Sziasztok!!az lenne a kérdésem hogy most kezdem majd gamet!!ha prémtankot vagy bármit akarok vásárolni azt lehet fizetni telekom számla terhére vagy csak bankkártyával lehet??
Sziasztok!!az lenne a kérdésem hogy most kezdem majd gamet!!ha prémtankot vagy bármit akarok vásárolni azt lehet fizetni telekom számla terhére vagy csak bankkártyával lehet??
Csak aranyat tudsz vásárolni a telekomos (mobil) számládról. Bankkártyán kívül még
paysafecarddal
tudsz fizetni minden másért.
igen.
és kis képernyőben nyitja meg. Ha rámegyek a teljesre, leáll az egész gép
Szerintem valami grafikai beállítás nem tetszik neki.
Legtöbbször ilyenkor a baj az, hogy a monitor képernyőfrissítését állítsd be 60 hz, vahy 75-re nem tudom melyik a jó neked.
Nézd meg hogy a vga-ddal nincs e gond, és próbáld meg az alap grafikával.
Meg az sem mindegy hogy sd vagy hd-t futtatsz.
Szerintem.
szerk: De ez még lehet ram hiba is....
Last edit: 7 éve 11 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Szevasztok! Új vagyok itt az oldalon, de régi "harcos". Viszont hosszú ideig nem játszottam, s elfelejtettem pl azt, hogy mivel figyelmeztethető a térképen, a többi még pályán lévő harcostárs? Valamilyen betűkombináció, de már nem tudom.... Segíttetek? Köszönöm.
üdv, lola
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja#252884Írta: Steiner
Megválaszolva: Steiner
Sziasztok! Egyik ismerősöm egy ideje már játszik és ma kapott egy olyan küldetést : "Bizonyítsd képességeid!" három részes az elsőben 20k xp-ét kell összegyűjteni, tud erről valaki, valamit, mert nem igazán tudtam mit mondani neki....
Lenne egy nagy problémám.
Szept. 15 óta nem volt netem. Most visszatértem de programhibával betöltéskor egyből kilép a játék.
Azóta csak annyi változott, hogy a routerhez kábel helyett wifi stickkel kapcsolódok.
Már letöröltem és felraktam újra a legújabb patchel a játékot, de nem segített. Addonok nincsenek.
Valakinek ötlet??
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Most 10.-én vettem akciós Su 100 Y-t,amit megfejeltem még egy 20% kuponnal. A pénzt le is vette a kártyámról a WOT, de a tank nincs a garázsba se a depóba, válasz e-mail se érkezett, ahogy eddig bármilyen tranzakcióról. Ilyenkor mi van?
Emberek!
Sajnos hatalmas nagy problémával állok szemben.
Jó pár éve már annak hogy rajtam kívül álló okok miatt fel kellett hagynom a játékkal. Nos, most úgy alakult, hogy szeretnem folytatni. A probléma a következő: az az e-mail cím amit anno regisztraltam ma már nem él. Tehat nem tudom visszaállitani a fiokom. Regisztráltam egy uj accot es megtalaltam a játékban a régi profilom. Sok száz óra és több ezer csata mehet a kukába ha nem tudom ujra elérni azt az accot. Van esetleg valakinek valami ötlete? Kérlek segítsetek!
Nos, ezt így ahogy van, persze részletekkel együtt, ékes angol nyelven megírod a supportnak. Ha volt hozzá telefon megadva sokat segíthet. Utána azon múlik, mennyire tudod bebizonyítani, hogy tiéd az acc tényleg.
Emberek!
Sajnos hatalmas nagy problémával állok szemben.
Jó pár éve már annak hogy rajtam kívül álló okok miatt fel kellett hagynom a játékkal. Nos, most úgy alakult, hogy szeretnem folytatni. A probléma a következő: az az e-mail cím amit anno regisztraltam ma már nem él. Tehat nem tudom visszaállitani a fiokom. Regisztráltam egy uj accot es megtalaltam a játékban a régi profilom. Sok száz óra és több ezer csata mehet a kukába ha nem tudom ujra elérni azt az accot. Van esetleg valakinek valami ötlete? Kérlek segítsetek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101, Atesz94
Nos , telefon szán volt anno megadva, de mivel azóta külföldö élek, elég nehézkess lenne hasznalni, ugyanis mindent magam mogott hagytam. Fizetedig nem fizettem vagyis nem vettem semmit. A wg oldalon talaltam egy valamikyen problema bejelento oldalt de tul sok olyan adatot kert amit nem tudok, pl az internet szolgaltato IPS E VAGY MI amin regisztraltam es az amit most hasznalok meg hogy mikor regisztraltam es a tobbi. Nincs egy egyszeru mail cimuk amire irhatnek?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...