Mi történt a pályákkal? Baszki újra kell tanulnom a mapokat, mert folyton olyan érzésem van, hogy soha nem játszottam ezzel ezelőtt. Olyan helyekről lőnek, ahonnan eddig - fél-egy éve kb - soha, néha fel sem ismerem a pályát, hogy hova megyek (pl Erlenberg), annyira más lett.
Hova lettek a fák? Hol vannak a bokrok? Miért lettek egyes részek tükörsimák? Miért kellett berakni oldalvonali camper mélyedéseket körberakva egy kis zöldséggel? Miért lettek laposabbak egyes pályák?
Nekem úgy tűnik, hogy a pályák sajnos nem az előnyükre változtak. Erlenbergtől konkrétan a belem kifordul, annyira rossz lett. Nem is értem, hogy melyik volt az az állat, aki szerint a teljes C1 körüli részt érdemes volt majdnem simára kontúrozni mindenféle fedezék, fa és bokor nélkül. Támadás módban gyakorlatilag az egyes-kettes soron támadni az öngyilkossággal egyenlő, amit tetéz az ezen az oldalon lévő kis camp sziget az oldalvonal mellett. De a túloldal se jobb. Simább, laposabb lett a rész, a fák jó része eltűnt, amit nem tudok hova rakni. Értem én a WG szándékát, hogy ha nem tudnak hova elbújni a játékosok, akkor kevesebb lesz a kemp, de urambocsá, ha már kimozdulni sem mernek mert
azonnal meglátják őket a zöldség hiánya miatt, azzal nem előre léptünk egyet, hanem kettőt hátrafelé. A pálya közepe is más, most már ott nyomul a nép, hejj de jó lett
De ott van Fishermans Bay is, ahol szintén mintha laposabb lenne az egész és a középvonalat is ritkították rendesen, aminek megint csak nem látom értelmét. Nem akarok minden pályán végigmenni főleg, hogy ne is láttam még mindet, de eddig ez nagyon nem begyere. Province is megint kísért, ráadásul nem csak kis tierben. Oké, még csak T6-ban járok, de na.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...