Azt ilyesmit én már ki sem hallom/észre sem veszem, mivel a klánunkban - ráadásul a vezetőségben és FC szinten is - nagyjából egy tucatnyi ember határon túli magyar. Inkább örüljünk hogy beszéli/beszélheti még egyáltalán a magyart, a szlovák/román mellett, a helyesírást meg pláne nem illő felhozni esetükben mivel írni még oly keveset írnak magyarul... de persze ezt nem tudhatta a kolléga, szóval békesség van és kőbányai!
szerk: a fenti szájkaratét és egymás basztatását töröltem, mert olyasmi generálja, aminek nem kellene: parttalan vita.
12 éve 1 napja - 11 éve 11 hónapja#17741Írta: Megalodon30
Megválaszolva: Megalodon30
Üdv!
Klánba lépnék. 8k csata után 1200 körüli a WN-em 52% a winrate, az utolsó 1000 csatában 1450 körüli. 1 db Tier X-es tankkal rendelkezem T110E5. Húzom mindkét orosz heavy ágat az egyiknél lassan elérem az ST-1-et a másikon már van IS-8-am. Húzom továbbá az amcsi forgó tornyos td ágat, 1-2 napon belül lesz T30-am. Olyan klánba lépnék ahol nem számítok jó játékosnak és tovább tudnék fejlődni, TS-t használok, de gondot okoz állandóan fenn lenni rajta minden játékkal töltött idő alatt. Premium előfizetésem van. Nemsokára töltöm a 31-t. Minden további kérdésre szívesen válaszolok.
Mi a Hungary Klán Szövetség vagyunk.
Egy erős és magabiztos csapatot szeretnénk létrehozni.
Olyan emberekre van szükségünk akik rendszeresen tudnak játszani!
A mi klánunk szabályai között a leglényegesebb :-a TS használata kötelező!
-18. életév betöltése
-minimum tier 6-os tank
-minimum 3000 csataszám
-a trágár szavak melőzése
Klánunk fő célja a CW-re való kijutás.
Klánunk csapatkihívást valamint közös gyakorlást vállal minden olyan klánnal akiknek ugyan ez a célkitűzése.
Valamint elérhetőek vagyunk facebookon is.
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk és eleget tudsz tenni a szabályoknak akkor, keresd meg Hungary_1986 parancsnokot vagy tszabb parancsnok helyettest.
Várunk szeretettel.
Mi a Hungary Klán Szövetség vagyunk.
Egy erős és magabiztos csapatot szeretnénk létrehozni.
Olyan emberekre van szükségünk akik rendszeresen tudnak játszani!
A mi klánunk szabályai között a leglényegesebb :-a TS használata kötelező!
-18. életév betöltése
-minimum tier 6-os tank
-minimum 3000 csataszám
-a trágár szavak melőzése
Klánunk fő célja a CW-re való kijutás.
Klánunk csapatkihívást valamint közös gyakorlást vállal minden olyan klánnal akiknek ugyan ez a célkitűzése.
Valamint elérhetőek vagyunk facebookon is.
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk és eleget tudsz tenni a szabályoknak akkor, keresd meg Hungary_1986 parancsnokot vagy tszabb parancsok helyettest.
Várunk szeretettel.
Üdv mindenkinek Peti vagyok 18 éves vagyok Tier7-es tankal is játszottam már meg megpróbálnám a klánharcokat is.
Több mint 1000 csatán vagyok túl.
Ha valakit érdekelek akkor írjon nekem a nevem a játékba haiti44.
15:00 és 18:00 között vagyok aktív
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...