A minimális gépigény elvileg ez (OB):
link
Azaz i5-6600K CPU a minimum. Ez azt jelenti hogy kizárólag Skylake+ architektúrás CPU-n fog elindulni, vagy esetleg az én i5-4460 Haswell-emmel is lesz rá esély?
Tárgytalan, találtam 4460-as videót róla.
Tegnap megnéztem egy pár órás BF1 streamet (magyar szakasz+TS) és igencsak felkeltette az érdeklődésem, annak ellenére is hogy nem vagyok egy nagy fps (értsd: pontos-gyors célzás) guru (a térdemen könyökölve játszom a tv előtt a dohányzóasztalról, szóval így talán érthetőbb).
Marhajó a hangulata, és az egység típusok is jól ki vannak találva. A felületet és az fps pörgést és HUD-ot szoknom kellene még (online soha nem játszottam még fps-t).
Nekem az első és egyetlen battlefieldes élményem a battlefield 2 volt botok ellen, mindig is a single player vonzott inkább, tavaly kezdtem el a wot on kívül a battlefronttal játszani. Most is csak úgy kiváncsiságból kipróbáltam a bf1 bétát és eléggé megfogott, bár nem rendeltem elő és megjelenéskor sem fogom azonnal megvenni.
Kövezzetek meg, de nekem a battlefield 1 örökre ez marad:
,
A battlefield 1942 ikonikus szerepet robbantott ki magának a járműhasználó fps-ek sorában. Erre épült a bf2, a vietnam, a 2142, a 3-4... és a mostani 1 az semmiképp sem lehet 1, maximum battlefield 1914
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Angelus1991ster
Később a battlemod modifikációban már javítottak a parittyás röppályán Meg bejöttek jó kis új járművek
Volt hozzá 1918-as mod is...valamelyikben még az az orosz (soha meg nem épített) Mengyelejev-féle batár kockatank is benne volt...mint egy old-school T95
Nálam GTX66TI van és gond nélkül megy a játék Win7 64 bit. Az dobott sokat amikor a 8 Giga ram mellé raktam még nyolcat. Ettől függetlenül ez a kártya megy a gyerek gépébe karácsonyra és veszek egy 1060-6gigás karit biztos ami biztos.
Anno volt egy Geforce kártyám (Ti kiadás...) 64 megás és levert teljesítményben pár 512-est...akitől vettem,egy év múlva visszavásárolta ugyanazon áron,mert annyira jó kártya volt...szóval a Ti ( Titanium) az sokkal erősebb kiadás,sokszor 2-3 szinttel feljebb lévő kártyákat ver a teljesítményben...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...