Én is Klánt keresnék magamnak. Ami elsősorban érdekel, az az Stronghold mód. persze CW és század csatákat sem vetem meg. Van 113as, és OBj 268as Tier X-es tankom, T32, T-34-2 ill. 110es Tier VIIIban...amik általában tierek szerint fontosabbak lehetnek.
Elérhető vagyok legtöbb esetben esténként 21htól, hétvégén is de akkor is inkább estefele (20h+).28 éves vagyok, TS nem probléma.
Sziasztok!
Klánt keresnék, mert a jelenlegi, ahol vagyok, kihalt mint egykoron a dínók. Ha mégis feltéved 1-2 túlélő, köszönésen kívül másra nem tudom őket rávenni. A játékban elég rendszertelen időközönként vagyok jelen, ezért különösebb kötöttségeket nem szeretnék, nem is áll módomban vállalni. Természetesen ha online vagyok nem zárkózom el a csapatjátéktól, de Ts-t a család miatt (főként az esti órákban) csak erősen korlátozottan tudnék használni. Ha mindezek ellenére mégis akad olyan közösség, ahol szívesen fogadnának, várom megkeresésüket!
Sziasztok!
Klánt keresnék, mert a jelenlegi, ahol vagyok, kihalt mint egykoron a dínók. Ha mégis feltéved 1-2 túlélő, köszönésen kívül másra nem tudom őket rávenni. A játékban elég rendszertelen időközönként vagyok jelen, ezért különösebb kötöttségeket nem szeretnék, nem is áll módomban vállalni. Természetesen ha online vagyok nem zárkózom el a csapatjátéktól, de Ts-t a család miatt (főként az esti órákban) csak erősen korlátozottan tudnék használni. Ha mindezek ellenére mégis akad olyan közösség, ahol szívesen fogadnának, várom megkeresésüket!
Szia!
Azt írod, a ts-t a család miatt tudod korlátozottan használni...nálunk nagyon sok családos ember van, mégis használjuk a ts-t. Ugyanis elég, ha fent vagy, és stronghodban elég hallani, nyugodtan lenémíthatod magad. Szakasztársat a napnak majdnem minden időszakában találhatsz, és esténként szinte minden nap tudunk strongholdba is menni. Néha csak 1-2 kört, néha 1-2 órát...
Itt egy leírás rólunk, ha érdekel a klán, keress meg
Tudnátok klánt ajánlani az én elképzeléseimnek, igényemnek megfelelőt?
Amit nyújtani tudok:
- tanulásra való hajlam
- 20k csata alatt pár tankot sikerült összelőni
- ts, 18+
- elkötelezettség, kitartás
- némi fc tapasztalat
Ami problémás:
- nap közben a ts-en általában néma vagyok
- cw nagyon nem érdekel. heti 1-et tudok bevállalni a csapat kedvéért (nem is tartok megfelelő állományt).
- eladtam a preferált tankok egy részét (is3, 1390).
- esténként a ts-en lehetőleg ne a bammegolás menjen, értelmes társaságot szeretnék.
Olyan klánt keresnék, ahol 3vs3 és 7vs7 ESL-en hetente el tudnánk indulni, nem sajnálják az időt és kreditet a gyakorlóra.
A legerősebb olyan klánt keresném, ahova beférek (teher alatt nő a pálma). Rengeteg tanulnivalóm van még. (átlag wn8 legyen a sajátom felett).
Legalább 50 fős klánban gondolkozom, ahol minden nap délután megkezdődik a csapat/erőd...
Szia, figyelmedbe ajánlom a klánunkat, szerintem megtalálnád itt a helyed: eu.wargaming.ne...48973/
Oktatókkal, napi erődökkel, nem kötelező semmi ha nincs kedved, de azért örülünk ha velünk tartasz pár rázós küzdelembe . Átlag életkor 35 évet üti, és ne engem néz statisztikailag mert nekem pocsék , én csak egybefogom a "fiukat".
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...