Elkezdtem folytatni a játékot,később,ha vissza rázkódtam szeretnék csatlakozni egy közösséghez,ahol jól érzik maguk az emberek,van aktivitás,cw,kupákon részvétel és egyéb amiről lemaradtam az utóbbi időben. Akit érdekelnék meg talál.
köszi.
Az imént találkoztam egy VT3PS játékossal (nevezetesen: KaTommy).
A játékos egy Csapattárs megölésével kezdett (azaz engem) és olyan dolgokat irt, mind privátba és a csatakörben, amely nem méltó egy ilyen régóta fennálló századhoz !
Remélem lesz intézkedés az ügyben, mivel ez a századot is rossz fényében tünteti fel !
(szerettem volna csatlakozni a smurf accommal (ign:White_Tempi).. de igy sajnos letettem róla pedig nagyon tiszteltem a századot, és mindenáron a tagja akartam lenni - hát ez van ((( )
A játékos egy Csapattárs megölésével kezdett (azaz engem) és olyan dolgokat irt, mind privátba és a csatakörben, amely nem méltó egy ilyen régóta fennálló századhoz !
Remélem lesz intézkedés az ügyben, mivel ez a századot is rossz fényében tünteti fel !
(szerettem volna csatlakozni a smurf accommal (ign:White_Tempi).. de igy sajnos letettem róla pedig nagyon tiszteltem a századot, és mindenáron a tagja akartam lenni - hát ez van ((( )
Üdv: White_Tempi
Szia,
Ezen a fórumon (forum.vteps.hu/...=238.0
) jelezd kérlek a panaszodat, így jut el a vezetőkhöz. Replay-re és a privát chat-en írt dolgokról screenshotra szükség lesz. Ha jogos a panasz, biztos lehetsz benne, hogy eljárnak az ügyben.
Üdv
Üdv: White_Tempi
Szívből sajnálom, hogy nem fogsz hozzánk csatlakozni. De minden jót!!
Szia! Akár nálunk is HAC-Sben.Mindössze a TeamSpeak használatát erőltetjük, de semmi sem kötelező!Mindenki saját maga és a klán miatt játszik, amikor ideje van.Ebből kifolyólag nincsenek elvárások.A hangulat megfelelő, de ha mégsem fog tetszeni kilépsz és kész. Megpróbáltuk, nem sikerült ennyi..
Keresném azt a klánt amelyik szívesen fogadna engem a játékban a nevem metaleating
Szia!
Keress meg a játékban. Nálunk biztos jól éreznéd magad. A nevem megegyezik a játékban használttal. Remélem mielőbb tudunk beszélni
Üdv: Turul_Harcos
Keresek egy főként szakaszozásra és strongholdra szakosodott klánt, ahol a leggyengébb láncszem is 1200 feletti WN8-al bír.
Valami ilyesmit csak magyart: worldoftanks.eu...33267/
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."