Ezt lehetett volna segítség topicban is feltenni ezért kár ujat nyitni !
Egyébként a tiltólistával nem kerülheted el, azok csak üzenetet nem tudnak küldeni Neked még a csata után sem ! Ilyenkor a neve mellett egy áthúzott x-el lévő azt hiszem hangszoró jel mutatja, hogy Nálad a tiltólistán van.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elhagytam a számomat amit megadtam a wotnak biztonsági okokból. És most nem tudom megváltoztatni mert arra számra küld vissza igazoló kódot illetve igy jelszót sem tudok váltani. Van erre megoldás?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elhagytam a számomat amit megadtam a wotnak biztonsági okokból. És most nem tudom megváltoztatni mert arra számra küld vissza igazoló kódot illetve igy jelszót sem tudok váltani. Van erre megoldás?
Abban az esetben tudnak neked segíteni, ha már korábban vásároltál valamit a wargamingtől. Ha bemásolod nekik a vásárlásról szóló bizonylatot, akkor kérheted az elveszett telefonszám törlését.
lehet h találtam egy bug ot, de nem biztos még.nem tudom eldönteni, de nagyon úgy látni, hogy a Type4 Heavy mintha elkábítaná a Cryslerem. egy csapatban vagyunk, de amikor rálő a VK ra, akkor kábulok és sebződök is. de az is igaz h előttte kb 1-1,5mp el kap egy lövést az artytól, és lehetséges, hogy beleértem még a kábításba? valakivel le tudnám tesztelni, akinek van trollos type4 e? én hoznám a Cryslert.
(a játékteljesítményt nem kell véleményezni, tudom én is h szar voltam, de nem nagyon tudtam rá figyelni, mert hisztizett a gyerek, köszi)
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, az oldalt régóta figyelem, de a fórumban még új vagyok.
Adott egy Dell inspiron 15 3543-as laptop, amin játszom. Az albérletben, ahol több időt töltök, kiválóan működik a wifi-n (40 fps környéke, kezelhető pinggel), viszont itthon ugyanez a laptop 27 mega/s-es nettel 11 fps, 70 ping-es értéket produkál. Az imént frissítettem BIOS-t, wifi drivert, ám a játékban érezhető hatása nincs. Tudna valaki tippet adni, hogy mit kellene javítani esetleg?Köszönöm előre is!
ui: További két helyszínen próbáltam még játszani vele, az egyiken tökéletesen működött, a másikon az itthonihoz hasonló szaggatás jelentkezett.
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, az oldalt régóta figyelem, de a fórumban még új vagyok.
Adott egy Dell inspiron 15 3543-as laptop, amin játszom. Az albérletben, ahol több időt töltök, kiválóan működik a wifi-n (40 fps környéke, kezelhető pinggel), viszont itthon ugyanez a laptop 27 mega/s-es nettel 11 fps, 70 ping-es értéket produkál. Az imént frissítettem BIOS-t, wifi drivert, ám a játékban érezhető hatása nincs. Tudna valaki tippet adni, hogy mit kellene javítani esetleg?Köszönöm előre is!
ui: További két helyszínen próbáltam még játszani vele, az egyiken tökéletesen működött, a másikon az itthonihoz hasonló szaggatás jelentkezett.
Üdv a fórumon!
Jönnek majd okosabbak!
Nekem csak annyi kérdésem van, hogy nem tudod otthon megoldani a wotozás idejére a kábeles csatlakozást?
Valamint: nem lehet, hogy az otthoni routeretek gyenge kicsit kiszolgálni az igényeket? (nálunk ilyesmi volt a hiba)
Köszönöm az üdvözlést és a választ is!
Sajnos a kábeles megoldás nem játszik, no meg bíztam benne, hátha a laptopbeállításokkal kiküszöbölhető a hiba. Viszont az nekem is megfordult a fejemben, hogy a router lehet a problémás, így némileg megerősít a felvetésed ebben az irányban, köszönöm.
Máshol lesz a probléma, a 70-es ping nem kéne gondot okozzon. Vagy rosszul szellőzik a géped vagy egy háttérben futó (vagy a tálcán lévő) program terheli a rendszert.
Nem hinném hogy a laptop szellőzése helyszínfüggő volna.
A probléma szerintem a különböző helyszíneken levő wifi routerekkel lesz.. Esetleg hogy használja-e éppen más is a "családi" netet ... de valószínűbb hogy a router.
Egyrészt ha nem elég erős a jel, veszhetnek el "csomagok" .. a többszörös adatküldés a gép és a router között lassítja a kommunikációt... másrészt meg a routerek elétrő szabványokon kommunikálnak.. lehet régebbi, gynegébb az a vas is...
Ez ha csak böngészésre használja az ember nem jön ki, még ytube videó nézésénél se (ott kicsit előrébb szokott tartani a gép a letöltésben mint amit épp látsz... ) ... de egy ilyen játéknál mint a wot már nem mindegy...
Sziasztok!
A reggeli micro frissítés után nem enged be a játék. Csatlakozás közben a szinkronizálásnál megáll és azt írja lecsatlakoztál a szerverről. Van valami megoldás? Gép és router resi és újraindítás megvolt, de nem használt.
Minden ötletet köszönök előre is!
Nem hinném hogy a laptop szellőzése helyszínfüggő volna.
A probléma szerintem a különböző helyszíneken levő wifi routerekkel lesz.. Esetleg hogy használja-e éppen más is a "családi" netet ... de valószínűbb hogy a router.
Egyrészt ha nem elég erős a jel, veszhetnek el "csomagok" .. a többszörös adatküldés a gép és a router között lassítja a kommunikációt... másrészt meg a routerek elétrő szabványokon kommunikálnak.. lehet régebbi, gynegébb az a vas is...
Ez ha csak böngészésre használja az ember nem jön ki, még ytube videó nézésénél se (ott kicsit előrébb szokott tartani a gép a letöltésben mint amit épp látsz... ) ... de egy ilyen játéknál mint a wot már nem mindegy...
Az internet és a router NEM okozhat fps romlást, a hiba csak a géppel lehet. Ha megszakad a net, akkor nem 70 ms a ping, hanem 999.
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242019Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Sics , milyen routered van otthon ?
Mivel írtad hogy máshol jól működik a WiFi-s kapcsolattal ezért biztos hogy nem a lapos a hibás. Nagy valószínűséggel az otthoni routeretek nem bírja el az igényeket.
Ha belefér a pénztárcába akkor javaslom cseréld le valami komolyabb eszközre.
A lényeg hogy Gigabites Lan-t és minimum 300 MB-s MIMO-s WiFi-t tudjon.
A 3 antenna sem hátrány
Köszönöm mindenkinek az ötletelést, észrevételeket, tippeket!
Alapvetően nyilván hajlottam volna arra, hogy a laptoppal van a gond, de ha négy helyszínből kettőn működik rendesen, akkor nem tudom a szellőzésre vagy a háttéralkalmazásokra fogni.
Szóval logikailag a routert okolnám, más megoldást nem tudok elképzelni egyelőre sajnos.
Mivel írtad hogy máshol jól működik a WiFi-s kapcsolattal ezért biztos hogy nem a lapos a hibás. Nagy valószínűséggel az otthoni routeretek nem bírja el az igényeket.
Ha belefér a pénztárcába akkor javaslom cseréld le valami komolyabb eszközre.
A lényeg hogy Gigabites Lan-t és minimum 300 MB-s MIMO-s WiFi-t tudjon.
A 3 antenna sem hátrány
A router a pingre van hatással, de az fps a kérdés. Én is wifiről játszok, de amikor elmegy a jel, akkor marad a 60 fps (attól még ugyanúgy anyázok a 999-es ping miatt)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...