Üdv!
A Hd kliens hány fps-el futna?
pcpartpicker.co...cCpmXL
Műszakilag inkább nem szólnék hozzá, de javaslom, kérdezd meg őt:
www.trixxonmod....unk.hu
Az egyetlen, amivel kapcsoltban írhatok valamit, az a Windows 10 Home.
A mi baráti társaságunknak Trixxonék tartják karban a gépeit és azóta csak játszunk.

Kb. három héttel ezelőtt a játékos gépemben történt valami és a lényeg az, hogy a Windows 10 Home telepítése mellett döntöttünk.
A Windows 10, mint ahogy a híre is szól, sokkal jobban használja a gép erőforrásait, az egész géphasználat sokkal gyorsabb, finomabb, lágyabb lett, ezért nagyon örültem a cserének.
De, pár programom, amiket évek óta használok és semmi közük a Wothoz, nem akart működni és pár olyan speciális beállítás sem a Wotban, amit már megszoktam a Windows 7-ben.
Jött Trixxon.

És azt mondta, hogy már csak kevés hiányzik a Trixxon-Mod Windows 10-hez írt anyagából, és ha már kint lenne a honlapján, akkor ott olvashattam volna, hogy a Windows 10 Start és Home változatában benne van ugyan műszakilag a 3.5 .NET keretrendszer, de annak valami aktivalizáló fájlja (ISO fájl? vagy mi a köcsög) nincs a programban, ezért utólag egy bonyolult parancssori módszerrel kell beletenni és mivel a 3.5 .NET keretrendszer kell azoknak a programoknak amiket megszoktam, ezért nem indulnak.
És pár Wotos beállításhoz is kell ez.
Bár Trixxon rengeteg dologban ingyen segít, azt már nem várhattam el, hogy ezt a valóban szakmunkát is ingyen csinálja (de baromi olcsó volt).
És ahogy beletette azt a fájl-valamit a Home-ba, azonnal életre kelt a 3.5 .NET keretrendszer és gond nélkül használom az ezt igénylő programokat, és a Wot pár beállításai is megtörténtek.
Ő azt mondja, hogy a fenti probléma miatt a Windows 10-ből a Pro verziót vagy attól magasabbat kell a gépre tenni, mert azokban nem csak benne van a 3.5 .NET keretrendszer, hanem úgy szunnyad, hogy egy gombnyomással életre lehet kelteni valami szolgáltatásbeállításban.
Az tény, hogy mindegyikünk gépén meg kellett csinálnia ezt a parancssori beavatkozást, mert mindegyikünknek 10 Home került a gépére.
Ha nem használnék pár régi programot és pár speciális (vagy minek hívják) Wot beállítást, akkor nem kellett volna a 3.5 .NET keretrendszer és akkor a Home tökéletes választás lett volna.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az írt tapasztalataim miatt én Home helyett a Pro verziót tenném a gépemre.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...