OHHHH , IGEN , azok a "csodálatos" régi az épp piacon lévő top kártyáknál minimum 2-3-szor több memóriával kapható Hiper VGA-k !
És a bután néző tulajdonok , mer ugye az ő hiper karija méé szaggat lowon a krájzisban mikor a "buta szomszéd" ócska kariján még falevelek és halak is vannak
GyK. Mission Imposibble volt megértetni velük hogy a "buta szomszéd" azért adott jóval többet azért a "kevés" memóriás kártyáért mert azon nem DDR , vagy később DDR2 a memória hanem GDR
Az hogy esetleg a GPU is lényegesen ütősebb már totál felesleges infó volt számukra.
Kedvenc kérdésem az szokott ilyen esetekben lenni a VGA memóra méretét történő közlés után :
- Tényleg jó hogy piros a benzintankod , de most pontosan milyen motorod-kocsid is van ?
Na az erre vágott arc . . . . megfizethetetlen
High beállításon 40-60 Fps-el megy FHD-ban. Az előző BF-eknek is volt ilyen hibája. Nem nálam, a gugliban találtam. Megannyi megoldást lehet róla olvasni de igazából talán egy peccs oldaná meg.
Én ajándékba adtam Karácsonyra. FX6300@4.3 Ghz/8 Giga ram/R7 260X, Dx12-vel 1680X1050-es felbontásban közepes beállítások alatt szépen fut. Alapban kb 4 giga ramot bezabál a játék, videomemóriából a 2 giga is kevés, szóval kompromisszumokat kell kötni.
Most viszont akciós a Titanfall 2, és az Overwatch is, 30 euró. Ha valaki játékot akar.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...