- Köszönetek: 141
most őszintén van egy tier10-es wz132-őd mit vártál,hogy azt mondják persze gyere majd egy nem meta tankkal is elviszünk (Az ilyen klánokban már megvan a party ki melyik Fc vel megy )
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nem akartam nektek hinni... komolyan... majd mostanában volt szerencsém egy toborzóval beszélgetni. Nem fogom véka alá rejteni és nem fogom cenzúrázni a klánt se mert akik ezt megengedhetik maguknak azok akkor vállalják is fel az ilyet
Pár ismerősöm bizztatására körbenéztem, mert szerintük a képességeimhez mérten lehetnék jobb klánban is. Nem vagyok nagy klánváltós típus de ha valahol jól megy a cw és én is tudok fejlődni (mert igen nekem is kell mert nem stabil a teljesítményem) akkor mennék és maradnék is hosszútávon egy erősebb klánban.
A RE-AP -ot megkerestem és jeleztem nem bánnám ha végre valahára egy kampány tank is összejönne. Ők azt mondták a statom jó, a játéktudásommal sincs gond ellenben nincs elég X-es tankom így nem vesznek fel, de ha csak a kampánytank kell akkor egy 20-asért megcsinálják
Hát mondom mi a fax... Nekem nem ér ennyit a dolog. Ha meg kijönnek a X-es tankok akkor meg nem egy RE-AP ban fogom múlatni az időt... tényleg dühítő, hogy pár klán nyiltan ezt csinálja...
Pár ismerősöm bizztatására körbenéztem, mert szerintük a képességeimhez mérten lehetnék jobb klánban is. Nem vagyok nagy klánváltós típus de ha valahol jól megy a cw és én is tudok fejlődni (mert igen nekem is kell mert nem stabil a teljesítményem) akkor mennék és maradnék is hosszútávon egy erősebb klánban.
Ha már igy belefeledkeztünk a nyeremény tankok CW és az ezt biztosítani tudó klánok irogatásába csavarjunk egy kicsit a katyvaszon.
Echironnak mondtak egy számot staisztikáját és tank állományát figyelembe véve.
Kérdezem én, mi a helyzet ha az én kaliberü játékos veszi a fejébe, h szeretne egy nyeremény tankot? Tank állományom szerintem hozzá vetöleg rendben van, viszont a játéktudás finoman szolva is hagy némi kivetni valót maga utan. Van-e esélye magam fajta játékosnak?
(Kérdésem, ha már itt tartunk nem csak magam miatt teszem fel. Nyilván sokunknak megfordul a fejében akik hasonló adottságokkal birnak.)
Kiváncsian várom a reakciókat.
Fizetős módszernél lényegtelen a statisztika, mivel valószínűleg nem te viszed csatába az accountot.Ha már igy belefeledkeztünk a nyeremény tankok CW és az ezt biztosítani tudó klánok irogatásába csavarjunk egy kicsit a katyvaszon.
Echironnak mondtak egy számot staisztikáját és tank állományát figyelembe véve.
Kérdezem én, mi a helyzet ha az én kaliberü játékos veszi a fejébe, h szeretne egy nyeremény tankot? Tank állományom szerintem hozzá vetöleg rendben van, viszont a játéktudás finoman szolva is hagy némi kivetni valót maga utan. Van-e esélye magam fajta játékosnak?
(Kérdésem, ha már itt tartunk nem csak magam miatt teszem fel. Nyilván sokunknak megfordul a fejében akik hasonló adottságokkal birnak.)
Kiváncsian várom a reakciókat.
Ez nekm szolt?Neked valami kisebbségi fóbiád van ugye??nem volt gyerekszobád,vagy vertek(vernek),esetleg valami más?
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...