Eltűntek a harckocsizók illetve a parancsnok, mert hogy csak az beszélt hangja a játékból. Mit lehet tenni?
Aslain van fennt évek óta, de ha biztonságos üzemben indítom modok nélkül akkor sincs hang. A hangnál a parancsnokot már a teszten sem hallom. Szerettem volna a hölgyek hangját kipróbálni, de így az sem megy. Mit lehet tenni?
Feltettem klánom első logóját de nem jelent meg az 500 aranynak persze annyi.
Meg próbáltam még1x, de semmi így már 1000 aranynak annyi.
Várok 1 napot hátha rajta lesz, és ha igen, akkor a kérdésem az hogy, hogyan tudom vissza igényelni a fölöslegesen 2diknak felhasznált 500 aranyat?!
Azt a részt olvastad a feltöltéskor, hogy várj 24 órát, mert akár annyi is kellhet, hogy megjelenjen a logó?
A logó megfelel a követelményeknek? JPEG, PNG vagy GIF, maximális méret 10 MB. A felbontása majd' mindegy, mivel a honlap átméretezi 195x195-ös valamint 64x64-es méretűre.
Lenne egy noob kérdésem: a cikkek alatti kommentek alapján van lehetőség prémium tankot cserélni másik prémtankra. Erről tudna adni valaki infót/linket/bármit? Köszönöm!
A Raktár menüpont alatt nekem előjön három fül: Akciók, Rakár, Garázs; és látszanak a fogyócikkek is.
Nekem is kellene segítség. A Crusader tankomról eltűnt a töltésgyorsító, célzásgyorsító, ventillátor hármas. Nem én szedtem le, simán eltűntek. Írtam ticketet. Visszakérdeztek, hogy mikor szereltem fel ezeket. Valamikor tavaly, de nem tudok dátumot. Van valami log fájl, ahol ennek utána lehet nézni?
A Raktár menüpont alatt nekem előjön három fül: Akciók, Rakár, Garázs; és látszanak a fogyócikkek is.
Nekem is kellene segítség. A Crusader tankomról eltűnt a töltésgyorsító, célzásgyorsító, ventillátor hármas. Nem én szedtem le, simán eltűntek. Írtam ticketet. Visszakérdeztek, hogy mikor szereltem fel ezeket. Valamikor tavaly, de nem tudok dátumot. Van valami log fájl, ahol ennek utána lehet nézni?
A Crusadernek kicserélték a besorolását, mert ugye közepes tank lett mostanában. A felszerelést keresd a raktáron belül a garázsban, ott kell legyen az. A többi átvariált tanknak is leszedték a felszerelését.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...