A Magyar Ludovika Harcosai Klán(MLH) Tagfelvételt Hirdet!!!
A Feltételek:
-Min. 20.életév betöltése (kivételes esetben eltekintünk tőle)
-1db tier6os ill. tier8as tank a garázsodban
-teamspeak3 használata
-aktív legyél
-századokon,gyakorlókon való rendszeres megjelenés
-próba idő 1hónap
-zárt facebook csoportunkhoz való csatlakozás
Amit nyújtani tudunk:
-Minden este század v. gyakorló
-állandó szakaszolás
-mindenféle bajnokságokon való részvétel
Ha érdekel keresd a játékban:LaciPapaHun,Johan Schafer,Dzso84,Hajnika1 Játékosokat!!!
Üdv mindenkinek.Még mindig keresem a klánt ahova napi szinten tudok menni játszani.Nem vagyok pro,de mint mindenkinek van mindig mit tanulni.4300 körüli csatám van most csak 2 tankom van.ami t1-heawy és egy m103..37 vagyok.ts3 van...
Üdv mindenkinek.Még mindig keresem a klánt ahova napi szinten tudok menni játszani.Nem vagyok pro,de mint mindenkinek van mindig mit tanulni.4300 körüli csatám van most csak 2 tankom van.ami t1-heawy és egy m103..37 vagyok.ts3 van...
Este 8-fél9 fele keress meg a játékban! nevem : Fater79! megyünk 1-2-t és beszélhetünk a dologról!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: icemanjani
Sziasztok az UHA klán tagokat keres. Ts használata ajánlott legyél aktív és más nem is kell hogy felvételt nyerj.Jelentkezni a uha.ucoz.hu honlapon is megteheted vagy az alábbi személyeknél: lala680,gyilokpityu,satyesz
Sziasztok! 2 napja összefutottam egy csatában egy magyar klán vezetővel aki hívott hozzájuk és azt írtam neki majdha fullos lesz a 9-es tankom. De sajnos nem találom hová írtam fel a nevét.Hátha olvassa ezt a fórumot....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...