Sziasztok.
Találkoztatok már ezzel a problémával ?
Tegnap játszottam. Ma be akarok jelentkezni azt írta hibás jelszó ,PEDIG ÉVEK ÓTA UGYANAZ A JELSZAVAM ÉS A GÉPEM IS MEGJEGYEZTE.
No sebaj gondoltam belépek a neten a wotba és rendbe hozom.De ott sem enged be.
Akartam uj jelszót kérni telón de a régi számom van megadva ez az én saram mert nem frissítettem. írtam a supportnak ezt az üzenetet kaptam:
Your ticket ID: xxxxxxxxxx has been received
Hello,
Thank you for contacting Wargaming Player Support.
You will receive an answer to your ticket “ I lost my login information” by email.
Best Regards,
Wargaming Player Support
Találkozott már más is azzal a hibával, hogy csata indítás után a töltőképernyőn nem indul el a betöltést jelző narancssárga csík? Azt látom, ahogy a két csapat játékosai egyesével betöltenek (kifehéredik a nevük), de nálam itt megakad. Ilyenkor hiába indítom újra a játékot ugyan ide dob vissza és meg kell várnom amíg véget ér az adott meccs, addig nem tudok csinálni semmit...
A WoT Launcherben nyomj fent a Beállítások gombra, majd utána az Ügyfélszolgálat fülre. Azon lesz egy Ellenőrzés gomb. Nyomd meg, majd várd végig, hogy a kliens hibakeresése végigfusson.
Ha ezzel megvagy próbáld ki, hogy működik-e.
Ha nem, akkor - ha nem SSD-n van a WoT - futass egy lemeztöredezettség mentesítőt a WoT meghajtóján.
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja#286554Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a játék elindulásakor beírom a nevemet, jelszavamat, majd pár másodperc után azt írja, hogy egy másik szerveren már be vagyok jelentkezve, utána pár másodperc múlva indul a játék, de mindig csak a kiképzőtábor, onnan ki kell lépnem és akkor rak be a normál garázsomba. Több csata után kilépek és a legközelebbi indításkor megint ez a probléma. Ez a probléma 3 napja jelentkezett először, de azóta minden nap ezt csinálja, Egyetlen modot használok, a napi statisztikát. Valaki már találkozott hasonlóval, van ötlet, hogy mi lehet a gond?
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a játék elindulásakor beírom a nevemet, jelszavamat, majd pár másodperc után azt írja, hogy egy másik szerveren már be vagyok jelentkezve, utána pár másodperc múlva indul a játék, de mindig csak a kiképzőtábor, onnan ki kell lépnem és akkor rak be a normál garázsomba. Több csata után kilépek és a legközelebbi indításkor megint ez a probléma. Ez a probléma 3 napja jelentkezett először, de azóta minden nap ezt csinálja, Egyetlen modot használok, a napi statisztikát. Valaki már találkozott hasonlóval, van ötlet, hogy mi lehet a gond?
Feladatkezelőben nézd meg, hogy megy-e még a wot (vagy bármely másik WG játék), amikor kilépsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78
Megnéztem feladatkezelőben, nem ment a program, indítottam, megint kiírta, hogy másik szerveren be vagyok jelentkezve, de nem engedtem tovább, hanem rányomtam az ablakban lévő megállít gombra, utána újra írtam a felhasználónevet és a jelszót és akkor gond nélkül beengedett a rendes garázsba. Ezután már nem próbáltam újra belépni, majd ma meglátom, hogy mit csinál, mod nélkül is ugyanazt produkálta korábban.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...