Olyan klánt keresnék, ahol nincsenek kötöttségek, pl. tier szint, TS3 valószínűleg soha nem lesz, család miatt. Nem szeretem a kötelező jelenlét, lejátszott meccs stb. kikötéseket sem. Eddig nem voltam klánban szakaszban sem. 18+ vagyok.
Szia küldetem meghívót.
Szia, valószínűleg kiléptem a játékból, mikor jött a meghívó, tudnád még egyszer elküldeni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1
Szeretnék egy Magyar klánba jelentkezni ha még van lehetőség és valamelyik klán keres aktív játékost! Igaz most kezdtem a WoT-ot de 4 éves WoW tapasztalattal rendelkezek a csapatjáték terén! Ha van olyan klán aki játékost keres az keressen meg vagy írjon.
üdv Tottihun
Játék név: Tottihun
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1
Szeretnék egy Magyar klánba jelentkezni ha még van lehetőség és valamelyik klán keres aktív játékost! Igaz most kezdtem a WoT-ot de 4 éves WoW tapasztalattal rendelkezek a csapatjáték terén! Ha van olyan klán aki játékost keres az keressen meg vagy írjon.
üdv Tottihun
Játék név: Tottihun
Szia
Nézd meg klánunk jelentkezési oldalát és ha tetszik meg a nem nagy feltételeket is elfogadod , jelentkezz . eu.wargaming.ne...49740/
Olyan klánt keresnék, ahol nincsenek kötöttségek, pl. tier szint, TS3 valószínűleg soha nem lesz, család miatt. Nem szeretem a kötelező jelenlét, lejátszott meccs stb. kikötéseket sem. Eddig nem voltam klánban szakaszban sem. 18+ vagyok.
Szia küldetem meghívót.
Szia, valószínűleg kiléptem a játékból, mikor jött a meghívó, tudnád még egyszer elküldeni?
Szia
küldtem meghívót,de nem a játékban kell elfogadni, hanem a eu.wargaming.net/ oldalon belépsz és a profilod mellet egy boríték lesz arra katt.
Sziasztok! Szeretnék klánba jelentkezni. 18 és 30 is elmúltam, T8 sajnos még csak a max tankom. kb 1 éve játszom, heti 2-3 napot. Nem tudom még ki mire kíváncsi, üdv, Laci
Nem vagyok valami tank ász de megpróbálok mindenből a legtöbbet kihozni .
Na mindegy rátérek a lényegre:
Szeretnék egy Klán remélem hasznos tagja lenni.7-es a legnagyobb tankom és van pár dolog amit szeretném , hogy tudjatok mielőtt ne adj isten arra vetemednétek , hogy helyet szorítanátok nekem a Klánotokban.
-Szerencsére van családom és ők nekem az elsők utánna a munkám és csak utánna a WOT.
-Ts3-on csak hallok mikrofonom nincs és belátható időn belül nem is lessz.
-Naponta este 1 max 3 órát tudok harcolni
-elmúltam már 38
Erre sokan megkérdezik maguktól kinek kell ez a gyík?
Na ez jó kérdés én sem tudom de remélem ha valaki ad egy lehetőséget talán megszolgálom a belém vetett hitet.
U.I.:Mindenkinek sok szerencsét és kevés ellenséges arany lövedéket.
Nem vagyok valami tank ász de megpróbálok mindenből a legtöbbet kihozni .
Na mindegy rátérek a lényegre:
Szeretnék egy Klán remélem hasznos tagja lenni.7-es a legnagyobb tankom és van pár dolog amit szeretném , hogy tudjatok mielőtt ne adj isten arra vetemednétek , hogy helyet szorítanátok nekem a Klánotokban.
-Szerencsére van családom és ők nekem az elsők utánna a munkám és csak utánna a WOT.
-Ts3-on csak hallok mikrofonom nincs és belátható időn belül nem is lessz.
-Naponta este 1 max 3 órát tudok harcolni
-elmúltam már 38
Erre sokan megkérdezik maguktól kinek kell ez a gyík?
Na ez jó kérdés én sem tudom de remélem ha valaki ad egy lehetőséget talán megszolgálom a belém vetett hitet.
U.I.:Mindenkinek sok szerencsét és kevés ellenséges arany lövedéket.
Sziasztok
Szia
Szerintem nálunk a helyed . Nézd meg klánunkat és ne habozz tovább , jelentkezz bátran . eu.wargaming.ne...49740/
Üdv.: Józsi
Köszönöm a lehetőséget Nehéz volt a választás végül a Rongyos Gárdát éreztem a legszimpatikusabbnak és az ő meghívásukat fogadtam el de természetesen a Magyar Alföldi Betyárok is közel állnak a szívemhez de sajnos kétfelé nem lehet szakadni.
Szeretnék ezúton a Betyároknak további sok szerencsét az elkövetkezőkben.
És remélem a Rongyos Gárda nem fogja átkozni azt a percet amikor az ő vagyis most már a mi Klánunkba felvételt nyertem .
Mindenkinek és sok szerencsét minden Magyar Klánnak
Viszlát Sziasztok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69, Juventino1974
Krisztián vagyok és ahinoam néven játszom.
Keresem a hozzám illő csapattagokat !!!!, 4800 csatám van a statomat megnézhetitek a worldoftanks.eu...inoam/ oldalon
- fontos szempont hogy csak 1 db 8-as is3-as tankom van 8 tierben de már nem kell sok a 9-eshez, legjobban Hellcat-tel és a kv-85-tel szeretek játszani, tudom hogy könnyebb velük játszani (bár a nerf óta a kv nagyon pontatlan, és hell lassú hátramenetben) de még ezeken dolgoztam ki a 4. skill-t, most jön az 5. a kv-n:) és gyakoroltam a pályákat
kérlek hogy körülbelül azonos stat-tal rendelkezők jelezzetek, hogy csapatban tudjunk dolgozni
előre is köszönöm
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#81271Írta: Videotop13
Megválaszolva: Videotop13
Sziasztok.
45 eves vagyok...kb egy eve jatszom...van mar 3 db tier 9-es tankom is.Szeretnek egy magyar klan tagja lenni. Gyerekek kimeljenek... Na persze a statomnak(kb 48,2 WR) megfelelo szinten jatszani...tehat nem profi vagyok... de fejlodesre nyitott.
Elore is koszonom.
Sziasztok.
48 eves vagyok...kb egy eve jatszom...van mar 3 db tier 9-es tankom is.Szeretnek egy magyar klan tagja lenni. Gyerekek kimeljenek... Na persze a statomnak(kb 48,2 WR) megfelelo szinten jatszani...tehat nem profi vagyok... de fejlodesre nyitott.
Elore is koszonom.
Szia
Nézd meg klánunkat és ha elnyerte tetszésedet jelentkezz , bátran . eu.wargaming.ne...49740/
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."