Nem ezzel az egy 12ezerel van pl gond, csak úgy általánosságban, hogy nem tudok semmit hozzá tenni a csatához, vagyis tudok de azt nem nevezném valaminek. És most ott van egyszerre a: T29 - Jagdpanther - IS Ennyi free xp a világon nincs ami ahhoz kellene hogy ne kelljen velük szívni, és ha van egy kevés időm játszani akkor nem szívni akarok hogy már megint el ment 8 perc, aztán kilőttek 20darab általam kiadott lepattanó lövés után, elveszi az ember kedvét a játéktól, alacsonyabb tier-ben ez nem volt gond, mert rövidebb is volt egy kör és javarészt sok volt a rutintalan emiatt hamar össze lehetett rajtuk szedni az xp-t de itt már egyre kevesebb és az ilyen "műszaki" hiányosságok miatt hatalmas hátrányba kerülsz ami a játék kedv rovására megy. És amikor van kb 1nap 1-1,5 órád játszani akkor abból átlag 8perces körökkel számolva kijön 11 meccs amiből mondjuk 8 átlagban vesztes (mert persze alap géppel sem kímél az MM igyekszik mindig jó oldalra rakni és persze a megfelelő tierbe hogy végkép esélytelen legyél

) akkor:
8 (vesztes) x átlag 380xp + 3 (nyertes) x átlag 750xp = 5290xp 1 nap alatt de ez igen jó eset:)
És ezek alatt a meccsek alatt csak őrlődsz idegileg és kezded az egészet egyre jobban megutálni. Pedig 6os tankokkal nagyon élveztem a játékot és elég-sokszor sikerült menteni is a köröket.
Szerintem:
1. Vagy nem játszok tovább mert csak felbaszom magam és lehet nem nekem találták ki ezt a játékot.
2. Eladom az összes tier7est és játszadozok tier6-ban csak.
3. Vagy keresek egy rohadt botot és csak akkor ülök le játszani amikor már van valami értelme is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...