képernyő közepén játszani...

Nem úgy értettem a döbbenetet, hogy az ég egybeszakad a földdel, madarak szállnak a fákról, ágakat, magvakat potyogtatva.. :lol:

9 éve 10 hónapja #160161 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Attól, h. a sakkot faragott elefántcsont-, esetleg öntött ezüstfigurákkal, neadjisten élőben, egy vár udvarán játszod, lovasokkal s lovagokkal... attól jobb játék nem lesz... de jó játéknak megmarad...

Feledjétek már el a grafikát... a játékélményt nem az adja, kártyázzatok, s akkor megértitek... értitek?

9 éve 10 hónapja #160168 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

max zökkenőmentes :) gtx960-al full graf + élsimítás 90-100 fps, Full HD-ban. De látszik rajta , hogy a játékot nem ma készítették, hiába foltozgatják. Nevetséges dolgok vannak azért.

Milyen processzorod van? Nekem i5 4590 + GTX 970, full HD felbontas, HD kliens, kimaxolt grafikaval 50-60 FPS-t produkal. :)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #160171 Írta: phurges00
Szetemester. Én azért szeretném egy tankos játéknál a "hyper szuper ultrabrutál bolygópusztító" lövéseknél a robbanásokat élvezni , esetleg jó hanghatásokkal fűszerezve nem csak a lényegét, hanem a képi hatásokat is csodálni.

Amúgy szeretem a logikai játékokat. Többek között ennek egy olcsóbb változatát rendeltem meg néhány éve, mert szuper kis sakk variáció >

Sógi. Jó ellenféllel a végtelenségig játszható, mert a leütött bábukat sajátunkként visszatehetjük újra harcolni. A"bábú" másik oldala pedig újabb lépéseket és funkciókat adnak , így még élvezetesebb. Ajánlom.

Dobilaci i5 4690k 4,4 ghz.re húzva. És az benne a legszebb h 40-44 fok fölé nem is megy egy átlagosabb ideig tartó terheléskor sem . Persze egy nagyobbacska ventivel :)

A videókari is a megengedett maximumig feltolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

9 éve 10 hónapja #160173 Írta: dobilaci
Figyelem: Spoiler!

Sejtettem, hogy valami jo kis tuningproci lesz a ludas. Ebbol is latszik, milyen jol optimalizalt jatek a WoT. Keptelen kihasznalni a jo vga kartyat, tobbet jelent a nyers processzorero (persze az is kizarolag 1 magon). :cheer:

9 éve 10 hónapja #160177 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Szetemester. Én azért szeretném egy tankos játéknál a "hyper szuper ultrabrutál bolygópusztító" lövéseknél a robbanásokat élvezni , esetleg jó hanghatásokkal fűszerezve nem csak a lényegét, hanem a képi hatásokat is csodálni.

Lol! dozer00 mesternek mondott engem! Hallod, Frazon Zsófi! Léccilécci archiváld a Népművészeti MaDOK programjába, mert ilyet még egyszer nem látsz!

Mester, aki engem mesternek mondott! Mostanában nem egyszer arra jövök rá, hogy föl sem tettem a fülest... anno a GW-ben kellett vagy három év, h. csak akkor kapcsoljam be a fülest, ha bent voltak a Társak... addig minek? Hallom én a robbanást (tűzlabdát) akkor is, ha nem hallom... naugyehogyugye? :)

9 éve 10 hónapja #160194 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Milyen processzorod van? Nekem i5 4590 + GTX 970, full HD felbontas, HD kliens, kimaxolt grafikaval 50-60 FPS-t produkal. :)

Nalad hany okos a kari jatek kozben? Nekem fel megy 60-70 fokra,azt irjak ezeknel nem gond 90 fokig ok,de erdekelne masnal mennyi zazert :)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #160197 Írta: phurges00
60 C' De készítettem 3 profilt a videokarinál is. Van egy gazdaságos, ahol a power target ( a teljesítményen %osan húzhatsz fel le ) 50% on van , így fogyasztásnál és mutatókban is gyenge így egy gyengébb játékot lazán elküld psszív hűtés mellett 40 +- fokig ventik nélkül.

Az alapjárat, ahol 50-60 fok között mozog.

És az OC, ahol a hőmérséklet 80fokig van belőve automatikusan így ha megközelítené akkor jobban pörög a venti . De a tapasztalat alapján nálam 60-65%nál nem pörög túl a hűtés. Így 60-62 +- érékeken mozog ez 10%ot húzva a kártya.

ASUS Strix GeForce GTX 960 OC

Remélem segítettem

9 éve 10 hónapja #160201 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ezek a modern kártáyk azért bírják a magasabb hőfokot de maradjunk annyiban, hogy jobban szeretik ha 60 fok környékén dolgoznak. Így állítottam be a profilját az ASUS GTX 970 -nek, szépen tartja a 60 fokot, hangja nincs, fps viszont van :-)

60 C' De készítettem 3 profilt a videokarinál is. Van egy gazdaságos, ahol a power target ( a teljesítményen %osan húzhatsz fel le ) 50% on van , így fogyasztásnál és mutatókban is gyenge így egy gyengébb játékot lazán elküld psszív hűtés mellett 40 +- fokig ventik nélkül.

Az alapjárat, ahol 50-60 fok között mozog.

És az OC, ahol a hőmérséklet 80fokig van belőve automatikusan így ha megközelítené akkor jobban pörög a venti . De a tapasztalat alapján nálam 60-65%nál nem pörög túl a hűtés. Így 60-62 +- érékeken mozog ez 10%ot húzva a kártya.

ASUS Strix GeForce GTX 960 OC

Remélem segítettem

9 éve 10 hónapja #160225 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Megnyugtattatok,akkor ok OC be van kapcsolva a BIOS-ban,a 75 fokot benchmark tesztel ertem el,jatek kozben 60 es pici a kari. Jovoheten jon az uj haz jobb hutessel,az majd meg segit neki...meg vegre magyar billentyuzet,ossze-vissz gepelek ezen,kesz ideg baj :angry:

Tovabbi szep napot nektek :)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #160557 Írta: Iraq
Megválaszolva: Iraq
Szia dobilaci!

Akkor nálad valami nagyon nem kerek, nekem i5 4690 nem k-s procim van+gtx960 4GB és HD kliens+minden fullon+full HD és vígan viszi 90-100-110 fps-t.
A Te vga-d erősebb mint az enyém és kevesebb fps-d van???

9 éve 10 hónapja #160559 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Szia dobilaci!

Akkor nálad valami nagyon nem kerek, nekem i5 4690 nem k-s procim van+gtx960 4GB és HD kliens+minden fullon+full HD és vígan viszi 90-100-110 fps-t.

Valószínű bekapcsolta a Vsyncet. annak pedig 60FPS a limit. Ha te is bekapcsolod nálad sem lesz több. ;)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #160561 Írta: dobilaci

Szia dobilaci!

Valószínű bekapcsolta a Vsyncet. annak pedig 60FPS a limit. Ha te is bekapcsolod nálad sem lesz több. ;)

Pont valaszolni akartam, de megeloztel. De ugy van, ahogy irod + modok. Toltesido szamlalo, kodeltavolito meg ilyesmik, kicsit lassitjak.

Ja, nekem 4590-em van, az minimalisan lassabb, mint a 4690.

9 éve 10 hónapja #160700 Írta: fisher1122
Megválaszolva: fisher1122
Sziasztok! Ez a téma engem is érdekel , hogy is van ez : a 960 kártya erősebb mint a 970 kártya. Nekem egy Core i7 - 4790 alap lapom van , Nvidia Geforce GTX970 OC videokártya. De nekem is max grafikával 50-70 FPS-em van. Persze a régi gépemhez képest ez jó , nagyon jó. De egy kicsit csalódtam ebben a gépben azt hitem egy 110- 140 FPS- em azért lesz. Tudom hogy a monitor csak 60 FPS tud megjeleníteni ha 60 Hz-es. Pont ezért vetem egy gamer monitort ami 144 Hz es. Azért kíváncsi lennék hogy a WOT ilyen nagy gép igényű. illetve mennyi a max FPS amit ki lehet hozni a játékból.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 1 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 13 órája 47 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.