Udvozlet!
Az M-CSH klanhoz szeretnek szolni egy tagukkal kapcsolatban aki valoszinu, hogy 12 ev korul lehet...
Kerlek mondjatok el a kis sracnak, hogy, ha fogja magat es csak ugy semmi nelkul a semmibol jon es kitol szep lassan az enemy ele akikkel epp harcolok es tolatnek vissza, latja, hogy harcolok veluk mas oda se fer tehat total ertelmetlenul tolt ki elejuk az nem resze a jateknak es csak elbassza vele nem csak az en jatekomat hanem esetleg a csapatet is abbol, hogy kivesz egy tankot a csapatunkbol..
- Kozben vege lett a csatanak es raneztem az illetore... Szemelyzeti tiszti rangban van

Szoval a tag neve ZSOLO , szerintem beszelgessetek el vele, ha nem akarjatok, hogy ugy iteljek meg a klanotokat mint hulye gyerekek gyujto helye...
Gondolom, legalabbis remelem, hogy a klan tobbi tagja normalis ezert is gondoltam szolok nehogy egy tusko miatt legyen rossz hire egy klannak...
szerk. : elozmeny nem volt kb. 2 perce ment a csata senkihez sem szoltam es meg csak kozeleben sem voltam senkinek... van replay, ha fontos..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...