Köszi a tippeket , de azt hittem leesik hogy ismerem az oldalt

Bár regisztrálva csak 2010 áprilisa óta vagyok rajta
A Fallout szériát az egy óta nyúzom nagy lelkesedéssel , ezért is írtam hogy a 4-ben már "csak" seggelni kell.
Az eddigi részekben ugye ha elérted a max szintlimitet sem volt egyértelmű garancia rá hogy sikeresen kimaxolod a karakteredet. Ott például számított az Intelligencia már kezdéskor , hiszen különben nem jött össze az ehhez szükséges skillpont a szintlépésekkor. A perkek közűl is ezért kellett a plusz pontokat adókra figyelni , és nem a pl. extra xp-t hozókra.

(Ugyebár így lehetett kis taktikázással full 10-es alaptulajdonságú karaktered az előző részben

!)
A "Well rested" alapdolog már a sorozatban , bár ugye eddig ez sem 1 óra után hatott
A Nexus Mod Manager pedig tényleg jó dolog , egy csomó időt megspórolsz vele ha frissíteni akarod a kedvenc módjaidat. Különösen mikor szerinte már van friss , de a honlapon manuálisan megnézve nincs

Mondjuk ezt eddig kb. 2-3 alkalommal játszotta el , de érdekes módon az NM lehúzta a frissebb verziót így is

Pláne ha új a gép/oprendszer , akkor a már letöltött csomagodat simán feltolja egyből a játékokra.
Nem kell megint egyesével kiválogatni őket..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...