Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 9 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Gépigény

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #165127 Írta: Pintyő
Megválaszolva: Pintyő

Sziasztok,

most vettem új gépet, egy MSI PE60-at, a legbikább i5-ös laptopprocival, és gtx960m-mel, leginkább wotozni, feltelepítettem a játék hd kliensét, magas beállítás volt az ajánlott, de így csak 30-45 fps-em volt, gondoltam eggyel lejjeb veszem a grafot, pár fps reményében, így azonban betöltött az első csatába felspotolták az első tankot és összeomlott az egész a kliens a ..csába. Újraindítás után is ugyanez történt, 3x is újrapróbáltam, de nem változott semmi, ezért levettem alacsonyra a beállításokat, így van stabil 70-80 fps-em. De elég durvának tartom, h ilyen géppel alacsony beállítások mellett kell játszanom, és így sem akad ki az fps mutató. Ez a fejlesztők hibája, vagy tehetek ez ellen én is valamit?
Ja és nincs semmilyen modom sem.

Hello.
Talán azt kéne megnézni hogy,melyik videókártyát használja!
Mivel a prociban is van egy,

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 9 hónapja #165222 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
HD alatt 45 fps-t nem fog tudni az intel HD-ból kicsikarni szerintem.
Bár biosban valószínűleg meg tudja nézni, melyik az elsődleges gpu, én a nem létező kalapom teszem rá, hogy a gtx-re van már gyárilag állítva.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #165258 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Videokari beállításnál a wotot kiválasztva elsődlegesnek állítsd a videokártyádra ne az "integráltra" .

Vagy elvileg alapértelmezett ez a funkció is, jobb klikk a wot exe-re és ott az egyik opció a videokártya kiválasztása amivel indítsa.

Az én "igazi" gtx960-am asztaliban csücsül, nem laptop verzió/ 960m . Valószínűleg ha a felét tudja a laptopban lévő FPS-ben ami írtál 30-45 fps highon full HD-ban akkor az reális. Főleg ha nem egy überhardcore jó hűtéssel felépített /esetleg egy két helyen alumínium burkolatot stb használt gépről van szó hanem full műanyag.

Az előző gép teljes burkolata csiszolt alumínium volt nálam (asus) , kellemesen hűlt a gép azon keresztül is , és nem szigetelte az amúgy általánosan használt műanyag.Ezen kívül a hűtése sem volt alulméretezve. 4en voltunk albiban anno . 4 laptopból 3 társam külső hűtést használt, mert visszaszabályozta a gép a teljesítményt a szar hűtés miatt , hogy ne égjen le a gép, vagy pár óra múlva ugyan ez.... esetleg összeomlott a játék.

www.notebookche...0.html

www.notebookche...0.html

Itt i7el van szerelve és lent van 1-2 korábbi játék fps-ben. Érdemes ilyen teszteket keresni vásárlás előtt, laptopokat készet sokat tesztelnek.

remélem tudtam valamit segíteni.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #165270 Írta: thompi
Megválaszolva: thompi

Videokari beállításnál a wotot kiválasztva elsődlegesnek állítsd a videokártyádra ne az "integráltra" .

Vagy elvileg alapértelmezett ez a funkció is, jobb klikk a wot exe-re és ott az egyik opció a videokártya kiválasztása amivel indítsa.

Az én "igazi" gtx960-am asztaliban csücsül, nem laptop verzió/ 960m . Valószínűleg ha a felét tudja a laptopban lévő FPS-ben ami írtál 30-45 fps highon full HD-ban akkor az reális. Főleg ha nem egy überhardcore jó hűtéssel felépített /esetleg egy két helyen alumínium burkolatot stb használt gépről van szó hanem full műanyag.

Az előző gép teljes burkolata csiszolt alumínium volt nálam (asus) , kellemesen hűlt a gép azon keresztül is , és nem szigetelte az amúgy általánosan használt műanyag.Ezen kívül a hűtése sem volt alulméretezve. 4en voltunk albiban anno . 4 laptopból 3 társam külső hűtést használt, mert visszaszabályozta a gép a teljesítményt a szar hűtés miatt , hogy ne égjen le a gép, vagy pár óra múlva ugyan ez.... esetleg összeomlott a játék.

www.notebookche...0.html

www.notebookche...0.html

Itt i7el van szerelve és lent van 1-2 korábbi játék fps-ben. Érdemes ilyen teszteket keresni vásárlás előtt, laptopokat készet sokat tesztelnek.

remélem tudtam valamit segíteni.

Köszi a tippeket mindenkinek!
Az előző géppel nekem is hűtésbajok voltak, ezért alaposan megnéztem, h mit is vettem, nem vagyok valami nagy informatikus, de elég sok gépet és tesztet megnéztem. Am a gép nem GE60, hanem PE60 www.notebookche...0.html , aminek a hűtését mindenhol átlagon felülinek tartották (dupla venti + nem oldalra vezeti el a hőt, hanem hátulra), lekopogom a hűtése eddig príma, van egy plussz gomb is beépítve, ami maximalizálja a venti működését, igaz elég hangos, de fülessel mind1 is. A videókarit is megnéztem összehasonlításokban, elvileg picivel erősebb, mint az asztali 950.
Ami nem kínál csúcsteljesítményt, de woton kívül csak ritkán játszok más játékokkal (KF, COD2), de azokat még a régi gépem is elviszi gtx610m-mel, ezen felül nekem fontos a mobilitás, ezért nem asztalit vettem.

9 éve 9 hónapja #165478 Írta: Arty man
Megválaszolva: Arty man
Üdv!
A Hd kliens hány fps-el futna?
pcpartpicker.co...cCpmXL

9 éve 9 hónapja #165505 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Üdv!
pcpartpicker.co...cCpmXL

Műszakilag inkább nem szólnék hozzá, de javaslom, kérdezd meg őt:
www.trixxonmod....unk.hu

Az egyetlen, amivel kapcsoltban írhatok valamit, az a Windows 10 Home.

A mi baráti társaságunknak Trixxonék tartják karban a gépeit és azóta csak játszunk. :-)
Kb. három héttel ezelőtt a játékos gépemben történt valami és a lényeg az, hogy a Windows 10 Home telepítése mellett döntöttünk.
A Windows 10, mint ahogy a híre is szól, sokkal jobban használja a gép erőforrásait, az egész géphasználat sokkal gyorsabb, finomabb, lágyabb lett, ezért nagyon örültem a cserének.
De, pár programom, amiket évek óta használok és semmi közük a Wothoz, nem akart működni és pár olyan speciális beállítás sem a Wotban, amit már megszoktam a Windows 7-ben.
Jött Trixxon. :-)
És azt mondta, hogy már csak kevés hiányzik a Trixxon-Mod Windows 10-hez írt anyagából, és ha már kint lenne a honlapján, akkor ott olvashattam volna, hogy a Windows 10 Start és Home változatában benne van ugyan műszakilag a 3.5 .NET keretrendszer, de annak valami aktivalizáló fájlja (ISO fájl? vagy mi a köcsög) nincs a programban, ezért utólag egy bonyolult parancssori módszerrel kell beletenni és mivel a 3.5 .NET keretrendszer kell azoknak a programoknak amiket megszoktam, ezért nem indulnak.
És pár Wotos beállításhoz is kell ez.
Bár Trixxon rengeteg dologban ingyen segít, azt már nem várhattam el, hogy ezt a valóban szakmunkát is ingyen csinálja (de baromi olcsó volt).
És ahogy beletette azt a fájl-valamit a Home-ba, azonnal életre kelt a 3.5 .NET keretrendszer és gond nélkül használom az ezt igénylő programokat, és a Wot pár beállításai is megtörténtek.

Ő azt mondja, hogy a fenti probléma miatt a Windows 10-ből a Pro verziót vagy attól magasabbat kell a gépre tenni, mert azokban nem csak benne van a 3.5 .NET keretrendszer, hanem úgy szunnyad, hogy egy gombnyomással életre lehet kelteni valami szolgáltatásbeállításban.
Az tény, hogy mindegyikünk gépén meg kellett csinálnia ezt a parancssori beavatkozást, mert mindegyikünknek 10 Home került a gépére.

Ha nem használnék pár régi programot és pár speciális (vagy minek hívják) Wot beállítást, akkor nem kellett volna a 3.5 .NET keretrendszer és akkor a Home tökéletes választás lett volna.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az írt tapasztalataim miatt én Home helyett a Pro verziót tenném a gépemre.

9 éve 9 hónapja #165514 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Bocs a warez-ért...le kell tölteni egy win7-win8.1-et be aktiválni,és akkor ráfrissíteni a pro-val,enterprise-t nem nagyon használnak,mindenki a PRO-ra esküszik. És ezt addig ameddig még van rá lehetőség,nem tetszik mehet vissza utánna egy régebbi rendszer de aki tudja aktiválja be a gépére,mert lehet nem lesz mókolás utána vele,ha le jár az ingyen frissítés. ;)

9 éve 9 hónapja #165516 Írta: DrGoodBad
A táppal ne játsszál a 450W elég szűkös ,legalább egy 650W-ost vegyél,gondolj arra még fejlesztheted a géped később és ,ha nem elég erős hiába asok drága cucc benne,ha nincs mi etesse. Szerintem 60 FPS meglesz vele.

9 éve 9 hónapja #165956 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Nekem egy nem teljesen idevágó kérdésem lenne, viszont máshová még kevésbé illik...

Szóval...(nem vagyok egy nagy technikai szakértő, szóval pls ne csodálkozzatok, ha hülyeséget kérdezek :) ) Mivel sok árucikk esetében szoktak "tél végi leárazást", meg hasonlókat rendezni (pl. szaloncukor félárú sok helyen karácsony után), létezik-e ez esetleg a számítógépes cuccok terén is? És ha igen, kb. mekkora akciókra lehet számítani? -10-20-30%?

Vagy nagyon felejtős az elképzelés? :happy:

9 éve 9 hónapja #165962 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A szaloncukor idénytermék, az elektronikai alkatrész nem :)

Sőt, jellemzően a dollár az év első felében rendszeresen előre kap, így áremelkedések szoktak lenni.
A raktárkisöprés is inkább egy egyszerű akció, kb. 10-15%-os árengedménnyel. (Néha felárazás után)

9 éve 9 hónapja #165989 Írta: bigbali
Megválaszolva: bigbali
www.mediagalaxy...ubuntu

A VGA-t lehet húzni 4 gb-ra, ismerősömnek ugyan ez van és közepesen 1280x960
30-50 fps.
Én 2 gb-ra tenném akkor az úgy elvinné kb magason 1360x768-on(?).
32 gb ram fér bele, nekem elég lenne, az áráért egész jó.
1000 HUF = 15 lej/RON, ha találtok valami jobbat nem túl drágán ( ennél drágább fölösleges még ez is 1 év spórolás innét) akkor kitehetitek.
Őszintén nem tudom ezt miért raktam ki de ha már leírtam nem törlöm ki.
Üdvözlettel!

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #166018 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Üdv!
pcpartpicker.co...cCpmXL

200 ropiért talán már el lehetne felejteni az am3 platformot...

Már ddr4-es gépek vannak a piacon hasonló áron. Ne 2010-ben gondolkozz, akkor volt elfogadható ez a platform...

Introduction date April 29, 2013
Ekkor jelent meg a cpu. 2 és fél év alatt azért történtek dolgok az informatikában...

ps: van egy iponos teszt, ott az első hozzászólásban (gery84) van pár grafikon, megnézheted a teljesítményét másik procikhoz viszonyítva

9 éve 9 hónapja #166890 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni PC-vásárláshoz. Mivel elöregedett a gépem, le szeretném cserélni, de ha már belevágok, akkor valami olyat szeretnék, amihez egy darabig nem kell nyúlni (és még a wotot is full grafikán tudom játszani, ha már annyi energiát fektetnek a HD cuccokba). Mivel totál hülye vagyok hozzá, szeretném olyan emberek véleményét kikérni, akik értenek is hozzá, hogy megfelelő-e!?
Ezt a konfigot néztem ki:

-Intel Core i3-6100, 6.gen., 2 mag, 4 szál
-Asus H110M-A alaplap DDR4, USB3, PCI-E 3.0
-8GB DDR4 2133 MHz memória
-nVidia GeForce GTX 960 4GB DDR5 grafika
-1TB 7200 rpm merevlemez
-24x Samsung DVD-író meghajtó
-BitFenix NEOS ház, 500W tápegység
-(esetleg pluszban DeepCool Gammaxx CPU hűtés)

Előre is köszönöm.

9 éve 9 hónapja #166933 Írta: DrGoodBad
500W kicsit kevés kellene egy 650-es legalább bele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen

9 éve 9 hónapja #166935 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

500W kicsit kevés kellene egy 650-es legalább bele.

Köszönöm! ;) A többi gondolom akkor megfelelő!?

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.