9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#171515Írta: CrawlingChaos
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Jó fél év szünet után feltelepítettem a GW 2-t, és szembesültem vele, hogy tavaly 4. negyedévre kiadták az GW2 első kiegészítőjét a Hearth of Thorns-t. Ezzel egyidejűleg az alapjátékot, ha jól értem, akkor ingyenessé tették, tehát érdemes lehet kipróbálni mindenkinek.
A kiegészítő viszont egyelőre elég borsos áron megy: alapára 50 euro, az ultimate változat 100 euro, ez ugyan tartalmaz 50 euro értékű "gyémántot" (4000 db -összevetésképpen egy "láda" bővítés, vagy karakterhely 600-800 gyémánt), ami a GW2 valódi pénzért vásárolható valutája, 1 plusz karakterhelyet meg némi merchandising ajándékot. Azt gondolom ez egyelőre szabad rablás, de mondjuk az Arenanetnél 1-2 év elteltével elég tisztes akciók szoktak indulni, 3 év után pedig nem ritkák a 75%-os leárazások sem.
Addig is az alapjáték mindenki számára szabadon kipróbálható, szerintem érdemes vetni rá egy pillantást, aki rendelkezik elegendő tárhellyel a telepítéséhez, meg a futattásához szükséges vassal.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...