Először is sok sikert a próbálkozáshoz!
Bár én sok jövőt nem jósolnék neki.
Több okból sem:
Aki már volt 1-2 klánban az tudja hogy a gyakorlók nem túl népszerűek sehol, ha a CW-vel nem kapcsolatos még annyira sem. Ha meg valami vad idegen akarna T10 100adban irányítani aki semmilyen eredményt nem tud felmutatni én pont leszarnám.
Ahozz, hogy valakiből jó FC legyen több dolognak kellene egyszerre teljesülnie. Tudjon játszani(EFF,WN7,WN8 érték is ezt mutassa és a
győzelmi ráta sem elhanyagolható,) <- Igazából ez mutatja hogy a random csatában menyire tudja felmérni a helyzettett ami CW során nagyban befolyásolja a végeredményt. (sokat lőni és veszíteni könnyebb, mint jó helyen kiosztani a sok sebzést)
Az sem árt ha minél több T10 tankja van amivel játszott, mivel ezáltal ismeri meg a tankok igazi képességeit és azokat a helyeket ahol a leghasznosabb tud lenni.(Itt elő jön megint a WN7-8, mert aki nem tud az átlag felet teljesíteni az nem ismeri sem a tankot sem a pályát)
És ugye elmaradhatatlan tulajdonság a taktikai érzék, amit nem lehet tanulni vagy van vagy nincs. Mindig kell tudni alkalmazkodni az adott helyzethez, mert a csata nem mindig úgy alakul ahogy mi azt kigondoltuk.
Szerintem 1 jó irányítónak nem kel 1ből T10ben kezdeni....
Mielőtt valaki meg gondolatlanul kötekedne, leírom hogy én hogyan kezdtem.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...