Elsőként kirakom azt, ami miatt egyáltalán megtaláltam anno pár hónappal a megjelenése előtt :
Ezt a videót hozták le úgy, hogy már megint mindenféle egyeztetés nélkül használják a Gyöngyhajú lányt (előtte egy évvel Kanye West amerikai rapper használta föl a számot, úgy, hogy csak utána kért engedélyt Pressertől.)
És amilyen keveset mutatott a trailer, annyira megfogott, ezért (igaz jó egy-másfél évvel megjelenés után) de boldog/büszke (nem kívánt törlendő) tulajdonosa lettem a játéknak, és nem is csalódtam.
Szia, én még csak probálgatom ezt a játékot, rekordom eddig 11 nap benne A feliratozás hogy láthatobb legyen, nincs arra ötleted? Hivatalos magyar honositás ingyen van hozzá
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bence0721
Szia, én még csak probálgatom ezt a játékot, rekordom eddig 11 nap benne A feliratozás hogy láthatobb legyen, nincs arra ötleted? Hivatalos magyar honositás ingyen van hozzá
Hm... én is eddig összvissz kétszer vittem végig (mert ugye a különböző alapfelállásoknak köszönhetően nem ugyanannyi időt kell eltölteni benne)...
Egy tanács : néha bizony igenis szívtelennek kell lenni, ha az ember élete a tét.
Figyelem: Spoiler!
(Többféleképpen értelmezhető : leütsz egy idős házaspárt, mert rengeteg olyan cuccuk van, amire neked szükséged van, vagy hagyod, hogy egy csajszit megerőszakoljon egy katona, mert ha közbeavatkozol, a katona lelő, és a csajszi számára ugyanaz lesz a vége... vagy sorsára hagysz egy szomszédot, akire ráomlott a szétbombázott háza...)
A feliratozással nem igazán volt bajom, persze nem a legbarátibb.
Magyarosítást nem töltöttem le, nem tudtam hogy van, de akkor megnézem, köszi!
Most kicsit sz..oág van, nem találok szamovárt fémmegmunkáló asztalt fejlesztenni viszont kifosztottam katonai bázist (még szerencse h rájöttem hogy kell menteni) 3 éjjel tartott mire minden cuccot hazahordtam Különben katonai bázison való gyilkolászás után mintha karakter nem is nagyon depizne, kapott egy cigit és túltette magát dolgokon
Most kicsit sz..oág van, nem találok szamovárt fémmegmunkáló asztalt fejlesztenni viszont kifosztottam katonai bázist (még szerencse h rájöttem hogy kell menteni) 3 éjjel tartott mire minden cuccot hazahordtam Különben katonai bázison való gyilkolászás után mintha karakter nem is nagyon depizne, kapott egy cigit és túltette magát dolgokon
Az alapsztori szerint ugyebár a felkelők/lázadók vannak beszorítva a fővárosba a kormányerők által.
Énszerintem mivel ők a "rendbontó elemek", reális, hogy nem depizik. Persze ha fejbecsapsz egy idős házaspárt, akkor jön a "De mégis mit tehettem volna?" és az, hogy leitatod...
Katonákról még : mikor megmentettem a csajszit a katonától a szupermarketben, úgy éreztem én vagyok Superman Nagyon király érzés volt... habár... a való életben biztos nem mennék neki ásóval egy gépkarabélyos katonának, max. akkor ha alszik
Időközben végig vittem, nem szamovár kellett hanem mixer, de mire meglett volna véget ért háború Szóval én nagyon kezdő fokozaton játszottam, nem volt tél (kikapcsoltam) saját csapatot állitottam össze, gondolhatod h legjobbakat) Következő újra játszásnál majd tél-t kiprobálom,godolom nem győzzök majd fát guberálni Pisztoly fix-en van egyik kunyhónál, 4-5 napra kész is lehet,10-napra kb meg lesz elég skulo hogy előre tolt katonai bázist leamortizáld,aztán nem lesz fegyver élelem gond csak sok alt+F4 kell , tudod mentenni. máshogy nem tudsz. Nagyon köszi mégegyszer hogy ajánlottad játékot) Megj: én idős házaspárt sohase bántottam)
Érdekes kis játék ez, köszi!
Igazi felüdülés a WoT helyett kicsit guberálni. Ezt az ALT+F4-es mentést meg kipróbálom majd.
Remélem eltart pár napig a háború, mert igencsak gyatra a brigádom.
Időközben végig vittem, nem szamovár kellett hanem mixer, de mire meglett volna véget ért háború Szóval én nagyon kezdő fokozaton játszottam, nem volt tél (kikapcsoltam) saját csapatot állitottam össze, gondolhatod h legjobbakat) Következő újra játszásnál majd tél-t kiprobálom,godolom nem győzzök majd fát guberálni Pisztoly fix-en van egyik kunyhónál, 4-5 napra kész is lehet,10-napra kb meg lesz elég skulo hogy előre tolt katonai bázist leamortizáld,aztán nem lesz fegyver élelem gond csak sok alt+F4 kell , tudod mentenni. máshogy nem tudsz. Nagyon köszi mégegyszer hogy ajánlottad játékot) Megj: én idős házaspárt sohase bántottam)
Igazán nincs mit, örülök, hogy másnak is tetszik
Én se bántanám őket, ha hagynák, hogy elvigyek ezt-azt. Nekik nem lenne szükségük 10 adag kajára, 10 gyógyszerre meg ilyenek. De sem kereskedni nem lehet velük, sem mást...
Utána, hogy ellensúlyozzam szörnyű tettemet, meg szoktam menteni a csajszit a katonától Persze ott is ölök... szóval... ja... de nagyon visszaadja a fílinget, nagyon remek az atmoszférája.
Most nem akarok már megint új topikot nyitni, hanem ide írok még egy játékot, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok.
(Akik játszottak Dark Soulssal, előnyben vannak)
Darkest Dungeon!
Iszonyú nehéz, és néha picit unfair... de nagyon hasonlít az életre....
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...