Egyelőre csak tapogatózásképpen: olyan közösséget/klánt keresek, ahol az átlag(!) wn8 1900-2300 körül van.
Az enyém jelenleg 1760, a recent 1900-2650 körüli sávban mozog. (Reményeim szerint kb. 1-2 hónap és meglesz a 2k állandó értékre.)
IX-es t54-em van jelenleg, 140-et grindelem. (Ebből következik, hogy még nincs X-es tankom.)
Mindenképpen fejlődni szeretnék és lehetőség szerint ezt egy olyan közegben szeretném megtenni, ahol gyenge játékosnak számítok, ezáltal még hatékonyabban tudnék előre lépni.
Nincs sok csatám, a fórum nevem a játékos nevem is, aki akar nyugodtan keressen rá.
Ötleteket várok
Nem fogsz ilyen magyar klánt találni. Az a baj, hogy ezen a szinten már minimum 3-4 T10-es tank kell, mert CW-re járnak.
Tanácsom is lenne: ne akarj a leggyengébb lenni egy klánban újoncként, rengeteg a hátulütője. Inkább a középérték felé tendálj, akkor mindig fogsz szakasztársat találni. A jobbaktól pedig tanulhatsz.
Az OHG-s csókák jó arcok, a VTEPS-esek szintén ( ). Kérj TS címet, szakaszolj velük vendégként; így megízleled a klán stílusát, ha pedig kigrindelted a T10-es vasakat, nem ismeretlenül kell jelentkezned hozzájuk.
Sok szerencsét!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VindiqueV
Egyelőre csak tapogatózásképpen: olyan közösséget/klánt keresek, ahol az átlag(!) wn8 1900-2300 körül van.
Az enyém jelenleg 1760, a recent 1900-2650 körüli sávban mozog. (Reményeim szerint kb. 1-2 hónap és meglesz a 2k állandó értékre.)
IX-es t54-em van jelenleg, 140-et grindelem. (Ebből következik, hogy még nincs X-es tankom.)
Mindenképpen fejlődni szeretnék és lehetőség szerint ezt egy olyan közegben szeretném megtenni, ahol gyenge játékosnak számítok, ezáltal még hatékonyabban tudnék előre lépni.
Nincs sok csatám, a fórum nevem a játékos nevem is, aki akar nyugodtan keressen rá.
Ötleteket várok
Figyel ha az obj.140-et be tudod szerezni 2-4héten belül akkor a RUB1K szívesen fogad délután 3 és 6között és este leszek fent ha érdekel akkor írj itt vagy játékba Keress rá a klánra de szerintem meg fog feleni
Last edit: 10 éve 7 hónapja by 3g0_L3g02 .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VindiqueV
kevesen vagytok nagyon , az utso honapban 12 jatekos ment el toletek es 4 jott , vajon azert mennek el mert hu de jo ?
Sajnos most mar megnezem hova megyek mert5 unom hogy TS-en ugyanaz a 5 ember van fent minden nap az 50 -70 klantagbol . . .
kevesen vagytok nagyon , az utso honapban 12 jatekos ment el toletek es 4 jott , vajon azert mennek el mert hu de jo ?
Sajnos most mar megnezem hova megyek mert5 unom hogy TS-en ugyanaz a 5 ember van fent minden nap az 50 -70 klantagbol . . .
Az okokat mi tudjuk. Ha érdekel, privátban elmondom.
Ötleteket várok
Figyel ha az obj.140-et be tudod szerezni 2-4héten belül akkor a RUB1K szívesen fogad délután 3 és 6között és este leszek fent ha érdekel akkor írj itt vagy játékba Keress rá a klánra de szerintem meg fog feleni
írok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 3g0_L3g02
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#100508Írta: Kyivska
Megválaszolva: Kyivska
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni klánhoz. Az EU szerveren tegnap kezdtem a játékot, mivel ukrán vagyok, eddig 5 hónapot a RU szerveren játszottam, itt a linkje az ott található accountomnak:
RU
Az EU szerveren ezen a néven megtaláltok.
Üdv, Kyivska
Szeretnék egy olyan klán tagja lenni, ahol van élet, lehetőség van hasonló kaliberű vagy akár ügyesebb játékosokkal szakaszozni. Jelenlegi wn8-am 1384, elmúlt ezer csata 1832. A CW is érdekelne, de úgy vetem észre 1db E50 M-el és egy legénység nélküli WT auf E100-al ilyen elvárásaim nemigen lehetnek.
Szeretnék egy olyan klán tagja lenni, ahol van élet, lehetőség van hasonló kaliberű vagy akár ügyesebb játékosokkal szakaszozni. Jelenlegi wn8-am 1384, elmúlt ezer csata 1832. A CW is érdekelne, de úgy vetem észre 1db E50 M-el és egy legénység nélküli WT auf E100-al ilyen elvárásaim nemigen lehetnek.
Üdv!
Rád írtam a játékban...
A többit TS-en megbeszéljük!
Olyan kérdésem lenne, van-e olyan klán, amelybe egy erősen átlagos játékost (mint én ) is felvennének, mégis megfelelne az alábbi kritériumoknak:
1. TS: nincs mikrofon ill. család miatt nem beszélgetnék esténként, ha kell hallgatni tudok / gépelni.
2. Mivel a játékot 1 éve kezdtem és full noobként csak német vonalat toltam, kb nem sok használható tankom van (TD 2 vonala 9-esen van, 10-re nincs pénz). Heavy Tiger IInél, arty GW Tiger P, light Aufklaerung-nál jár. Ezek strongholdra, CWre egyebekre nem a legjobbak. Más nemzeteknél még max tier 6ig jutottamm, össze vissza, ott se túl jó érzékkel választva:)
3. Nálam jobb / sokkal jobb játékosok alkotják főként, hogy legyen kikkel szakaszozni és tanulni
4. Utolsó, de talán legfontosabb! játszani szeretnék, és nem KÖTELEZETTSÉGEKET felvállalni...ha nincs kedvem strongholdozni, illetve szerintem
nincs jó tankom (és tényleg), akkor nem rúgnak ki; megadott időpontban megjelenni(ez egy játék, szabadidőmben játszom, nem mikor muszáj)
Elviekben aktív játékos vagyok, ez alatt a bő 1 év alatt közel 7500 csatát játszottam. Napi 2-4 óra, amit ezzel töltök.
Köszi a válaszokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...