hali szeretnék másik klánba jelentkezni.Van tier 6 kv-1s meg tier 8 t28 és nemsokára IS-3 is TS az van csatám kb6000 effi kb 900 valamennyi előre is kösz.
Szevasztok!
A mai nappal kiléptem életem első saját klánjából.
Üdv
Mi még csak gyerek cipőbe járunk a klánnal,de aktívak vagyunk és lelkesek .A CW-k tervbe vannak 2-ön indultunk,de még nagyon sokat kell tanulnunk.Század minden este több kevesebb sikerrel most még kevesebb sikerrel. De ez idővel jobb lesz és sikeresebb. Tudom a terveid közt nagyobb klánok szerepelnek .De ha van kedved csatlakozni akkor szívesen látunk.
igen ott is ezzen neven vagyok kicsivel tobb mint 10000 csatam van nem vagyok egy nagy asz de folyamatosan fejlodok vannak 10-es 9-es 8-as 7-es es meg mindenfele kisebb tankjaim 9-es arty kifejlesztve kv4-es panther2-es t54-eses igy tovabb szoval olyan klant szeretnek ahol aktivan csataznak szakaszba szazadba CW
Üdv
Hát a CW az még messze van 2-ön részt vetünk,de a század,szakasz,gyakorló rendszeres.
Ha érdekel keresd a klán tisztjeit vagy engem 23ó után .Mert most jelenleg nem a saját gépemnél vagyok.
Hali szeretnék csatlakozni egy klánba van tier 8 t28-am meg tier6 KV-1s-em is TS-em is van csatám kb 6000 effi 900 valamenyi ja és megveszem nemsokára az IS-3-at.
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#10280Írta: Adri
Megválaszolva: Adri
Szia!A Hungarian Royal Armoured Corps-HRAC csatlakozhatsz.Keresd a Sancy77 a játékon belül.
Röviden a klánról.Nincsenek óriási elvárások,Csak ha század és gyakorló illik jelen lenni és tiszteletet megadni a társakkal szemben.ts3.A többit a Sancy elmondja.Ha bárki akar jelentkezni írjon neki.
Hali szeretnék csatlakozni egy klánba van tier 8 t28-am meg tier6 KV-1s-em is TS-em is van csatám kb 6000 effi 900 valamenyi ja és megveszem nemsokára az IS-3-at.
Szevasztok!
A mai nappal kiléptem életem első saját klánjából, amelynek taktikusa és tulajdonosa is voltam majd egy éven át, ott hagyva sok jó barátot a fejlődés érdekében!
Szeretnék ojan klánba tartozni, amely rendszeresen CW-zik, esetleg van már területe. Rendszeresen van közepes, bajnok század legalább esténként.Ahol a csapat fegyelmezetten végrehajtja a taktikát. Ahol a klántársak képesek keresztbe állni a lesebzett társuk tankja előtt , hogy kinelőjék.Ahol mindenki egyért- egy mindenkiért elv alapján működnek a századok. "Ahol nem nekem kell húzni a csapatot, hanem engem húznak előre! "
Aki ismer tudja, nem voltam rosz taktikus. Az effim nem a legjobb.
Naponta álltalában 4-12 órát játszom, 14000 csatám van eddig.
TS3-at használok.
A tankajaim amik jelenleg a garázsomban vannak: IS7,IS4,IS3,T32,T34 prémium tank, KV1S,T150 stb kisebbek. Minden tankom 3-5 képességgel rendelkezik.
Kifejlesztve: Hellcat,T25/2,T28Prot., Jackson,
T110E5 lesz a következő 10-es tankom.
Egyből nem szeretnék belépni klánba. Először szeretném megismerni közös csaták alkalmával a klán aktivítását.
Sziasztok. Nem tud valaki olyan klánt akik a brit tankokat létesitik előnyben? Vagy aki akar csinálni egy hasonlót. Vagy akár csak századozni csak brit tankokkal
Adrienn 1980 itt a válasz, és az alábbiakhoz még annyit tennék egy baráti társaság alakult ki a klánomban amit nem szerettem volna megfelezni. Fejlődni és tanulni szeretnék nagyobb CW-ző klánoktól is. Amit eddig elértem az közepes szintű csatákban a taktikámmal csapattól függően 60-90%-os győzelmi arány közepes században. A klánban én vittem és húztam a klánt én mondtam a taktikát is.
"Szeretnék ojan klánba tartozni, amely rendszeresen CW-zik, esetleg van már területe. Rendszeresen van közepes, bajnok század legalább esténként.Ahol a csapat fegyelmezetten végrehajtja a taktikát. Ahol a klántársak képesek keresztbe állni a lesebzett társuk tankja előtt , hogy kinelőjék.Ahol mindenki egyért- egy mindenkiért elv alapján működnek a századok. "Ahol nem nekem kell húzni a csapatot, hanem engem húznak előre! "
Aki ismer tudja, nem voltam rosz taktikus. Az effim nem a legjobb.
Naponta álltalában 4-12 órát játszom, 14000 csatám van eddig.
TS3-at használok."
ennél több okot nem tudok és nem is akarok mondani.
Apukám sajnálattal halom hogy elmész a baráti klánból, de megértem az okaid.
És kívánok sok sikert .
Más a HUN-E keres aktív fejlődni akaró játékosokat,mi nem írjuk elő mivel játszol de azt tedd eredményesen.
2 sarkalatos kitételünk van legyél 16-év feletti és ts3 használata kötelező.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...