Sziasztok!
Gantery-nek:
Mint írtam az előzőben, nagyon-nagyon-nagyon ritkán nálam is előfordul az, amit tapasztaltál.
Nálam csak egyes tankoknál (pl. KV-2) csinálja, de ekkor sem gond, mert ha lövök egyet, utána már normálisan működik.
Az viszont valóban igaz, hogy többen jelezték már nekem, hogy bizonyos MOD-okkal nem szívesen dolgozik együtt... de ez a MOD-világban szintén megszokott, sok MOD nem haverja más MOD-nak - ilyenkor át kell gondolni, hogy melyik maradjon.
Azt megállapítani, hogy melyik MOD-al nem haverkodnak, én csak egyféle utat ismerek: fel kell először a szűz res_mods mappába telepíteni a célzórendszert, majd utána egyesével a többi MOD-ot utána.
Az "egyesével" azt jelenti jelen esetben, hogy amikor feltelepítesz a res-mods-ba egy MOD-ot, utána elindítod a játékot (mert a res_mods mappába csak bezárt játék esetén szabad telepíteni MOD-ot), ha gond nélkül megy a csata, akkor ők nem vesztek össze, ha gond jelentkezik csata közben, nos, akkor már meg is találtad a "hibás" MOD-ot... de ilyenkor is végig kell próbálni az összes MOD-ot egyenként, mert ha pl. használsz 10 MOD-ot, azok között több is lehet "problémás", nem csak egy, ezért kell mindet egyesével kipróbálni a fent leírt szisztémával.
És van egy speciális programocska, mely nagyon sokszor megoldja a helyzetet.
Telepítsd a WoT_CacheCleaner nevű programocskát egy mappába (nekem van egy "nagy" W.o.T mappám, ezen belül a "kis" w.o.t mappában csak a játék van, de vannak ott még más mappák is, amiben a játékhoz hasznos dolgok vannak, pl. MOD-ok, szabályzat-kivonatok stb.), pl. legyen az új mappa neve WoT_CacheCleaner.
Tömörítve érkezik az Internetről a fájl, ezt először csomagold ki, pl. Total Commander-rel (ugyanebbe a WoT_CacheCleaner mappába) és már készen is vagy.
NEM KELL sehová feltelepítened, pl. be ne tedd a res_mods mappába!!!!!!!
Használat:
A játék indítása (nem a csata indítása) előtt, kattins duplán egér bal gombbal a WoT_CacheCleaner programra, felugrik egy kis téglalap (kezelőfelület), aminek a jobb alsó sarkában lévő OK-ra nyomj rá... és 1 szempillantás alatt kitakarítja a W.o.T-gyökeret!
És máris indíthatod tiszta lappal a játékot.

Természetesen nem töröl ki semmilyen beállítást a Beállítások-ból, de mégis kitakarítja az előző használat közben keletkezett szemetet a W.o.T-gyökérből.

És mivel tiszta lesz a gyökered, a MOD-okat a játék indításakor tisztán tudja betölteni a játék... és ezzel sok MOD-összeakadást el lehet hárítani!
Letölthető innen:
data.hu/get/884...er.rar
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...