A Steam-es csomagok esetében többször is megcsinálták már , hogy a már meglévő játékokat , dlc-ket nem számolták fel újra a vásárlásnál. Ezeket levonták a végső -akciós- árból.
Érdemes a "kosárba berakni" , mivel legkésőbb ott mutatja a tényleges árat.
És ha mégse vont le semmit akkor legfeljebb elállsz a vásárlástól
Amúgy jelenlegi normál árak sem sokak szerintem.
Fallout 3 GOTY , Fallout NW Ultimate Edition :
Steam - 20 €
GoG - 24 $
Ez gyakorlatilag ~6300-6500 Ft.
A GoG-ost azért írtam , mert általában jobb , stabilabb verziók , amiket folyamatosan hegesztgetnek szükség esetén.
A Fallout 3 GOTY pl. Steam estében "Fallout 3 is not optimized for Windows 7 and later !" , míg GoG-ról megvéve Win XP-től Win 10-ig kompatibilis

És ugye nincs védelem , nem kell net-es ellenőrzés mint a Steam és egyéb verziók esetében. "Utazós" gép , laptop esetében ez nagy előny !
( Amúgy pár napja okozott a Steam a FNW esetében enyhe idegrángást , amikor észrevettem hogy a listámon egy szép "Fallout New Vegas Ultimate Edition
RU verzió csücsül

"Baráti" -blokk csatolt- érdeklődésemre közölték , hogy sorry DE a kiadó döntése miatt az én régióm -hungary- is a RU megjelölésű verziót kapja -visszamenőleg is módosítaniuk kellett !- . DE ettől azért még annak alapból angolul is mennie kell. Ha bárhol ciril felíratott vagy szinkront tapasztalok legyek szíves nekik ezt hibaként jelezni

. )
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...