Nálam is volt már úgy, hogy rám írtak, és mikor válaszoltam, az illető offline volt, aztán kikérte magának, hogy még nem írtam vissza. Úgy látszik, találtunk még egy bugot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Caesar_cart, MPeter71
A WoT chatje egyszerűen egy rakat használhatatlan lócitrom. Annak az esélye, hogy soha nem nyel el egy üzenetet sem, a lottó ötössel egyenértékű. Engem, meg még jópár ismerőst rendszeresen megszívat. Volt már, hogy valakinek a hosszadalmas írását nem kaptam meg (más kérdés, hogy az a küldőt minősíti, hogy bár nem tehetek róla, hogy nem kaptam meg, nem írta le mégegyszer, más csatornán)....
Nos klánt keresnék, jelenleg 19éves vagyok. Jelenleg csak szépen lassan fejlődök... legjobb tankom a Panther, és olyan 1100 csatám van, ami tudom szart se ér hogy egy "jó" klánt találjak de egy előző accról van 10ezer csata tapasztalatom ami már remélem számít valamit Én a német francia orosz ágat preferálom, de most még csak a német-oroszt huzzom. Este 5 után tudok aktív lenni és ha már lesz megfelelő tankom akkor már ESL/CW-re is mennék. W4SSAW néven vagyok a játékba, ez alapján bárki lenyomozhat hogy most mi is van
Nos klánt keresnék, jelenleg 19éves vagyok. Jelenleg csak szépen lassan fejlődök... legjobb tankom a Panther, és olyan 1100 csatám van, ami tudom szart se ér hogy egy "jó" klánt találjak de egy előző accról van 10ezer csata tapasztalatom ami már remélem számít valamit Én a német francia orosz ágat preferálom, de most még csak a német-oroszt huzzom. Este 5 után tudok aktív lenni és ha már lesz megfelelő tankom akkor már ESL/CW-re is mennék. W4SSAW néven vagyok a játékba, ez alapján bárki lenyomozhat hogy most mi is van
Nézz meg minket is fhtd.hu/index/b...s/0-13 ha érdekünk keresd tati81, Hedniskhjertad, Rebarbara játékosokat a játékon belül. Üdv taxi176
Szeretnék egy olyan klánba jelentkezni ahol az én statisztikáimmal gyenge játékosnak számítok. Lehetőleg legyen sh és cw. ESl nem lényeg annyira.
Tankjaim amik számíthatnak:
-Cromwell
-AMX 12t (vissza kell vásárolni)
-VK 30.02M
-T32 (vissza kell venni)
Tizes tankkal még nem rendelkezem de az első valószínűleg a T110E5 lesz még 160.000 xp és meg van, utánna FV4202, tervbe van a T-62A is de attól még nagyon messze vagyok. További fejlesztésre váró tankok (mely ágon már elindultam) Pershing és a T-54lw.
Statjaim: www.noobmeter.c...33293/
Nem reroll ezt kiemelném, jelenleg erre a szintre vagyok képes de próbálok fejlődni.
Játékbeli nevem: xXPeiperXx
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MARCELL2005
Hali! Olyan klánt keresek ahol megy a CW,SH,csapat akár mindennap. 30+ vagyok és jó lenne olyan társaságba kerülni ahol pl.:cw csata közben nem szól a társamra anyuci, hogy fürdés. Szeretem a szabályokat betartani és kellenek is. Jó lenne fejlődni,tanúlni mert "csak" átlagos játékosnak számítok! Minden vágyam, hogy egy kemény,menő nagy klán tagja lehessek! A játékbeli nevem is ugyan ez! Köszönöm! hu.wot-life.com...yddal/
Sziasztok. Klánt keresek. 15 éves vagyok, már elég régóta játszom. olyan klánt keresek, ahol aktív SH, csapatcsata, szakasz, és egyéb lehetőségek vannak. A játékban bfitt néven megtalálsz, vagy itt fórumon PM-be, és leírok minden egyebet..
Hali! Olyan klánt keresek ahol megy a CW,SH,csapat akár mindennap. 30+ vagyok és jó lenne olyan társaságba kerülni ahol pl.:cw csata közben nem szól a társamra anyuci, hogy fürdés. Szeretem a szabályokat betartani és kellenek is. Jó lenne fejlődni,tanúlni mert "csak" átlagos játékosnak számítok! Minden vágyam, hogy egy kemény,menő nagy klán tagja lehessek! A játékbeli nevem is ugyan ez! Köszönöm! hu.wot-life.com...yddal/
Szia Syddal nézz be hozzánk fhtd.hu/index/b...s/0-13, ha gondolod keress meg a játékban. Üdv taxi176
Üdvözlünk! Klánunk még épül, célunk egy európai szinten is versenyképes klán létrehozása.
Ehhez keresünk tagokat, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:
• Minimum 1700 overall WN8, 2200 recent WN8
• Kláneseményeken való folyamatos részvétel
• Életkor kikötés nincs, tudj viselkedni
• A versenyekre való tekintettel megfelelő tankállomány 6, 8 és 10 szinten
Elvárt tankállomány:
Tier VI: T37, Type 64, AMX 12t, T-150, KV-2
Tier VIII: T-54 ltwt., RU 251, AMX 13 90, Pershing, AMX 50 100, IS-3, IS-6, 110, T32, M40/M43
Tier X: Object 140, T-62A, BC 25t, E-50M, AMX 30B, M48 Patton, IS-7, T110E5, E 100, AMX 50B, T57 Heavy, T92, Conqueror GC, Object 261, JgPz. E 100, FV 215b (183), Object 268, Object 263, T110E3
Mindegyik szinten legalább egy.
És még egy alap elvárás Ts használat kötelező játék igénybevételekor.
Amit kínálunk:
OP szakaszok, jó társaság
Rendszeres Csapat, Stronghold (lehetőség grindre)
Részvétel a versenyeken
Fejlődési lehetőség
Ha többet szeretnél megtudni keress fel minket a tsünkön ezen az ipn:37.17.173.53 vagy játékban a vezetőségi tagokat :SkilledKappa001 , pozso123 , MrNoMistakes
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...