Krisztián vagyok és ahinoam néven játszom.
Keresem a hozzám illő csapattagokat !!!!, 4800 csatám van a statomat megnézhetitek a worldoftanks.eu...inoam/ oldalon
- fontos szempont hogy csak 1 db 8-as is3-as tankom van 8 tierben de már nem kell sok a 9-eshez, legjobban Hellcat-tel és a kv-85-tel szeretek játszani, tudom hogy könnyebb velük játszani (bár a nerf óta a kv nagyon pontatlan, és hell lassú hátramenetben) de még ezeken dolgoztam ki a 4. skill-t, most jön az 5. a kv-n:) és gyakoroltam a pályákat
kérlek hogy körülbelül azonos stat-tal rendelkezők jelezzetek, hogy csapatban tudjunk dolgozni
előre is köszönöm
Egy olyan klánt keresek ahol zömében idősebbek vannak , ahol este 10 után is lézengenek a ts-en, ahol nem kell napokat heteket várni egy "nyamvadt" szakasztársra , ahol a stronghold ot olyan ember vezeti aki legalább sakkozni tud.
Egy olyan klánt keresek ahol zömében idősebbek vannak , ahol este 10 után is lézengenek a ts-en, ahol nem kell napokat heteket várni egy "nyamvadt" szakasztársra , ahol a stronghold ot olyan ember vezeti aki legalább sakkozni tud.
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#81801Írta: wilddog84
Megválaszolva: wilddog84
Sziasztok.
Furcsa helyzet, de klánt keresek magamnak.
A mostaninak egyik alapítója vagyok, de valami nem úgy működik.
Amit tudni kell, hogy nem megyek kis tierben, legalább 7,8,9 ahol tolom. Az orosz nehéz és a francia arty ággal játszom. Olyan helyre szeretnék csatlakozni, ahol komoly terhelés van, min 8-as stronghold. komoly fejlődést szeretnék elérni. A játékbeli nevem is ez, ha valaki rákeresne noobmeteren. Nem vagyok már tizenéves, légyszi csak komoly felnőttek hívjanak. ( Nem hiszek benne, hogy vki 13 évesen jó főnök és taktikus, bocs) Fogékony vagyok az értelmes és hasznos dolgokra.
Üdv. Laci wilddog84
Last edit: 10 éve 9 hónapja by wilddog84.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RAZERXX
Olyan klant keresek, ahol van aktiv csapatjatek (megfelelo iranyitoval es fegyelemmel), 9-10 utan is vannak tarsak online es ahol nem emelem jelentosen az atlageletkort - mivel mar en is nehany X-et elhasznaltam.
Leginkabb 8-9 tierben megyek, td-vel vagy kozepessel - de ha SH-ra 6-os kell, hat arra is van megfelelo tankom.
10-esem meg nincs, de mar tobb is folyanamatban van.
Vannak hianyossagaim, ez latszik a statomon
itt
meg
Itt
- de fejlodokepes vagyok.
Szeretnek meghivo elott egyeztetni a TS-en, hogy ha vannak, minel elobb tisztazzuk a felreerteseket (gondolok itt pl az elvarasok-kotelezettsegek-lehetosegek temara).
Udv, Statiah
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RAZERXX
Olyan klant keresek, ahol van aktiv csapatjatek (megfelelo iranyitoval es fegyelemmel), 9-10 utan is vannak tarsak online es ahol nem emelem jelentosen az atlageletkort - mivel mar en is nehany X-et elhasznaltam.
Leginkabb 8-9 tierben megyek, td-vel vagy kozepessel - de ha SH-ra 6-os kell, hat arra is van megfelelo tankom.
10-esem meg nincs, de mar tobb is folyanamatban van.
Vannak hianyossagaim, ez latszik a statomon
itt
meg
Itt
- de fejlodokepes vagyok.
Szeretnek meghivo elott egyeztetni a TS-en, hogy ha vannak, minel elobb tisztazzuk a felreerteseket (gondolok itt pl az elvarasok-kotelezettsegek-lehetosegek temara).
Udv, Statiah
Szia!
Mi is szívesen látnánk a tagjaink között (DAFC), én is elmúltam már 3x, és több tagunk is. Mi kifejezetten este vagyunk aktívak. Este tudunk beszélni TS-en, de ma valószínűleg csak 8 után leszek. Ha gondolod keress meg ingame, vagy ha fent látod _Bandi_ nevű klántársamat hamarabb, akkor Ő is szívesen elmond Neked mindent. Az utóbbi esetben kérlek hivatkozz rám:)
Mi is szívesen látnánk a tagjaink között (DAFC), én is elmúltam már 3x, és több tagunk is. Mi kifejezetten este vagyunk aktívak. Este tudunk beszélni TS-en, de ma valószínűleg csak 8 után leszek. Ha gondolod keress meg ingame, vagy ha fent látod _Bandi_ nevű klántársamat hamarabb, akkor Ő is szívesen elmond Neked mindent. Az utóbbi esetben kérlek hivatkozz rám:)
Klánt keresek ahol hasonló korombeli játékosok vannak,40-et elhagytam.Jó hangulat
van a csapatban,nincs trágár beszéd és nincs kötelezve a játékos az állandó
játékra.Nem vagyok 1 profi játékos de oda teszem magam ha kell,szívesen tanulok
és meghallgatom a tapasztalt jó játékos tanácsait.X-es tankom nincs,a td-ket
kedvelem de a többivel is elvagyok.
Nevem a játékban:Doncoyot
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."