Szevasztok
Először is mielött bárki belém kötne keresgéltem hova irhatnék , de nagyon máshova nem tudtam, vagy nem találtam.
Szeretnék egy olyan kezdő klán ahol kitanulhatok pár alap dolgot, csapatmunkát, taktikát stb... , van egy tier 7 es Is-em ami pár nap és IS3 és szeretném ha találnék egy olyan klánt végre ami nem csak ESL-re CW-re és csak csapatcsatára jár, hanem szakszozik is és gyakorolja a pályák fontosabb helyeinek elfoglalását, gyengepontok átlövését, tehát alapdolgokat. Párat tudok párat nem. Vannak mapok amiken kifejezetten nem tudom h hol lenne optimális vonulni, föleg ha random csatában mindenki elmegy a td-nek "kijelölt" szakaszon.Több esetben is előfordult már, hogy tartom 2 tankal a heavyknek "kijelölt" zónát de az ellenfél nagy fölénnyel érkezik meg. Túlélem ha nem rusholnak, de ha rám jönnek elhalok legtöbbször. Főleg ha tier 9 jön szembe :/ Ezért szeretnék olyan játékosokkal menni akiknek van némi tapasztalatuk az ilyen helyzetekre és vagy szeretnek kezdőket oktatni. Mivel 10 csatából 6 ot bukok általában , néha én csesem el néha a csapat nem tud tartani egy oldalt mert nincs taktika vagy bármi más tényező. Ezért szeretnék olyanokkal menni akik nem kezdők már és segitenek tovább fejlődnöm. a winrate-m gyenge mivel több ágat is huzok és a IS-es csaták sokszor lehuzzák az arányomat :/
KErestem rengeteg klán de amelyiknek nincswin8 elvárása annál nem felelek meg a csaták számában.. 2-3 haverommal szakaszozunk de nekik is kellene már egy klán h tudjanak fejlődni , bővítsék a tudásukat. 1800 csatám van ami kevés de úgy érzem h egy kisebb klánba beférnék legalábbis tudnék mit tanulni. Ezért kérlek titeket h ajánljatok egy kis klánt vagy kezdő klánt . Rengeteget végig néztem de tényleg marha sokat de valahogy egybe se fértem vagy feleltem meg a követelményeknek. Az MHTB azt jhiszem ez a neve, még jó volt csak van hogy aktiv vagyok van h 2 naponta játszom csak.
Munka függő.
Üdvözlettel: egy reményvesztett 23 éves tankparancsnok
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...