Nem vagyok admin, de mivel naponta végigolvasgatom a fórumot, zavar, hogy sok topic sz@rrá van offolva... Semmi baj nem lenne, ha néhány ember nem lenne lusta ahhoz, hogy kikeresse a megfelelő topic-ot... Gondolom az admin sem örül neki, hogy ismét 2 oldal pucolnivalója van, köztük az én hsz.-eim is...
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#74937Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Sztem mindenki noob csak én vagyok repülő. Jelentkeznék faiskolába, Mirageképzőbe.
Ha a sok baromság után beírom h jelentkeznék szívesen az már a megfelelés a kategóriának?
Vagy a betük számának is többségben kell lennie az adott témával kapcsolatban, vagy elég utalni rá? Esetleg a nem egyértelmű írások is Off kategória?
Jelentkeznék !!!!! egyszerre több helyre is, megoldható? szeretem ha egy kicsit ***** a *****.
Last edit: 10 éve 10 hónapja by dozer00.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Szete58
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75001Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Azon gondolkodtam, hogy az előbb elhangzott, hogy a VTEPS az elit. De ha pl. egy OMNI-s szólt volna be, fogadjunk, hogy nem lett volna ez a reakció hogy "köcsög VTEPS-es elit"... Szerintem a magyarok 90%-a nem is ismeri a jó külföldi klánokat (pl. én is csak néhányat).
Azon gondolkodtam, hogy az előbb elhangzott, hogy a VTEPS az elit. De ha pl. egy OMNI-s szólt volna be, fogadjunk, hogy nem lett volna ez a reakció hogy "köcsög VTEPS-es elit"... Szerintem a magyarok 90%-a nem is ismeri a jó külföldi klánokat (pl. én is csak néhányat).
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75269Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79
Sziasztok!
Testvéremmel klánt keresünk. A játékban "csumi25" és "leonhart79" néven vagyunk megtalálhatóak. Szeretjük a 8 csapatot és a stronghold csatákat. Olyan klánt keresünk ahol ténylegesen folynak ilyen tevékenységek és hasonló képességű játékosokkal játszhatunk. 30 és 35 évesek vagyunk.
Szia !
Ha 16 évesek márt elmúltatok a HAD-A klán szívesen lát sorai-közt bennetek.keres meg itt vagy a WOTban ezen a néven.és ts-en mindent megbeszélhetünk.
Testvéremmel klánt keresünk. A játékban "csumi25" és "leonhart79" néven vagyunk megtalálhatóak. Szeretjük a 8 csapatot és a stronghold csatákat. Olyan klánt keresünk ahol ténylegesen folynak ilyen tevékenységek és hasonló képességű játékosokkal játszhatunk. 30 és 35 évesek vagyunk.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75421Írta: Guth_27
Megválaszolva: Guth_27
Üdv mindenkinek!
Egy olyan klánt keresnék ahol nem kötelező, vagy probléma ha nem tudok napi hosszú órákat fent lenni. Miután idén fogok érettségizni. Hétvégén legtöbbször ráérek egész nap, hétköznap inkább csak estefelé. Benne vagyok minden cw, csapat csatában és eventekben, főleg az új stronghold érdekelne jelenleg amihez még nem volt szerencsém.
Jelenleg 2 db 10-esem van: Maus, WT E-100 ( kövi az E-100 vagy IS-7, inkább német fan vagyok )
Játékban Guth27 néven találtok meg.
Üdv mindenkinek!
Egy olyan klánt keresnék ahol nem kötelező, vagy probléma ha nem tudok napi hosszú órákat fent lenni. Miután idén fogok érettségizni. Hétvégén legtöbbször ráérek egész nap, hétköznap inkább csak estefelé. Benne vagyok minden cw, csapat csatában és eventekben, főleg az új stronghold érdekelne jelenleg amihez még nem volt szerencsém.
Jelenleg 2 db 10-esem van: Maus, WT E-100 ( kövi az E-100 vagy IS-7, inkább német fan vagyok )
Játékban Guth27 néven találtok meg.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75676Írta: PzPuma
Megválaszolva: PzPuma
Sziasztok !
Klánt keresek, elsősorban cw, stronghold érdekel.
Aktív játékot kínálok (azaz cw csatakor ott vagyok), mellé némi tapasztalatot (cw-t az indulása óta játszom, bár az utóbbi pár hónapot kihagytam).
Aktív s ütőképes klánt keresek(pl. a csapat fele ne 2-3 tierel kisebb tankokkal jöjjön játszani) ahol valóban lehetőség is van a játékra.(ne hetekig várjak egy-egy cw csata lehetőségre)
A játékban PzPuma néven találtok meg.
Meghívó előtt mindenképp kérek TS-n egy beszélgetést.
szerk
Köszönöm mindazoknak akik megkerestek, sikerült klánt találnom.
Last edit: 10 éve 10 hónapja by PzPuma.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MARCELL2005
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."