Drakensang Online - kövesd a hívást, mentsd meg Dracaniát és írd Te a történelmet!
Indulj kalandos utazásra veszélyekkel teli területeken, tele alattomos szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel!
Az egykor békés Dracania ma már csak önmaga árnyéka, az ellenséges sötétség a romlás hosszú árnyékát veti a birodalomra. Üdvözlünk a Drakensang Online világában, ebben az online akció-RPG játékban, amelyben az élet rettegésbe és árnyékba borult és a szenvedés az úr. Még soha nem volt ekkora szükség a hősökre, mint most! Ki akarsz állni az árnyékvilág kimondhatatlan gonoszságával szemben? Elég elszánt vagy ahhoz, hogy a Bigpoint közkedvelt fantasy böngészős játékában ismeretlen területeket járj be? Harcolj kalandvadászként, sárkányharcosként, körmágusként vagy törpemesterként, kelj át jeges hegyormokon, kietlen pusztaságokon, életveszélyes kazamatákon és bűzös mocsarakon. Vajon van benned elég elszántság és erő, hogy túléld életed legnagyobb kalandját? Követed a hívó szót és megmented Dracania rabszolgasorba taszított népét?
Ezzel én is játszottam régebben, nem rossz, jó a grafikája is és a PVP is élvezetes volt benne... egy darabig, aztán már csak olyanokkal dobott össze, akiknél zéró tudás, de sok rendes pénzért vásárolt felszerelés volt és esélyem sem volt ellenük, szóval eléggé pay to winnek tűnt nekem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01
3év f2p dso után váltottam wotra. Dso karakter osztályok kiegyensúlyozatlanok törpe visz mindent. A low lvl pvp t ölik a több éves xp mentes karik. A droprate a befizetés függvénye...bossfighton a durván fizetős "topgamerclub"-os karik nagyságrendekkel jobb cuccokat kapnak. Az eventek repetitivek és igazi időrablók. A klánok fél évente hullanak darabokra. Bohóckodni jó játék de max szintre érve törlést javaslok.... Akkor inkább a wow tört szerveren vagy a D3 azért csak egyszer kell fizetni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...